Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Donmuş beşinci gün embriyo transferi oldum 12 Temmuz’da bugün 9. günüm sizce nasıl yarın kan testi vereceğim test günüm tahminen kaç çıkar sizce böyle olan var mı?
İdrar testinden kan tahlili sonucu bilinmez hiç bir zaman ama gebe olma ihtimaliniz yüksek bu testlere göre hayırlı uğurlu sağlıklı olsun

Kızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
Ay inanmıyorum kaç çıktı o kadar umut oldun ki bana çok sevindim adına allahım bana da nasip eder inşallah bende 9. Gün bugün hala idrarda negatif çıkıyor

Kızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
Kaç çıktı canım? Benim de yarın 10.gün kan vericem. Bugün 9. Gün testlerim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1110.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 47
Nasıl idrarda çıkmıyor ben şaşırıyordum ya baya mümkünmüş demek ki ağladım valla haberini alınca inşallah benimde seninki gibi olur sağlıkla kucağına al
İnşallah canım, dua ediyorum senin için inşallah pozitif haberini alırsın.

Zaten moral bozukluğu ile çok ağladım doktorum ile görüştüm sıkıntı olmayacağını söyledi ama pek rahatlayamadim suçluluk psikolojisi sanırım
Ben onu 2.denemede yaşadım. Transferin 4günü eşimle tartıştık arabada sinir krizi geçirdim tepine tepine bağrdım(utanç verici ama o durumda krize sokanlar utansın) sonra bu tepinmenin ve stresin üzerine imkansız gitti bu çocuk dedim. 3 gün kendimi yedim 7.gün idrarda silik çizgi ve kanda 31 beta ile 9ay sonra kucağıma aldım. Yani kalmak isteyince öyle kolay gitmiyorlar merak etme. İçini ferah tut. Bir de onun sıkıntısını yaşama bunların üstüne

Transfer günü hariç 6. Günüm bugün test ekliyorum sizce beta kaçtır burda birde çift transfer oldum acaba bu kadar erken çıkması ikidide tuttu demek mi
Benimde 7. Gün böyleydi. Çift transfer

Eklentiler

• 1DC48DB8-0B8D-4AD0-80A4-BABF3279904F.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba nar suyunu transfer öncesinde içiyor muydunuz ? Ben şu an transfere hazırlık sürecindeyim her gün nar suyu içiyorum faydalı olur mu acaba
Faydalı oluyor diyorlar. Ama ağır bir su. Ben aldım . 1 lt yi zor tükettim. Cidden çok ağır ve yoğun mayhoş bir tadı var. İnanın tutunacağı varsa tutunuyor. Tavsiyem et ağırlıklı beslenin. Çok faydası oluyor. Hurmayı da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…