Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayım lekede çok korktum ama çok şükür bu sayede erkenden betaya bakıldı 8.günüm transfer günü dahil 9.gündeyim
P perfectbaby canım çok sevindim, gözünaydın olsun, inşallah güzelce değerin artar ve sağlıkla devam eder. Bu anı çok bekledin, 2 aydır da ekstra bekliyorsun. Rabbim tamamına erdirsin

P perfectbaby canım çok sevindim, gözünaydın olsun, inşallah güzelce değerin artar ve sağlıkla devam eder. Bu anı çok bekledin, 2 aydır da ekstra bekliyorsun. Rabbim tamamına erdirsin
Ahh canım benim çok teşekkürler Amin amin darısı sana ve bekleyen herkese olsun inşallah

Birkaç gün içinde toplanırım cenabı mevlamın kararı gücü herşeye yeter belkide dediğin gibi olur kimseyi anlamamışız meğer yaşamadan anlaşılmaz. Tek temennim kimse yaşamasın. Çok zor

Yaa o kadar geç de olabiliyor mu demek, ya işte meraktan test yapıyoruz evde de gerçekten yapmamak lazım o üzüntüyü günlerce yaşamak daha kötü
Kesinlikle yapmayın test. İnsan umut ederek yaşar ne zaman yapılması gerekiyorsa doktor söylüyor zaten önceden yapılınca yanlış sonuçtan dolayı her türlü sonunda moral motivasyon kalmıyor. Herşey zamanında yapılmalı

Bende dün öyleydim kafamı kaldıramıyordum sürekli uyku hali bugünde çok iyiyim sabah sekizde güne başladım hala uykum yok enerjiğim şaşkınım yani, bu dengesizlik normaldir inşşş

Yolun sahibi okadar güzelki güller serilsin ayaklarına çok duygusalım saçmalayabilirim özürdilerim

Birkaç gün içinde toplanırım cenabı mevlamın kararı gücü herşeye yeter belkide dediğin gibi olur kimseyi anlamamışız meğer yaşamadan anlaşılmaz. Tek temennim kimse yaşamasın. Çok zor
Sevgili arkadaşım bu yolda yalnız olmadığını bilmeni istiyorum önceki transferimde 9haftalıkken kalbi durdu sonra kürtaj masasında buldum kendimi genetikti sonra tam transfer olcm 3gün kala hastalık enfeksiyon hastanelik oldum iptal oldu sonraki ay kistle uğraştım aylarca bekledim ve temmuzda transfer olabildim pozitif haberi alsak bile nasıl ilerliyck bilmiyoruz inşallah sağlıkla ilerler yollar gerçekten meşakkatli ve zor lütfen sabırla yoluna devam et sımsıkı sarılıyorum sana

Yolun sahibi okadar güzelki güller serilsin ayaklarına çok duygusalım saçmalayabilirim özürdilerim
Canım benim mesajlarını o kadar içtenlikle okudumki sana kalbimle sarılıyorum acını paylaşıyorum.
Biz tüp bebek kadınları çok güçlüyüz elbet mükafatımız gelip bizi bulacak ya bu dünyada ya da öteki dünyada.. Biz dünyadan geçen yolcu değil miyiz. Kaderimizde ne varsa onu yaşamıyor muyuz. Bazen hayatımızı yönetemiyoruz bedenimize sözümüz geçmiyor ki rahmimi yönetmeyi çok isterdim. Onunla konuşmayı ve görevini layığıyla yerine getirmesini sağlamayı çok isterdim. Ama yönetemiyoruz. Hayatta yönetemediğimiz işlerimizi Allah’a emanet etmiyor muyuz
Allah’a güveniyorum, ona o kadar çok güveniyorum ki. O bizi yoktan var etti. Her şeyi öyle. Rahmime bir canı ne zaman vereceğini ancak o bilir.
Rabbim her şeyin en güzelini en hayırlısını bizlere nasip edecek bu çektiklerimiz boşa değil inan bana her şeyin bir sebebi vardır bu hayatta. En güzeli bizleri bulacak inanıyorum…

Kızlar bı umutda ben olayım sizlere 10.gun bhcg değerim 175 çıktı. Daha yolun.başındayim biliyorum ama rabbim herkesi sevindirsin inşallah. Herhangi bir belirtim de olmadı.
Sondaki “herhangi bir belirtimde olmadı” bana çok iyi geldi şuan teşekkür ederim!! Harika bi haber tebrik ederimm inşallah devamı gelecektir senin için inşallah bende böyle şeyler paylaşırım burada sizlerle mutluluğumu

mesajlarınızı okudukça ağlıyorum çok mutluyum bir yandan birileri tarafından anlaşılmak üzüntümü üzüntüsü sayıp manevi destek veren arkadaşlar keşke hepinize sarılıp ağlayabilsem herkezin zürriyeti çoğalsın. Çok mutlu musmutlu olun. Bütün dualarım bekleyenlerle hep beraber nice güzel günleri görmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…