- 18 Temmuz 2025
- 42
- 39
- 3
İdrar testinden kan tahlili sonucu bilinmez hiç bir zaman ama gebe olma ihtimaliniz yüksek bu testlere göre hayırlı uğurlu sağlıklı olsunDonmuş beşinci gün embriyo transferi oldum 12 Temmuz’da bugün 9. günüm sizce nasıl yarın kan testi vereceğim test günüm tahminen kaç çıkar sizce böyle olan var mı?
Sağlıkla tutunsun inşallahBenimde yarın sabah transferim var ağrım sancim var
Ayy şahane bir örnek oldu bizim için Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinnKızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
Amin canım inşallah hepimiz içinAyy şahane bir örnek oldu bizim için Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinn
Ay inanmıyorum kaç çıktı o kadar umut oldun ki bana çok sevindim adına allahım bana da nasip eder inşallah bende 9. Gün bugün hala idrarda negatif çıkıyorKızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
Kaç çıktı canım? Benim de yarın 10.gün kan vericem. Bugün 9. Gün testlerim böyle çıktıKızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
İnşallah canım seninde pozitif olur. 10. Gün 260 çıktı bugün 700 çıkmış.Ay inanmıyorum kaç çıktı o kadar umut oldun ki bana çok sevindim adına allahım bana da nasip eder inşallah bende 9. Gün bugün hala idrarda negatif çıkıyor
Canım senin idrar testin net belli. Bende 2. Çizgi yoktu. 10. Gün 260 çıktıKaç çıktı canım? Benim de yarın 10.gün kan vericem. Bugün 9. Gün testlerim böyle çıktı
Nasıl idrarda çıkmıyor ben şaşırıyordum ya baya mümkünmüş demek kiİnşallah canım seninde pozitif olur. 10. Gün 260 çıktı bugün 700 çıkmış.
İnşallah canım, dua ediyorum senin için inşallah pozitif haberini alırsın.Nasıl idrarda çıkmıyor ben şaşırıyordum ya baya mümkünmüş demek kiağladım valla haberini alınca inşallah benimde seninki gibi olur sağlıkla kucağına al
Çift embriyo transferi miydi ?İnşallah canım, dua ediyorum senin için inşallah pozitif haberini alırsın.
Evet çift.Çift embriyo transferi miydi ?
İkiz olma durumu olabilir.İkinci artış ziplamis çünkü.Evet çift.
Yarın çok merak ediyorummmCanım senin idrar testin net belli. Bende 2. Çizgi yoktu. 10. Gün 260 çıktı
Ben onu 2.denemede yaşadım. Transferin 4günü eşimle tartıştık arabada sinir krizi geçirdim tepine tepine bağrdım(utanç verici ama o durumda krize sokanlar utansınZaten moral bozukluğu ile çok ağladım doktorum ile görüştüm sıkıntı olmayacağını söyledi ama pek rahatlayamadim suçluluk psikolojisi sanırım
Benimde 7. Gün böyleydi. Çift transferTransfer günü hariç 6. Günüm bugün test ekliyorum sizce beta kaçtır burda birde çift transfer oldum acaba bu kadar erken çıkması ikidide tuttu demek mi
Merhaba nar suyunu transfer öncesinde içiyor muydunuz ? Ben şu an transfere hazırlık sürecindeyim her gün nar suyu içiyorum faydalı olur mu acabaTamam canım 3 litre içiyordum maksimum 4 yapayım kabak çekirdeği birde nar suyu içiyorum.
Faydalı oluyor diyorlar. Ama ağır bir su. Ben aldım . 1 lt yi zor tükettim. Cidden çok ağır ve yoğun mayhoş bir tadı var. İnanın tutunacağı varsa tutunuyor. Tavsiyem et ağırlıklı beslenin. Çok faydası oluyor. Hurmayı da tavsiye ederim.Merhaba nar suyunu transfer öncesinde içiyor muydunuz ? Ben şu an transfere hazırlık sürecindeyim her gün nar suyu içiyorum faydalı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?