İlk kanı verdin sonra 2 gün sonra tekrar vermen lazım ilk 10. Günde verdiysen 12.de tekrar vermen lazımdı inşallah zaten ilaçlar devam ettiği için adet olmazsın ama lekelenmen yoksa iyi bişeyKoyurenk ve kana tarzı hiç yok progrston fitil günde 3 kez yapıyorum ve iğnesinide vuruyorum
Yani şöyle oluyor 8 Temmuz’da birinci gün sayılıyorsa 16 Temmuz akşamı bana kan verdirdiler sonra ikinci test için dün akşam yani 18 Temmuz tekrar kan verdim şimdi bugün profesorüm arıyor pazar günü öğlende tekrar kan verelim o zaman yarın 12. gün oluyor beynim patlıcakİlk kanı verdin sonra 2 gün sonra tekrar vermen lazım ilk 10. Günde verdiysen 12.de tekrar vermen lazımdı inşallah zaten ilaçlar devam ettiği için adet olmazsın ama lekelenmen yoksa
9 11 13 de vermiş olacaksın canım illa 12 gün olacak diye bişey yok takılma bu kadar 2 günde 1 olması yeterli aynı yerde aynı saatte ver yeter içini ferah tutYani şöyle oluyor 8 Temmuz’da birinci gün sayılıyorsa 16 Temmuz akşamı bana kan verdirdiler sonra ikinci test için dün akşam yani 18 Temmuz tekrar kan verdim şimdi bugün profesorüm arıyor pazar günü öğlende tekrar kan verelim o zaman yarın 12. gün oluyor beynim patlıcak
Yarın öğlen gibi ver dedi değer 15-16-17 lere gelirse ilaca devam yoksa ilacı kesiyoruz dedi9 11 13 de vermiş olacaksın canım illa 12 gün olacak diye bişey yok takılma bu kadar 2 günde 1 olması yeterli aynı yerde aynı saatte ver yeter içini ferah tut
Bugün benimde transferin ikinci günü yatak döşek yatmalımıyım sizce?? Gece o kadar çok döndüm ki böyle yani sanki transfer olan ben değilim inşallah fazla zıplamamışımdırve hep yan yattım birşey olmaz değil mi ya.
Ayaklarını sıcak tut. Bir de transfer hariç 5. Gün ve sonrası banyo yap. Kimildama ile alakası yok. Ama ayaklar önemli.Bugün benimde transferin ikinci günü yatak döşek yatmalımıyım sizce?? Gece o kadar çok döndüm ki böyle yani sanki transfer olan ben değilim inşallah fazla zıplamamışımdırve hep yan yattım birşey olmaz değil mi ya.
Çok güzel bir hediye olur eşineİnş güzel sonuçlar alırız canımeşimin doğum günü 24 temmuzda. Transferin 10. Günü oluyor belki bi idrar testi yaparım o gün bende dayanamazsam bilgilendirelim birbirimizi
Canım sen de acıbadem internatiola mı gidiyorsun çağlar hocayaGönlüne göre versin Allahen iyi zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah
Hayır ben Acıbadem Kozyatağı Cem hocaya gidiyorumCanım sen de acıbadem internatiola mı gidiyorsun çağlar hocaya
İnşallah sağlıkla yükselirYarın öğlen gibi ver dedi değer 15-16-17 lere gelirse ilaca devam yoksa ilacı kesiyoruz dedi
Sorma ya alay eder gibiler ben embriyo nun grande 1.kalite yok altın yumurta vs hiç bir bilgi verilmedi dün ilk defa öğrendim ki 5.gün embriyosuymuş o derece yaniBenim 3 gün dondurulmuş embriyo grande 1 9/1 altın yumurta dediler. Delik deşik oldum psikolojim bitti sanki tüp bebek tedavisi ticarete dönmüş durumda düştük ellerine 1 ev parası gitti
Memnun musun?Hayır ben Acıbadem Kozyatağı Cem hocaya gidiyorum
Özelden yazdımMemnun musun?
Benim gittiğim merkezde de kalite bilgisi verilmedi canım. 5. Güne geliyorsa kalitelidir diyorlar . Ben kaliteye takılmıyorumSorma ya alay eder gibiler ben embriyo nun grande 1.kalite yok altın yumurta vs hiç bir bilgi verilmedi dün ilk defa öğrendim ki 5.gün embriyosuymuş o derece yani
Banada süreçte bahsetmediler ama transfer sabahı söylediler kaliteleriniBenim gittiğim merkezde de kalite bilgisi verilmedi canım. 5. Güne geliyorsa kalitelidir diyorlar . Ben kaliteye takılmıyorum
Hoca çok kıymetlidir. Çok bilgilidirHayır ben Acıbadem Kozyatağı Cem hocaya gidiyorum
Bende acıbadem ataşehir prf. Halil tayfun bağışa gidiyorum bütün kuzenlerim tekte bebek sahibi oldularSorma ya alay eder gibiler ben embriyo nun grande 1.kalite yok altın yumurta vs hiç bir bilgi verilmedi dün ilk defa öğrendim ki 5.gün embriyosuymuş o derece yani
İnşaAllah rabbim nasip ederİnşallah sağlıkla yükselir
Takılmamak lazım haklısınn ve blastosist 3 tane daha donmuş yumurtam var blastolar için böyle olumsuz bi surat ifadesiyle konuştu yani geriye kalanlar blasto 6.gün oluşmuş gelişimi işte mıymıymıy embriyolog böyle bi mıyladı karşımda uyuz oldum zaten hormonlarım tepe taklakBenim gittiğim merkezde de kalite bilgisi verilmedi canım. 5. Güne geliyorsa kalitelidir diyorlar . Ben kaliteye takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?