Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ne acılar çektik beee ama yinede gülüyorum işte buda gerçekten tüp bebek annelerinin gücü hepinize yürekten sarılıyorum güzel ve güçlü kızlarım
Ay ben de bugün bir yere kadar iyiydim, hatta yan odada transferden çıkmış biri vardı ağladığını duydum gittim teselli ettim ben beklerken, aaaa aradan 20 dk geçti geçmedi ben o ultrason baskısı mı dersin yok içeri soktukları şey mi dersin bir ağla bir ağla en son dedim ben altıma kaçırıcam diye korkuyorum, benim doktorum diyor ki yap nolucak boşver sen onu düşünme, öbür doktor da diyor ki biz içirdik sana suyu sen boşver

Mükemmel bir bilgi aktarımın var hayranlıkla okuyorum valla sen anlat biz okuyalım ya, böyle deneyimli birine rastlamak çok iyi geldi
ben bu forumda zamanında o kadar çok şey arayıp bulamadım ki. Artık Doktorumdan çok rahat bilgi alabildiğim ve sürece uzun yıllardır hem kendimde hem çevremde bir çok kişiyle şahit olduğum için naçizane net bildiklerimi paylaşmak isterim. Ufacık bilgi bile nasıl ferahlatıyor insanı bu süreçte çok iyi biliyorum

Doktor transfer ederken bana dedim şimdi Doktor'un yüzü ,gözü gidecek ekrana bak annesi diyor ben hee ayyy diye sesler çıkarıyodum napayım kız valla ayıp ama dicem işemek bir nimet miş

Transferin 3.gününden selam olsun kızlar bu arada bir belirtim yok çok mu erken aramak için bilmiyorum. Sizde nasıldı
Canım belirti bende oldu desem ne kadar doğru olur bilemedim regl ve bel ağrısı, kasıklarda anlık batmalar, meme hassasiyeti ama o kadar ilaç alıyoruz ki bunlarda o belirtileri yapıyor zaten. Güzel ve pozitif düşün muhtemelen bugün implantasyon başlangıcı olabilir sevgili yapay zekam bana öyle demişti

Ayy o sondayı bana da yaptılar sonrasında çok yanma oldu. Bende stres yaptım hatta sonrasında beni odaya getirdiler dayanamadım lavaboya gittim hemen eşim kızdı dayan bak tutmaz diye ama dayanacak gibi değildi
Odaya gider gitmez tuvalete gidebilirsiniz diyor bnm doktor hatta kağıt vermişlerdi onda öyle yazıyor bn de yine bi bekleyebilirsen odada bekleyim hemen gitmeyim dedim dayanamadım 10dk ancak bekledim

Transferin 3.gününden selam olsun kızlar bu arada bir belirtim yok çok mu erken aramak için bilmiyorum. Sizde nasıldı
Benimde transfer hariç 3 günüm. Sol kasığımda ara ara sancı giriyor ilaçların yan etkisinden tek farklı bu şuanlık inşallah yerleşiyordur güzelce onun sancısıdır bide göğüs damarlarım çok belli oluyor onunda dışında yorgunum dostlar.. sürekli yatasım geliyor

Ben dışarı çıkmak zorunda kaldım 4.günü biraz yürüdüm onun etkisiyle mi nedir belim ve kasıklarım çok ağarmıştı adet sancısı gibi arada vurdu 3.gün de ara ara girip çıktı az da olsa ama lilaçlardan da olabiliyor inşallah sağlıklıca tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…