Banada süreçte bahsetmediler ama transfer sabahı söylediler kalitele
İnşallah canımKızlar selam az önce transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum bu 4. Denemem hayırlıysa nasip olsunlar İNŞALLAH.
5. Gün iyi kalite dediler
3 embriyonun daha olması süper. Herşey çok güzel olacakTakılmamak lazım haklısınn ve blastosist 3 tane daha donmuş yumurtam var blastolar için böyle olumsuz bi surat ifadesiyle konuştu yani geriye kalanlar blasto 6.gün oluşmuş gelişimi işte mıymıymıy embriyolog böyle bi mıyladı karşımda uyuz oldum zaten hormonlarım tepe taklak
Hayırlı ooolssunnnn yatıp dinlen benimde 2.günümKızlar selam az önce transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum bu 4. Denemem hayırlıysa nasip olsunlar İNŞALLAH.
5. Gün iyi kalite dediler
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallahKızlar selaaam ben de transferimi oldum bugün
Amin canım sağolasınHayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah
Sağlıkla tutunsun inşallahKızlar selaaam ben de transferimi oldum bugün
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selaaam ben de transferimi oldum bugün
Amin amin çok sağol hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalımHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla tutunsun kavuşun canım inşallahKızlar selaaam ben de transferimi oldum bugün
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar selaaam ben de transferimi oldum bugün
Bende çok heyecanlı ve stresliyimSağlıkla tutunsun kavuşun canım inşallahnasıl geçti nasıldı süreç ben de ptesi olacağım ya heyecan bastı beni de dün birşey yoktu
Bennn aaahh o su içme sıkışık olma konusu beni mahvettiSağlıkla tutunsun kavuşun canım inşallahnasıl geçti nasıldı süreç ben de ptesi olacağım ya heyecan bastı beni de dün birşey yoktu
Amin amin canım hepimiz alalım Allah yüzümüzü güldürsünSağlıkla kucağına al inşallah canım
Şimdi araştırdım, nar suyu cidden etkiliymiş. Nereden satın aldığınızı yazabilir misiniz?Hayır online satış yapan bi mecradan aldım maalesef. Nar kabuğundaki ilaçtan ötürü biraz sakıncalı ama içtim. Dondurulmuş geliyor zaten
Tarım Kredi kooperatif de satılıyor.Şimdi araştırdım, nar suyu cidden etkiliymiş. Nereden satın aldığınızı yazabilir misiniz?
Teşekkür ederimTarım Kredi kooperatif de satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?