- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
Takviye olarak bana doktorum sadece folik asit verdi. Bende çikolatakisti ameliyatı oldum. Ve sonra kistlerim tekrar çıktı 5 ay içinde. Sonra tekrar lucrinle menepozlar vs 2 ay sonunda şimdi burdayııımİlk transferim ama öncesinde klomenle denedik sonra miyom ve çikolata kistim varmış ameliyat öncesi opu yaptık iki kere 2 emb. dondurduk bu aralardada kendi kendine olur mu acaba diye hep test yapıyordum
İnşallah güzel sonuçlanır. Çiko kisti zaten tutunmaya engel değil eğer tüplere sıkıntı vermiyorsa. Evet tekrarlayan bi süreç. Benimde 3,5 cm di. Doktorum içini boşalttıp sadece dedi alsa hasar oluşacaktı. Zaten amh düşük dahada düşerdi. Ameliyat sonrası çok şükür yumurta sayımda bi azalma olmadı. Aksine daha kaliteli embriyolar elde ettik. Doktorumda bende çok umutluyuz. Bazen bi korku geliyor olmazsa diye hemen modumu değiştiriyorum. Nefes egzersizleri kuran ve namaz şuan bana en iyi gelenler..Takviye olarak bana doktorum sadece folik asit verdi. Bende çikolatakisti ameliyatı oldum. Ve sonra kistlerim tekrar çıktı 5 ay içinde. Sonra tekrar lucrinle menepozlar vs 2 ay sonunda şimdi burdayııım
Bu arada kistlerim hala duruyo yani 4-5 tane birbirine bağlı yumurcaklar çok yıpratıcı bi süreçti o yüzden iyi haber almaya çok ihtiyacım var ya
Hadi inşallah olumlu sonuçlar alırsınMerhaba bende aranıza katıldım dün transferim oldu 10. Gün test verebilecegimi söylediler
İnşallah bakalımİnşallah kanında çıkar canım öyle olanda çok gördük burda
Bence kan vermelisiiiin böyle üzme kendini !
İnşallah hep birlikte alırız guzel sonuçları ama bi durumdan dolayı moralim çok bozuk eşime sinirlendim ayaklarimi oturduğum zaman çok hızlı salladım bir sıkıntı olur diye içim içimi yiyor dünden beriHadi inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Ayaklarını sallamadan sanmıyorum da stresten uzak kalmamız lazım bu dönemİnşallah hep birlikte alırız guzel sonuçları ama bi durumdan dolayı moralim çok bozuk eşime sinirlendim ayaklarimi oturduğum zaman çok hızlı salladım bir sıkıntı olur diye içim içimi yiyor dünden beri
Zaten moral bozukluğu ile çok ağladım doktorum ile görüştüm sıkıntı olmayacağını söyledi ama pek rahatlayamadim suçluluk psikolojisi sanırımAyaklarını sallamadan sanmıyorum da stresten uzak kalmamız lazım bu dönem
Hayır ya rahat hissetmelisin doktorunda demiş zaten moral çok önemli biliyorsunZaten moral bozukluğu ile çok ağladım doktorum ile görüştüm sıkıntı olmayacağını söyledi ama pek rahatlayamadim suçluluk psikolojisi sanırım
Bende 16sinda oldum, 27sinde tahlil yapacagim(dayanabilirsem o gune kadar) . Dogunumde guzel haber alacagimBen 18 inde oldum 28 inde kan vereceğim aynı güünler
Ben de yüzüstü yatarım hepMeme hassasiyeti benim regl olurken bile olmazdı her zamanilaçlar yanıltabilir tabi ama uyku hali yapıyor bana ilaçlar bence birde sürekli geceleri kendimi cenin pozisyonunda buluyorum. Eşimde diyor bak tuhaf yatıyosun bişey olmaz dimi diye endişe ediyor
Hayırlı olsun sağlıklıca tutunsunlarMerhaba bende aranıza katıldım dün transferim oldu 10. Gün test verebilecegimi söylediler
merhaba en basında odedıgımız ucrete transfer dahılmı acaba tup bebek ıcın odedıgımız rakama yanıMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Genelde aspirin kesildiğinde düzeliyor bol bol dinlenin ayakta kalmayın hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam ederKızlar merhaba. Ben de bu ay transfer oldum çok şükür pozitif gördüm ama dün trasnferimin 17.günüydu cok hafif pembe bir leke gördüm normal mi sizce doktor asprini kes dedi olabilir dedi ama içim rahatlamadı
merhaba transfer ıcın ekstra ucret oluyomu yoksa odenen taotalin içindemiKızlar merhaba. Ben de bu ay transfer oldum çok şükür pozitif gördüm ama dün trasnferimin 17.günüydu cok hafif pembe bir leke gördüm normal mi sizce doktor asprini kes dedi olabilir dedi ama içim rahatlamadı
Canım ne olur üzme kendini ne desem iyi gelir sana bilemedim sadece dua ediyorumBenim 8. Gün bugün testim negatif yine umutlarım söndü iyice
Cok teşekkür ederim birdaha olmadı aslinda ama işte anlarsınız psikolojik olarak çok zor.Allah herkese nasip etsin sağlıklaGenelde aspirin kesildiğinde düzeliyor bol bol dinlenin ayakta kalmayın hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?