- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
inşallah canım verdim kanı 2 3saate çıkar dediler iğnem de yapıldıBelki hayra alamettir niye kötü düşündün hemen dur bakalım bir git yaptır iğneni sonuç çıkar inşallah pozitiftir strese girmenin bir faydası yok biliyorsun sen de aslında
Tamam canım sağ olunAllah korusun hemen kötü düşünme iğneni yaptır bütün önlemleri almış olursunhaber bizede canım
Benim 3.gün bugün herhangi bir hassasiyetim yok. Akıntım var hafif onun haricinde sürekli dinlenme modunda olduğumdan uyku yapıyor banada. Hiç bişey hissetmiyorum. Bir öncekinde de hissetmemiştim acaba bu sefer de mi tutunmadı bebişim ya4. gün embriyosu canım. Varsa gösterir gibi geliyor kendini 10. günde. 24 Temmuz eşimin doğum günü bir süpriz yapayım diyorum ona. Önce idrar yaparım gölge vs varsa da kana giderim gibi geliyor bakalım. Benim bol uykulu gidiyor süreçsürekli bir yerlerde uyuyorum ve meme hassasiyetim var:/ yani bu halimi hiç sevmedim kuzum her şeye üşeniyorum transferin 6. Günü bugün bakalım. Senin nasıl gidiyor
Bir dahaki sefere olur dilerim, üzülme desem de biliyorum işe yaramıyor ama elden de bişey gelmiyor, hakkında hayırlısıMerhaba arkadaşlar ilk testim 9,85 ti ikinci testim 10,45 ti 1 saat önceki testim 6,45 çok üzgünüm büyük emek ciddi maddiyat psikolojim bitti
Şuan hiç iyi değilim birdaha denemem ısrarcı olmak iyi değil dinimizde Hz. Allah herşeyin en iyisini bilir.Bir dahaki sefere olur dilerim, üzülme desem de biliyorum işe yaramıyor ama elden de bişey gelmiyor, hakkında hayırlısı
Belirti olmaması zaten çok normal bilimsel olarak da normal yaniBenim 3.gün bugün herhangi bir hassasiyetim yok. Akıntım var hafif onun haricinde sürekli dinlenme modunda olduğumdan uyku yapıyor banada. Hiç bişey hissetmiyorum. Bir öncekinde de hissetmemiştim acaba bu sefer de mi tutunmadı bebişim ya
Bir öncekine göre daha hareketliyim yatakta yatma pozisyonuma kadar hareketliyim yatarken otururken sürekli fıldır fıldır dönüyorum yani.
İlk transferde saçımı toplamak için kollarımı dahi kaldırmıyodum eşim topluyordu
Biraz kastım ikincide rahat olucam derken bu seferde çok mu gevşek davranıyorum acaba diyorum çünkü hani hiç belirti yok
Kaçıncı denemendi canım allah büyük teselli de verilmiyor benimde idrar testim negatif çıktı bende çok üzüldüm kan günümü bekleyeceğim yaşın gençse tekrar denersin dondurulmuş da embriyo varsa şansını dene lütfenMerhaba arkadaşlar ilk testim 9,85 ti ikinci testim 10,45 ti 1 saat önceki testim 6,45 çok üzgünüm büyük emek ciddi maddiyat psikolojim bitti
Ben 40 yaşındayım kocam 52 ilk denemem birdaha da asla denemem teselli olacak gibi değilim şuan çocuklu kimseyi görmek istemiyorum kalbimi söküp atasım varKaçıncı denemendi canım allah büyük teselli de verilmiyor benimde idrar testim negatif çıktı bende çok üzüldüm kan günümü bekleyeceğim yaşın gençse tekrar denersin dondurulmuş da embriyo varsa şansını dene lütfen
Eşim ailesi o kadar çirkinki o kadar şeye mağruz kaldımki ani tranvaya bağlı yumurtlamam durdu menepoza girdi vücudum bir üzüntü stres hayatıma mal oldu anlayacağın yumurtam yok birdaha denemek için imkanım yok 373 bin tl bir araya getirememKaçıncı denemendi canım allah büyük teselli de verilmiyor benimde idrar testim negatif çıktı bende çok üzüldüm kan günümü bekleyeceğim yaşın gençse tekrar denersin dondurulmuş da embriyo varsa şansını dene lütfen
Çok geçmiş olsun. Allah ne dilerse o olur. Bize düşen sabır. Allah sizinle olsun.Merhaba arkadaşlar ilk testim 9,85 ti ikinci testim 10,45 ti 1 saat önceki testim 6,45 çok üzgünüm büyük emek ciddi maddiyat psikolojim bitti
Amin amin Hz Allah ne derse o amennnaÇok geçmiş olsun. Allah ne dilerse o olur. Bize düşen sabır. Allah sizinle olsun.
Lütfen pes etme nolur. En azından bir kez daha dene. Yıllar sonra pişman olmanı istemem. Herkesin hikayesi farklı farklı. Ne mucizeler var bu sayfada. 40 yaş çok büyük bir yaş değil. Maddi olarak hangimiz yıpranmadık ki. Yine bulur buluşturursun para elbet hallolur yerine konur. Geçen zamanın telafisi yok. Şuan duyguların çok diri acın çok taze. Kendine biraz zaman ver acını yaşa. Sonra daha güçlü başlayacaksın.Eşim ailesi o kadar çirkinki o kadar şeye mağruz kaldımki ani tranvaya bağlı yumurtlamam durdu menepoza girdi vücudum bir üzüntü stres hayatıma mal oldu anlayacağın yumurtam yok birdaha denemek için imkanım yok 373 bin tl bir araya getiremem
Bu mesajı okurken bağıra bağıra ağladım. Çok garip bir haldeyim felç olmuş gibiyim Mevla herkesin yardımcısı olsunLütfen pes etme nolur. En azından bir kez daha dene. Yıllar sonra pişman olmanı istemem. Herkesin hikayesi farklı farklı. Ne mucizeler var bu sayfada. 40 yaş çok büyük bir yaş değil. Maddi olarak hangimiz yıpranmadık ki. Yine bulur buluşturursun para elbet hallolur yerine konur. Geçen zamanın telafisi yok. Şuan duyguların çok diri acın çok taze. Kendine biraz zaman ver acını yaşa. Sonra daha güçlü başlayacaksın.Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Benim de ikinci denemem. İlk denemeden embriyomda yoktu ikinciye başlarken. Maddi manevi aynı külfetin altına tekrar girdik. Ee çok şükür bu sefer değdi. Seninde değecek nolur pes etme ❤
40 yaş çok değil ki para elbet bulunur nasibinde varsa olur pes etme benceBen 40 yaşındayım kocam 52 ilk denemem birdaha da asla denemem teselli olacak gibi değilim şuan çocuklu kimseyi görmek istemiyorum kalbimi söküp atasım var
Şuan kalbimi söküp atasım var40 yaş çok değil ki para elbet bulunur nasibinde varsa olur pes etme bence
Canımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayımHadi kızlar, moral lazım bize, birbirimize iyi gelmemiz lazım, bunu bizim için yapan çok az kimseler var çoğumuzun yakınları bilmiyor bile ne yaşadığımızı. O yüzden hem yolculuğu şimdilik yarıda kalmış hem de mutlu haber almış kız kardeşlerime söylüyorum, birbirimizi desteklemeye devam edelim, motivasyonumuzu kırmayalım birimizin söylediği hepimizi etkiliyor, olumsuzlukları elbet aşarız, aşamazsak da Allah tesellisini verir
Ne güzel düşünüyorsunuzAma şöyle bakıyorum olumsuz da olsa bu 10 günlük süreç benim ve bebeğim için içsel bir yolculuktu. Kendime bedenime ayrıldığım en güzel zaman. O yüzden bu kıymetli vaktin tadını çıkaracağım. Bol bol ruhumu dinlendiriyorum kendime iyi gelen ne varsa onu yapıyorum. Yolun sonunda üzülebilirim ama yol güzel. Daha önce transfer bile yapılamıyordu bana o yüzden şükürler olsun diyorum
Yalnız değilsin. İnan aynı durumda olan belki yüzlerce insan var burada. Düştükçe birbirimizi kaldıracağız.Bu mesajı okurken bağıra bağıra ağladım. Çok garip bir haldeyim felç olmuş gibiyim Mevla herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?