Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

İlk transferim ama öncesinde klomenle denedik sonra miyom ve çikolata kistim varmış ameliyat öncesi opu yaptık iki kere 2 emb. dondurduk bu aralardada kendi kendine olur mu acaba diye hep test yapıyordum
Takviye olarak bana doktorum sadece folik asit verdi. Bende çikolatakisti ameliyatı oldum. Ve sonra kistlerim tekrar çıktı 5 ay içinde. Sonra tekrar lucrinle menepozlar vs 2 ay sonunda şimdi burdayııım
Bu arada kistlerim hala duruyo yani 4-5 tane birbirine bağlı yumurcaklar çok yıpratıcı bi süreçti o yüzden iyi haber almaya çok ihtiyacım var ya

İnşallah güzel sonuçlanır. Çiko kisti zaten tutunmaya engel değil eğer tüplere sıkıntı vermiyorsa. Evet tekrarlayan bi süreç. Benimde 3,5 cm di. Doktorum içini boşalttıp sadece dedi alsa hasar oluşacaktı. Zaten amh düşük dahada düşerdi. Ameliyat sonrası çok şükür yumurta sayımda bi azalma olmadı. Aksine daha kaliteli embriyolar elde ettik. Doktorumda bende çok umutluyuz. Bazen bi korku geliyor olmazsa diye hemen modumu değiştiriyorum. Nefes egzersizleri kuran ve namaz şuan bana en iyi gelenler..

Ama şöyle bakıyorum olumsuz da olsa bu 10 günlük süreç benim ve bebeğim için içsel bir yolculuktu. Kendime bedenime ayrıldığım en güzel zaman. O yüzden bu kıymetli vaktin tadını çıkaracağım. Bol bol ruhumu dinlendiriyorum kendime iyi gelen ne varsa onu yapıyorum. Yolun sonunda üzülebilirim ama yol güzel. Daha önce transfer bile yapılamıyordu bana o yüzden şükürler olsun diyorum

Hadi inşallah olumlu sonuçlar alırsın
İnşallah hep birlikte alırız guzel sonuçları ama bi durumdan dolayı moralim çok bozuk eşime sinirlendim ayaklarimi oturduğum zaman çok hızlı salladım bir sıkıntı olur diye içim içimi yiyor dünden beri

Son düzenleme:
Ayaklarını sallamadan sanmıyorum da stresten uzak kalmamız lazım bu dönem

Ben de yüzüstü yatarım hep ama bana verdikleri kağıtta istediğiniz gibi yatabilirsiniz diyordu meme hassasiyeti evet ilaçlardan olabilir ama bende pek yok gibi hafif ağrı hafif şişlik belki

Kızlar merhaba. Ben de bu ay transfer oldum çok şükür pozitif gördüm ama dün trasnferimin 17.günüydu cok hafif pembe bir leke gördüm normal mi sizce doktor asprini kes dedi olabilir dedi ama içim rahatlamadı

merhaba en basında odedıgımız ucrete transfer dahılmı acaba tup bebek ıcın odedıgımız rakama yanı

Kızlar merhaba. Ben de bu ay transfer oldum çok şükür pozitif gördüm ama dün trasnferimin 17.günüydu cok hafif pembe bir leke gördüm normal mi sizce doktor asprini kes dedi olabilir dedi ama içim rahatlamadı
Genelde aspirin kesildiğinde düzeliyor bol bol dinlenin ayakta kalmayın hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder

merhaba transfer ıcın ekstra ucret oluyomu yoksa odenen taotalin içindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…