İnşallah canım benimSondaki “herhangi bir belirtimde olmadı” bana çok iyi geldi şuan teşekkür ederim!! Harika bi haber tebrik ederimm inşallah devamı gelecektir senin için inşallah bende böyle şeyler paylaşırım burada sizlerle mutluluğumu
İyiki bu yapay zeka çıktı en azından soru sorabileceğimiz bı sistem varSorduğum sorulardan chatgbt bile bıktı artık sana motivasyon cümlesi yazim mi, Allaha güven, zaman herşeyin ilacı falan demeye başladı
Doktorunuzdan memnun musunuz acaba? Kendisinin yeri nerde ve muayene ücreti nedir ?Bende acıbadem ataşehir prf. Halil tayfun bağışa gidiyorum bütün kuzenlerim tekte bebek sahibi oldular
Memnunum ataşehir istanbulda muayne 6,500 tl idi instagramdan hocaya ulaşabilirsinizDoktorunuzdan memnun musunuz acaba? Kendisinin yeri nerde ve muayene ücreti nedir ?
Sadece test yaptırmıştım ben daha önceTransfer sonrası beta hcg testi yaptırdığımız gün muayene de olmamız gerekiyor mu sadece test mi veriyoruz
File markette var ben dün aldım canmŞimdi araştırdım, nar suyu cidden etkiliymiş. Nereden satın aldığınızı yazabilir misiniz?
Biz buradayız dua ediyoruzGünaydın bugün transfer günüm sabah kan tahlili yapildi progesteron 22,4 çıktı nasipse 1 de transferim olcak
İnşallah sağlıkla tutunurGünaydın bugün transfer günüm sabah kan tahlili yapildi progesteron 22,4 çıktı nasipse 1 de transferim olcak
Güzel geçsin tutunsun hemencecik inşallahGünaydın bugün transfer günüm sabah kan tahlili yapildi progesteron 22,4 çıktı nasipse 1 de transferim olcak
Ay benim de 16:30 da. Transferim alırım bi duanızı kızlarcımGünaydın bugün transfer günüm sabah kan tahlili yapildi progesteron 22,4 çıktı nasipse 1 de transferim olcak
Teşekkür ederimBiz buradayız dua ediyoruz
Teşekkür ederimİnşallah sağlıkla tutunur
Teşekkür ederim inşallahGüzel geçsin tutunsun hemencecik inşallah
Sağlıkla tutunsun inşallahAy benim de 16:30 da. Transferim alırım bi duanızı kızlarcım
MasallahDonmuş beşinci gün embriyo transferi oldum 12 Temmuz’da bugün 9. günüm sizce nasıl yarın kan testi vereceğim test günüm tahminen kaç çıkar sizce böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?