- 4 Mart 2025
- 648
- 350
- 18
- 36
Çok çok iyi kucagınada alman nasip olsunCanım şalgam bence de içme hele birde acılı ise daha sıkıntı olur. İlaçlar zaten kabızlık problemi yapıyor extra sorun yaşama.
Nar suyunu bende forumda okudum iyi diye biliyorum abartmamak kaydı ile içiyorum en fazla iki bardak birde organik olması iyi.
Amin canım darısı isteyen herkese olsun inşallahÇok çok iyi kucagınada alman nasip olsun
Benim de sigaram yok ama gerginlikten canım çekiyorYaa Allahtan sigaram yok benim dekahveyi de garip bi şekilde hiç canım istemiyor
Aminnnnnn benimde kucağıma almam nasip olsun inşallahAmin canım darısı isteyen herkese olsun inşallah
Aminnnnn bol bol dua ediyorum herkes için dilerim bu yolda emek veren herkesin kucağı evlat ile şereflenir.Aminnnnnn benimde kucağıma almam nasip olsun inşallah
Canım seninle aynı gün transfer olduk sanırım? 12 temmuz.Aminnnnnn benimde kucağıma almam nasip olsun inşallah
Aman diyimBenim de sigaram yok ama gerginlikten canım çekiyor
Tamamdır çok teşekkür ederim inşaallah faydasını görürümFaydalı oluyor diyorlar. Ama ağır bir su. Ben aldım . 1 lt yi zor tükettim. Cidden çok ağır ve yoğun mayhoş bir tadı var. İnanın tutunacağı varsa tutunuyor. Tavsiyem et ağırlıklı beslenin. Çok faydası oluyor. Hurmayı da tavsiye ederim.
Tamamdır çok teşekkür ederim inşaallah faydasını görürümFaydalı oluyor diyorlar. Ama ağır bir su. Ben aldım . 1 lt yi zor tükettim. Cidden çok ağır ve yoğun mayhoş bir tadı var. İnanın tutunacağı varsa tutunuyor. Tavsiyem et ağırlıklı beslenin. Çok faydası oluyor. Hurmayı da tavsiye ederim.
Umarım bana da faydalı olur sizin gebelik sonucunuz pozitif miFaydasını gördüm canım , öncesinde başladım içmeye çok şükür güzel kalınlaştı rahim sonra transfer ettiler. Dilerim sizinde çok iyi sonuçlanır
Evet benimde betam bugün 100 çıktı Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallahCanım seninle aynı gün transfer olduk sanırım? 12 temmuz.
İnşallah size de faydası olurUmarım bana da faydalı olur sizin gebelik sonucunuz pozitif mi
Ayy çok sevindimİnşallah size de faydası olurBugün 9. Günüm ve sonucum 120 çıktı dilerim herkesin pozitif çıkar da emeklerimiz boşa gitmez. Hem canımız hem paramız gidiyor bu yolda maddi manevi sıkıntı stres ama olsun kucağımıza almayı nasip etsin de Rabbim inşallah hepsi unutulur.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet benimde betam bugün 100 çıktı Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederimAyy çok sevindimbundan sonraki süreciniz de sağlıcakla kolaylıkla aksın gitsin kucağınızada almayı nasip olsun inşaallah biz bekleyenlere de nasip olsun
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsinEvet benimde betam bugün 100 çıktı Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim amin insalalh 6. GünÖncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsinkaçıncı gün embriyo transfer edildi
Bana sigara ve kahve demeyin valla çok kötü durumdayımBurnumda tütüyor sigara ve kahve
Çok sevindim sağlıkla gelsinKızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
Hayırlı olsun. Güzelce tutunsun annesineGünaydın bugün transfer günüm sabah kan tahlili yapildi progesteron 22,4 çıktı nasipse 1 de transferim olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?