Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
İnsan üzülüyor kalbi kırılmış gibi oluyor çok haklısın, ama pes etme, benim de ikinci denemem mesela, inanmaktan ve devam etmekten başka seçenek var mı yok, Allah gönlüne göre versin dileğine kısa zamanda kolay şekilde kavuş dilerim

Hissiz gibi oldum sanki bir tuhafım geride 7 embriyom var kanda negatif olursa tekrar denerim tabiki allah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize

Hissiz gibi oldum sanki bir tuhafım geride 7 embriyom var kanda negatif olursa tekrar denerim tabiki allah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize
Ne güzel bak geride embriyon da varmış bnm şuan geride hiç embriyom yok Allah yollarımızı kolaylaştırsın hayırlısını kolaylıkla nasip etsin

Yaa o kadar geç de olabiliyor mu demek, ya işte meraktan test yapıyoruz evde de gerçekten yapmamak lazım o üzüntüyü günlerce yaşamak daha kötü
Kesinlike çok zor bir piskoloji çok iyi anlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Ben şişli memorialin tüp bebek liste fiyatlarını merak ediyorum. Memorialda yaptıran var mı tüp bebek işlemlerini ?

Ay kızlar bende aşırı halsizlik ve uyku var ya sürekli bir yerlerde uyuyakalıyorum. Meme hassasiyetim hiç olmaz normalde uykumda meme ağrısıyla uyanıyorum. İnş pozitif sonuçlar görürüz ya, bu halsizlik bu hal beni mahvetti

Ne güzel bak geride embriyon da varmış bnm şuan geride hiç embriyom yok Allah yollarımızı kolaylaştırsın hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
Amiin inşallah hersey nasip kader kısmet işi allah biliyor dualarımızı bir gün gerçek olur inşallah kan da süpriz yapar belki bebişim benim bebeler hep nazlı oldu analarını yarı yolda bıraktı belki bu sefer tutunmustur

Embriyoyla ilgili olabilirmiş 10 yada 12 olması ama sen hem 10 hem 12 yaptırırsın
Nasıl gidiyor sürecin
4. gün embriyosu canım. Varsa gösterir gibi geliyor kendini 10. günde. 24 Temmuz eşimin doğum günü bir süpriz yapayım diyorum ona. Önce idrar yaparım gölge vs varsa da kana giderim gibi geliyor bakalım. Benim bol uykulu gidiyor süreç sürekli bir yerlerde uyuyorum ve meme hassasiyetim var:/ yani bu halimi hiç sevmedim kuzum her şeye üşeniyorum transferin 6. Günü bugün bakalım. Senin nasıl gidiyor

Canım bende de biraz önce kanlı bir akıntı geldi tuvalete düştü peşeteye pembelik geliyor hala hastaneye gidiyorum doktorum beta baktır dedi progesteron iğne yaptır dedi dua edin bana da moralim çok bozuldu elim ayağım boşaldı

Belki hayra alamettir niye kötü düşündün hemen dur bakalım bir git yaptır iğneni sonuç çıkar inşallah pozitiftir strese girmenin bir faydası yok biliyorsun sen de aslında

Allah korusun hemen kötü düşünme iğneni yaptır bütün önlemleri almış olursun haber bizede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…