Amiin inşallahBelki sürpriz olurda kanda çıkar Allâh çok büyük
Anladım canım hayırla kolaylıkla ve sağlıkla sonuçlarınız inşallah dur bakalımİlk canım ama daha önce doğal yollarla gebeliklerim olmustu 2 kimyasal 1 dış gebelik olur sanmıstım hemen valla tabi yine belli değil ama insan üzülüyor
Merhaba tabili öyle testlere güven olmuyor ama umudum kalmadı gibi inşallah hayırlısı olsunMerhaba hic canınızı sıkmayın testler yanıltabiliyor belli olmaz ınsallah bosuna üzülmüşüm dersiniz güzel sonuçlanır
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaAnladım canım hayırla kolaylıkla ve sağlıkla sonuçlarınız inşallah dur bakalım
İnsan üzülüyor kalbi kırılmış gibi oluyor çok haklısın, ama pes etme, benim de ikinci denemem mesela, inanmaktan ve devam etmekten başka seçenek var mı yok, Allah gönlüne göre versin dileğine kısa zamanda kolay şekilde kavuş dilerimİnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Hissiz gibi oldum sanki bir tuhafım geride 7 embriyom var kanda negatif olursa tekrar denerim tabiki allah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizeİnsan üzülüyor kalbi kırılmış gibi oluyor çok haklısın, ama pes etme, benim de ikinci denemem mesela, inanmaktan ve devam etmekten başka seçenek var mı yok, Allah gönlüne göre versin dileğine kısa zamanda kolay şekilde kavuş dilerim
Ne güzel bak geride embriyon da varmış bnm şuan geride hiç embriyom yokHissiz gibi oldum sanki bir tuhafım geride 7 embriyom var kanda negatif olursa tekrar denerim tabiki allah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize
Amin dualarımız tüm bekleyenlerleMerhaba tabili öyle testlere güven olmuyor ama umudum kalmadı gibi inşallah hayırlısı olsun
35 diİnşallah küçük bir umut bile olsa kan verip öğreneceğim 10. Günde inşallah sizin ilk değer kaçtı ?
Kesinlike çok zor bir piskoloji çok iyi anlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinYaa o kadar geç de olabiliyor mu demek, ya işte meraktan test yapıyoruz evde de gerçekten yapmamak lazım o üzüntüyü günlerce yaşamak daha kötü
Benim değildi ekstra vereceğim transferde. Her hastanede mi öyle bilmiyorum cnmmerhaba en basında odedıgımız ucrete transfer dahılmı acaba tup bebek ıcın odedıgımız rakama yanı
Amiin inşallah hersey nasip kader kısmet işi allah biliyor dualarımızı bir gün gerçek olur inşallahNe güzel bak geride embriyon da varmış bnm şuan geride hiç embriyom yokAllah yollarımızı kolaylaştırsın hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
Ay benim de 28 i tahlil günüm ben 14 ünde oldum ama benim doktor çok geç tahlil verdi ben 10. Gün başlayacağım testeEveett17 sinde oldum 28 temmuz tahlil günüm
Embriyoyla ilgili olabilirmiş 10 yada 12 olması ama sen hem 10 hem 12 yaptırırsınAy benim de 28 i tahlil günüm ben 14 ünde oldum ama benim doktor çok geç tahlil verdi ben 10. Gün başlayacağım teste
4. gün embriyosu canım. Varsa gösterir gibi geliyor kendini 10. günde. 24 Temmuz eşimin doğum günü bir süpriz yapayım diyorum ona. Önce idrar yaparım gölge vs varsa da kana giderim gibi geliyor bakalım. Benim bol uykulu gidiyor süreçEmbriyoyla ilgili olabilirmiş 10 yada 12 olması ama sen hem 10 hem 12 yaptırırsın
Nasıl gidiyor sürecin
Canım bende de biraz önce kanlı bir akıntı geldi tuvalete düştü peşeteye pembelik geliyor hala hastaneye gidiyorum doktorum beta baktır dedi progesteron iğne yaptır dedi dua edin bana da moralim çok bozuldu elim ayağım boşaldıAmiin inşallah hersey nasip kader kısmet işi allah biliyor dualarımızı bir gün gerçek olur inşallahkan da süpriz yapar belki bebişim benim bebeler hep nazlı oldu analarını yarı yolda bıraktı belki bu sefer tutunmustur
Belki hayra alamettir niye kötü düşündün hemen dur bakalım bir git yaptır iğneni sonuç çıkar inşallah pozitiftir strese girmenin bir faydası yok biliyorsun sen de aslındaCanım bende de biraz önce kanlı bir akıntı geldi tuvalete düştü peşeteye pembelik geliyor hala hastaneye gidiyorum doktorum beta baktır dedi progesteron iğne yaptır dedi dua edin bana da moralim çok bozuldu elim ayağım boşaldı
Allah korusun hemen kötü düşünme iğneni yaptır bütün önlemleri almış olursunCanım bende de biraz önce kanlı bir akıntı geldi tuvalete düştü peşeteye pembelik geliyor hala hastaneye gidiyorum doktorum beta baktır dedi progesteron iğne yaptır dedi dua edin bana da moralim çok bozuldu elim ayağım boşaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?