Genelde aspirin kesildiğinde düzeliyor bol bol dinlenin ayakta kalmayın hayırlı olsun inşallah sağlıkla
Tüp bebek merkezinde gerçekleşti benim.Doktor ayri ücret alıyor merkez ayri o şekildemerhaba transfer ıcın ekstra ucret oluyomu yoksa odenen taotalin içindemi
Amin çok iyi anlıyorum zaten zorluklarla elde ediyoruz her am tetikteyiz evhamlıyız Allahım kolaylaştırsınCok teşekkür ederim birdaha olmadı aslinda ama işte anlarsınız psikolojik olarak çok zor.Allah herkese nasip etsin sağlıkla
Amin hepimizin inşallahAmin çok iyi anlıyorum zaten zorluklarla elde ediyoruz her am tetikteyiz evhamlıyız Allahım kolaylaştırsın
Ben 12sinde transfer oldum iki kere test yaptım silik de olsa pozitif görünüyor ama test günüm perşembe bnm yarın dahiliyeye randevum var betaya da baktırcm inşallah kanda da güzel bir sonuç görürümAmin hepimizin inşallahsiz ne durumdasınız yeni giris yaptım pek takip edemedim çok da iyi değilim site kullanımında
Allah büyük kan testini bekleyeceğim ama modum baya düştüCanım ne olur üzme kendini ne desem iyi gelir sana bilemedim sadece dua ediyorum
Ay hadi inşallah beta nın yüksek çıkması çok guzel bir duygu siz de yaşayacaksınız Allah in izniyleBen 12sinde transfer oldum iki kere test yaptım silik de olsa pozitif görünüyor ama test günüm perşembe bnm yarın dahiliyeye randevum var betaya da baktırcm inşallah kanda da güzel bir sonuç görürüm
Senin ilk transferin dimi canım Allah büyük dualarım seninleAllah büyük kan testini bekleyeceğim ama modum baya düştü
Allah razı olsun inşallah yüreğimiz ağzımızda hepAy hadi inşallah beta nın yüksek çıkması çok guzel bir duygu siz de yaşayacaksınız Allah in izniyle
Belki sürpriz olurda kanda çıkar Allâh çok büyükAllah büyük kan testini bekleyeceğim ama modum baya düştü
Geçen hafta ben de öyleydim cok iyi anlıyorum gerci hâlâ öyleyim sanırım bebeğimizi kucağımıza alana kadar böyle devamAllah razı olsun inşallah yüreğimiz ağzımızda hep
Bnm ikinci transfer eşim diyor ki geçen transferden daha heyecanlı gördüm seniGeçen hafta ben de öyleydim cok iyi anlıyorum gerci hâlâ öyleyim sanırım bebeğimizi kucağımıza alana kadar böyle devam
Merhaba hic canınızı sıkmayın testler yanıltabiliyor belli olmaz ınsallah bosuna üzülmüşüm dersiniz güzel sonuçlanırAllah büyük kan testini bekleyeceğim ama modum baya düştü
Benim de 2 ve ilkinde hiçbir sey hissetmemistim sanki Allah o hissi içimize veriyor bu sefer çok olumluydum insallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimizBnm ikinci transfer eşim diyor ki geçen değerlimden daha heyecanlı gördüm senigerçekten öyle
Merhaba hoşgeldin ben de dün transfer oldumMerhaba bende aranıza katıldım dün transferim oldu 10. Gün test verebilecegimi söylediler
Hayır ya rahat hissetmelisin doktorunda demiş zaten moral çok
O zaman umutla beklemeye başlayayımHayır ya rahat hissetmelisin doktorunda demiş zaten moral çok önemli biliyorsun
Canım ne olur üzme kendini ne desem iyi gelir sana bilemedim sadece dua ediyorum
Ümit vermek istemem herkesin süreci çok farklı ama ben pozitif çok küçük değerle öğrendim 11 gün benim testim ona rağmen negatif ti Dr beta hcg zaten 8 gün genelde salgılanıyor diyorlar herkesin bünyesinde salgılanma hızı farklı ümidini kesme benim idrarda pozitif 15 gün bile net görememiştim en sağlıklısı kann testi dilerim burda isteyen herkesin bir umut güzel haber bekleyen herkesin gönlüne göre olur herşeyBenim 8. Gün bugün testim negatif yine umutlarım söndü iyice
Yaa o kadar geç de olabiliyor mu demek, ya işte meraktan test yapıyoruz evde de gerçekten yapmamak lazım o üzüntüyü günlerce yaşamak daha kötüÜmit vermek istemem herkesin süreci çok farklı ama ben pozitif çok küçük değerle öğrendim 11 gün benim testim ona rağmen negatif ti Dr beta hcg zaten 8 gün genelde salgılanıyor diyorlar herkesin bünyesinde salgılanma hızı farklı ümidini kesme benim idrarda pozitif 15 gün bile net görememiştim en sağlıklısı kann testi dilerim burda isteyen herkesin bir umut güzel haber bekleyen herkesin gönlüne göre olur herşey
Amin canım inşallah yaaBenim de 2 ve ilkinde hiçbir sey hissetmemistim sanki Allah o hissi içimize veriyor bu sefer çok olumluydum insallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimiz
İlk canım ama daha önce doğal yollarla gebeliklerim olmustu 2 kimyasal 1 dış gebelik olur sanmıstım hemen valla tabi yine belli değil ama insan üzülüyorSenin ilk transferin dimi canım Allah büyük dualarım seninleboşuna aslında 12gün demiyorlar da biz çok aceleciyiz bakma
İnşallah küçük bir umut bile olsa kan verip öğreneceğim 10. Günde inşallah sizin ilk değer kaçtı ?Ümit vermek istemem herkesin süreci çok farklı ama ben pozitif çok küçük değerle öğrendim 11 gün benim testim ona rağmen negatif ti Dr beta hcg zaten 8 gün genelde salgılanıyor diyorlar herkesin bünyesinde salgılanma hızı farklı ümidini kesme benim idrarda pozitif 15 gün bile net görememiştim en sağlıklısı kann testi dilerim burda isteyen herkesin bir umut güzel haber bekleyen herkesin gönlüne göre olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?