Seni çok iyi anlıyorum bizi bizden başkası anlamazŞuan kalbimi söküp atasım var
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsınCanımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayımlekede çok korktum ama çok şükür bu sayede erkenden betaya bakıldı 8.günüm transfer günü dahil 9.gündeyim
Amin canım Allah razı olsun dileyen isteyen emek veren tüm arkadaşlarıma nasip olsunGözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın
P perfectbaby canım çok sevindim, gözünaydın olsun, inşallah güzelce değerin artar ve sağlıkla devam eder. Bu anı çok bekledin, 2 aydır da ekstra bekliyorsun. Rabbim tamamına erdirsinCanımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayımlekede çok korktum ama çok şükür bu sayede erkenden betaya bakıldı 8.günüm transfer günü dahil 9.gündeyim
Canımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayımlekede çok korktum ama çok şükür bu sayede erkenden betaya bakıldı 8.günüm transfer günü dahil 9.gündeyim
Ahh canım benim çok teşekkürlerP perfectbaby canım çok sevindim, gözünaydın olsun, inşallah güzelce değerin artar ve sağlıkla devam eder. Bu anı çok bekledin, 2 aydır da ekstra bekliyorsun. Rabbim tamamına erdirsin
Allah sağlıkla kucağına aldırsın tebrik ederimCanımlar bnm beta çıktı 81 herkese moral olayımlekede çok korktum ama çok şükür bu sayede erkenden betaya bakıldı 8.günüm transfer günü dahil 9.gündeyim
Birkaç gün içinde toplanırım cenabı mevlamın kararı gücü herşeye yeter belkide dediğin gibi olur kimseyi anlamamışız meğer yaşamadan anlaşılmaz. Tek temennim kimse yaşamasın. Çok zorYalnız değilsin. İnan aynı durumda olan belki yüzlerce insan var burada. Düştükçe birbirimizi kaldıracağız.Gör bak seninde bir başkasına umut vermek için hikayeni anlatacağın günler gelecek. Yolun çiçek bahçesi olsun inşallah azıcık daha sabır azıcık daha gayret
Çok kötüyümSeni çok iyi anlıyorum bizi bizden başkası anlamaz
Kesinlikle yapmayın test. İnsan umut ederek yaşarYaa o kadar geç de olabiliyor mu demek, ya işte meraktan test yapıyoruz evde de gerçekten yapmamak lazım o üzüntüyü günlerce yaşamak daha kötü
Bende dün öyleydim kafamı kaldıramıyordum sürekli uyku hali bugünde çok iyiyim sabah sekizde güne başladım hala uykum yok enerjiğimAy kızlar bende aşırı halsizlik ve uyku var ya sürekli bir yerlerde uyuyakalıyorum. Meme hassasiyetim hiç olmaz normalde uykumda meme ağrısıyla uyanıyorum. İnş pozitif sonuçlar görürüz ya, bu halsizlik bu hal beni mahvetti
Çok teşekkürler canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallahAllah sağlıkla kucağına aldırsın tebrik ederim
Amin aminÇok teşekkürler canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Yolun sahibi okadar güzelki güller serilsin ayaklarına çok duygusalım saçmalayabilirim özürdilerimAma şöyle bakıyorum olumsuz da olsa bu 10 günlük süreç benim ve bebeğim için içsel bir yolculuktu. Kendime bedenime ayrıldığım en güzel zaman. O yüzden bu kıymetli vaktin tadını çıkaracağım. Bol bol ruhumu dinlendiriyorum kendime iyi gelen ne varsa onu yapıyorum. Yolun sonunda üzülebilirim ama yol güzel. Daha önce transfer bile yapılamıyordu bana o yüzden şükürler olsun diyorum
Sevgili arkadaşım bu yolda yalnız olmadığını bilmeni istiyorum önceki transferimde 9haftalıkken kalbi durdu sonra kürtaj masasında buldum kendimi genetikti sonra tam transfer olcm 3gün kala hastalık enfeksiyon hastanelik oldum iptal oldu sonraki ay kistle uğraştım aylarca bekledim ve temmuzda transfer olabildim pozitif haberi alsak bile nasıl ilerliyck bilmiyoruz inşallah sağlıkla ilerlerBirkaç gün içinde toplanırım cenabı mevlamın kararı gücü herşeye yeter belkide dediğin gibi olur kimseyi anlamamışız meğer yaşamadan anlaşılmaz. Tek temennim kimse yaşamasın. Çok zor
Canım benim mesajlarını o kadar içtenlikle okudumki sana kalbimle sarılıyorum acını paylaşıyorum.Yolun sahibi okadar güzelki güller serilsin ayaklarına çok duygusalım saçmalayabilirim özürdilerim
Sondaki “herhangi bir belirtimde olmadı” bana çok iyi geldi şuan teşekkür ederim!! Harika bi haber tebrik ederimm inşallah devamı gelecektir senin için inşallah bende böyle şeyler paylaşırım burada sizlerle mutluluğumuKızlar bı umutda ben olayım sizlere10.gun bhcg değerim 175 çıktı. Daha yolun.başındayim biliyorum ama rabbim herkesi sevindirsin inşallah. Herhangi bir belirtim de olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?