Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim 3.gün bugün herhangi bir hassasiyetim yok. Akıntım var hafif onun haricinde sürekli dinlenme modunda olduğumdan uyku yapıyor banada. Hiç bişey hissetmiyorum. Bir öncekinde de hissetmemiştim acaba bu sefer de mi tutunmadı bebişim ya
Bir öncekine göre daha hareketliyim yatakta yatma pozisyonuma kadar hareketliyim yatarken otururken sürekli fıldır fıldır dönüyorum yani.
İlk transferde saçımı toplamak için kollarımı dahi kaldırmıyodum eşim topluyordu
Biraz kastım ikincide rahat olucam derken bu seferde çok mu gevşek davranıyorum acaba diyorum çünkü hani hiç belirti yok

Belirti olmaması zaten çok normal bilimsel olarak da normal yani artı belirti olması da kesin tuttu demek değil zaten onca ilacın arasında, o yüzden çok bariz bişey olmadıkça hiçbir şeye takılmayı düşünmüyorum bu sefer o oldu bu oldu diye, ilk sefer hep kendimi dinlemiştim sonuç elde var sıfırdı

Merhaba arkadaşlar ilk testim 9,85 ti ikinci testim 10,45 ti 1 saat önceki testim 6,45 çok üzgünüm büyük emek ciddi maddiyat psikolojim bitti
Kaçıncı denemendi canım allah büyük teselli de verilmiyor benimde idrar testim negatif çıktı bende çok üzüldüm kan günümü bekleyeceğim yaşın gençse tekrar denersin dondurulmuş da embriyo varsa şansını dene lütfen

Ben 40 yaşındayım kocam 52 ilk denemem birdaha da asla denemem teselli olacak gibi değilim şuan çocuklu kimseyi görmek istemiyorum kalbimi söküp atasım var

Eşim ailesi o kadar çirkinki o kadar şeye mağruz kaldımki ani tranvaya bağlı yumurtlamam durdu menepoza girdi vücudum bir üzüntü stres hayatıma mal oldu anlayacağın yumurtam yok birdaha denemek için imkanım yok 373 bin tl bir araya getiremem

Merhaba arkadaşlar ilk testim 9,85 ti ikinci testim 10,45 ti 1 saat önceki testim 6,45 çok üzgünüm büyük emek ciddi maddiyat psikolojim bitti
Çok geçmiş olsun. Allah ne dilerse o olur. Bize düşen sabır. Allah sizinle olsun.

Lütfen pes etme nolur. En azından bir kez daha dene. Yıllar sonra pişman olmanı istemem. Herkesin hikayesi farklı farklı. Ne mucizeler var bu sayfada. 40 yaş çok büyük bir yaş değil. Maddi olarak hangimiz yıpranmadık ki. Yine bulur buluşturursun para elbet hallolur yerine konur. Geçen zamanın telafisi yok. Şuan duyguların çok diri acın çok taze. Kendine biraz zaman ver acını yaşa. Sonra daha güçlü başlayacaksın. Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Benim de ikinci denemem. İlk denemeden embriyomda yoktu ikinciye başlarken. Maddi manevi aynı külfetin altına tekrar girdik. Ee çok şükür bu sefer değdi. Seninde değecek nolur pes etme

Bu mesajı okurken bağıra bağıra ağladım. Çok garip bir haldeyim felç olmuş gibiyim Mevla herkesin yardımcısı olsun

Hadi kızlar, moral lazım bize, birbirimize iyi gelmemiz lazım, bunu bizim için yapan çok az kimseler var çoğumuzun yakınları bilmiyor bile ne yaşadığımızı. O yüzden hem yolculuğu şimdilik yarıda kalmış hem de mutlu haber almış kız kardeşlerime söylüyorum, birbirimizi desteklemeye devam edelim, motivasyonumuzu kırmayalım birimizin söylediği hepimizi etkiliyor, olumsuzlukları elbet aşarız, aşamazsak da Allah tesellisini verir

Canımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayım lekede çok korktum ama çok şükür bu sayede erkenden betaya bakıldı 8.günüm transfer günü dahil 9.gündeyim

Ne güzel düşünüyorsunuz umarım daha fazla uğraşmadan güzel haberler alırız hepimiz

Bu mesajı okurken bağıra bağıra ağladım. Çok garip bir haldeyim felç olmuş gibiyim Mevla herkesin yardımcısı olsun
Yalnız değilsin. İnan aynı durumda olan belki yüzlerce insan var burada. Düştükçe birbirimizi kaldıracağız. Gör bak seninde bir başkasına umut vermek için hikayeni anlatacağın günler gelecek. Yolun çiçek bahçesi olsun inşallah azıcık daha sabır azıcık daha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…