Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Amin hepimizin inşallah siz ne durumdasınız yeni giris yaptım pek takip edemedim çok da iyi değilim site kullanımında
Ben 12sinde transfer oldum iki kere test yaptım silik de olsa pozitif görünüyor ama test günüm perşembe bnm yarın dahiliyeye randevum var betaya da baktırcm inşallah kanda da güzel bir sonuç görürüm

Ben 12sinde transfer oldum iki kere test yaptım silik de olsa pozitif görünüyor ama test günüm perşembe bnm yarın dahiliyeye randevum var betaya da baktırcm inşallah kanda da güzel bir sonuç görürüm
Ay hadi inşallah beta nın yüksek çıkması çok guzel bir duygu siz de yaşayacaksınız Allah in izniyle

Canım ne olur üzme kendini ne desem iyi gelir sana bilemedim sadece dua ediyorum

Benim 8. Gün bugün testim negatif yine umutlarım söndü iyice
Ümit vermek istemem herkesin süreci çok farklı ama ben pozitif çok küçük değerle öğrendim 11 gün benim testim ona rağmen negatif ti Dr beta hcg zaten 8 gün genelde salgılanıyor diyorlar herkesin bünyesinde salgılanma hızı farklı ümidini kesme benim idrarda pozitif 15 gün bile net görememiştim en sağlıklısı kann testi dilerim burda isteyen herkesin bir umut güzel haber bekleyen herkesin gönlüne göre olur herşey

Yaa o kadar geç de olabiliyor mu demek, ya işte meraktan test yapıyoruz evde de gerçekten yapmamak lazım o üzüntüyü günlerce yaşamak daha kötü

İnşallah küçük bir umut bile olsa kan verip öğreneceğim 10. Günde inşallah sizin ilk değer kaçtı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…