Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Aynen günde 6 tane progestan fitil atıyorum doğru söylüyorsunuz. Çok sağolun siz baya uzmanlaşmışsınız valla ilk deneme değil sanırım.

Transfer anındakini söylüyordur kuruntu yapma

Ahh canım benim moralini bozma lütfen içini ferah tut sen de biliyorsun olabiliyor bu sefer öyle bir şey olmaz inşallah doktorun önlemlerini almıştır zaten

Tabi rahatsız ediyor canım mesela mutfakta tezgaha falan yaklaşırsam değerse baya irkiliyorum

İnşallah canım eşim gelince belki acile gideriz benden çok o evham yapıyor yoruldu kıyamam kocam. Doktor normal dedi kırmızı olmadığı sürece bende yatıyorum elimden başka birşey gelmiyor
Ayaklarını daha yüksek tut çok gezinme canım kendini evhamlandırma öyle içine sinmiyorsa tabi git doktora yine ama

Ahh canım benim moralini bozma lütfen içini ferah tut sen de biliyorsun olabiliyor bu sefer öyle bir şey olmaz inşallah doktorun önlemlerini almıştır zaten
Doktorum 2 ye çıkardı progestan dexi dınlen bol su iç dedi yerleşme kanaması bu kırmızıya dönmediği sürece korkma dedi sabırla yarını bekliyorum.teşekkür ederim canım iyiki varsınız Yanlız hissetmiyorum kendimi sayenizde

Ayy çok güzel bol bol dinlen uzan sizler de iyiki varsınız bn de öyle valla sen de eksik olma

Tabi rahatsız ediyor canım mesela mutfakta tezgaha falan yaklaşırsam değerse baya irkiliyorum
Aynen aynen tezgah sıkıntı rabbim karşılıksız bırakmasın bunca şeye karşılık inşallah. Yarınki transferinizde başarılar Allah yardımcın olsun canım.

Selamlar umarım her şey güzel gider ve transferini sorunsuz gerçekleştirirler.
Yumurta takibi yaparken benım rahim kalınlaşmasıyla alakalı problemim olmazdı 10,5 ulaşıyordu. ama geçen sene transfer olmadan önce lucrin vuruldum. rutin kontrole gittiğimde reglin 7.günü 6,5 mm di bende şaşırdım hocam az değil mi normalde sizde biliyorsunuz benım rahim duvarım güzel kalınlaşıyordu diye sordum nedenini. Doktorum lucrin sebepli olduğunu söylemişti ve geçen sene yine transfer zamanıma kadar estrofemle kalınlaştı yine sıkıntı çekmedim
Bu seneki transferimde de lucrin vuruldum ve kalınlaşmadan tedirgin olduğum için nar suyu içtim. ilk 5 gün nar suyu kullandım o kadar fayda etti ki. Adetimin 7.günü 8,5 olmuştu.ben daha fazla içmiyim dedim hatta, yeterliydi. kalan 10-12 günde de zaten 10 mm geçer diye düşündüm içmedim.
Ben nar suyuna bağlıyorum günde 2 bardak içtim. Sizde de işe yarar belki
Not: doktor estrofemi adetin 2.günü başlattığı için nar suyunuda 2. Gün içmeye başladım

Dondurulmuş transfer de kademe olarak estrofem artırılır. Önce iki sonra 3 sonra transefere kadar 4 transfer sonrası 4 diye. Benim rahim kalınlığı transferden 1 hafta önce 9.2 olmasına rağmen transferimden 4-5 gün öncesinde 4 adet estrofem kullanmaya başlamıştım. Bir de E2 değeri için de 3 günlük hap vermisti. Bu da Rahmi hazırlayan bir hap. Sanırım hapiniz yeterli gelmemiş. Bir de ağızdan progestan hiç içmedim. Zaten transfer olmayacaksa her türlü adet oluyorsunuz. Bir daha hap vermesine gerek yoktu.

Kızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de

merhaba miyomum tam olarak nerede idi bir de hsg çekildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…