Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bende bunu merak ediyorum. Bilenler deneyimli olanlar nooluurr yazın kızlar
Ben hergün yoğurt yedim muz yedim avokado yedim nar suyu kahvaltıda kafein azaltma açısında kahve sadece 1kez gün aşırı zeytin yağlı yiyorum ve ilaçları saati saatine alıyorum az bi kabızlığım vardı dünden beride kefir iç demişti arkadaşlar içiyorum

Kızlar ozellikle transferi pozitif olanlar transfer sonrasınelere dikkat ettiniz beslenme vs önerebileceğiniz şeyler var mıdır
Daima ev yemeği ye. Sulu yemek. Paketli gıda yeme. Ev yemeği yedin mi kabızlık sorunu yaşamazsın. Et ağırlıklı beslenirsen güzel olur.

Teşekkürler

Bende öyle çok stres yaptım sıkışık girdim yeterli değil deyip sonda ile şişirip boşalttılar

Bende öyle çok stres yaptım sıkışık girdim yeterli değil deyip sonda ile şişirip boşalttılar
Ayy o sondayı bana da yaptılar sonrasında çok yanma oldu. Bende stres yaptım hatta sonrasında beni odaya getirdiler dayanamadım lavaboya gittim hemen eşim kızdı dayan bak tutmaz diye ama dayanacak gibi değildi

Ayy o sondayı bana da yaptılar sonrasında çok yanma oldu. Bende stres yaptım hatta sonrasında beni odaya getirdiler dayanamadım lavaboya gittim hemen eşim kızdı dayan bak tutmaz diye ama dayanacak gibi değildi
Gerçekten tüp bebek sürecindeki tüm kadınlar cennetlik buna inanıyorum ben çok güçlüyüz biz

Transfer mesele diğerlerinde birşey yokki transferde de heyecandan ne oldugunun önemi yok
Bir şey sorabilir miyim yumurtalarınız toplanırken hepsi aynı boyutta mıydı belli bir sınırı var mı şu büyüklüğe erişmesi lazım diye benimkilerin boyutu farklı farklı hep

Bir şey sorabilir miyim yumurtalarınız toplanırken hepsi aynı boyutta mıydı belli bir sınırı var mı şu büyüklüğe erişmesi lazım diye benimkilerin boyutu farklı farklı hep
Benim toplamaya hazır dediklerinde 23 dü ama uyutmadan önce son alttan muayne var orada 29 m çıkan 21 m 24 m 23 m olan vardı farklı farklı hiçbirşey değişmiyor çekinme bana prof avakado yedirdi yumurta toplamada bilgin olsun

Şeker ve tuz kesildi günde 3-4 litre yudum yudum su tükettim bide asıl mucizemi söyleyim ben ilk ay tedaviye başladım 3 yumurtam vardı ilaçlar vitaminler derken 1 yumurtaya düştü opu olmadım ilaç kesildi sonraki adet tedaviye başlıcaz. Kurban bayramı arefe günü karın ağrusı ile gittim ilaç yok vitamin yok süpriz 4 yumurta kendi kendine büyümüş rahim duvarı kalınlanmış eşime çağırdı prof inanamadı biz ilaçla yapamadık bu ne dendi 2 doktor daha çağrıldı bu ilahi mucize dendi bayramın 2.ci günü opu oldum altın yumurta grande 1 bakın resminide yüklücem ne yqptın dediler hersabah çörek otu yedim. Annem umredeydi 21 tane incire 21 kişi yasini şerif okudu bir cam şişede üzerine zeytin geçiçek kadar kondu7 gün sonra yemeye başladım. Hz. Allah bir şeye ol derse olur ama sabır lazım

Eklentiler

• IMG_4043.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 30
Transfer anı benimde ultrasonu karnıma öyle bastırıyorki işeyeceğim sandım hemşirede işeyebilirsin sıkıntı yok diyor gayet rahat ama en güzeli ultrasonda o beyaz noktanın oraya kaydını görmek, çıkarken hemşirenin buyrunuz annesi diyerek ultrason kağıdını elime vermesi.. transfer en duygusal anıydı tüm sürecin çok anlamlıydı..
Kalbim pır pır o andan beri

Ay ne güzel anlatmışsın çörek otunu nasıl tükettin ben de başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…