Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Çok sevindim umarım 2 gün sonra da yükselmiş olarak çıkar darısı hepimizin başına

Hayırlı olsun. Güzelce tutunsun annesine Nasıl geçti ? Hangi hormonlara bakılıyor transfer öncesi? Hangi değer aralıklarında olması gerekiyor acaba

Teşekkür ederim benim sadece progesteron bakıldı sanırım 10-20 aralığında olması yeterli diye okumuştum benim doğal siklus oldu transfer hazırlığım bu ayki kendi yumurtam büyüdü ve günü gelince çatlatıldı sonrasında transfere kadar olan sürede progesteron takviyesi vermediler bugün fitillere başlayacağım

Ayy umut oldunuz bana inşallah bende buraya o mutlu haberi verebilirim çok pişmanım ama engel olamadım kendime icim içimi yiyor her dakika transferden çıkar çıkmaz yaşadım bende bu olayı
Yani zaten yıpratıcı bir süreç. Üstüne biz elimizden geldiğince hassas davranıyoruz bundan eminim hepimiz adına.bizim çok büyük Hata olarak gördüğümüz çoğu şey etkilemiyor bile muhtemelen. Geleceği varsa zaten geliyor. Hiç bunlarla tatlı canını üzüp de kendine yeni dert yaratma. Bana kalırsa en çok ihtiyacımız olan şey inanmak ve pozitif kalmak. Gerisi allahtan. Olmazsa da SON değil şükür ki

Bir de şu tüp bebek sürecine ilk girdiğim yıllarda şey zırvası okuyordum burada bol bol ‘başka şeyler düşünün o zaman kesin oluyor. Aklınıza çok getirmemeye çalışın. Sürekli düşününce olmuyor.’’ O kadar kendimi yedim ki ben düşünmeden saniye geçiremiyorum transferden teste kadar benim o yüzden olmuyor flan diye. Sabah akşam kendine iğne yapacaksın teste gün sayacaksın ilaçlardan ruh sağlığın sapıtacak bir ağlayıp bir güleceksin ama yokmuş gibi davranacaksın ben bunu yapabilenin normal olduğunu düşünmüyorum! Aksine umrunda değil gibi, bununla yaşamıyormuşsun gibi içine atmak yanlış bence en azından bende öyle çalışmadı. Aklına geleni gelmeyeni biriyle konuşmak yazışmak bile inanılmaz iyi geliyor zehir akıtıyor insan. En iyi adres de burası. Yazın bacılarım en saçma sorularınızı merak ettiğiniz en ilginç şeyi bile sorun. Ohh dökün içinizi şafak kısa ama bizim için çok uzun

Çok tatlısın yaaa. Buraya yazmak seninle aynı şey için mücadele insanlarla yazışmak inanılmaz iyi geliyor insana ve garip bir şekilde terapidir burası bu süreçte yaa. İyi ki varsınız kızlar, umarım hepimiz güzel sonuçlar alalımda yeni yeni başlıklar altında buluşalım

Ayyy amin amiiiiin Gerçekten aynı yolda yürüyenler anlıyor birbirinin halinden, hepimizin Allah yüzünü güldürsün

Kızlar transferim oldu şükür evde dinlenme modundayım atın 25 inde vurulmak için ovitrelle yazdılar sizlerde de transfer sonrası ovitrelle vurulan oldu mu 4 ağustosa da test günü verdiler 14 gün sonraya
Bebelerini alıp evine gelmişsin hayırlı olsun. Umarım güçlü güçlü tutunup gelirler yuvalarına otrivelle progesteronu yükseltmek için veriliyor. Yalnız onu yaptıktan sonra sanırım 6-7 güne kadardı yalancı pozitif çıkabilir o yüzden test süreni uzun tutmuş olabilirler. Sabırsızlanıp erken yapma

Benimde 5. Gün embriyom var ama kalitesi bc haftaya bir sıkıntı olmazsa transfer edilecek umarım güzel sonuç alabilirim
Kaç bc? Alırsınız tabi kaliteye hiç takılmayın bakın benimki early blast yani 5. Gün bile değil geç olgunlaşmış ama bebeğim benimle şükürler olsun sağlıkla ilerlesin. O yüzden emriyona güven bence.

Hepiniz çok tatlısınız her ana anadır bence ama biz daha bi anayız çok tatlıyız hele bebişlerimiz üfff umarım öyle olur. Olmasa bile bir sonraki devreyle devam hepimizin ina nıl mazz bir gucümüz var ve sevgimiz de varrr

Ben de dün aldım 1 çay bardağından fazla içmesi zor zaten

Tutulumu artırmak için neler yiyip içiyorsunuz?
Kabak çekirdeği, bol su, yabanmersini. Bunlar benim bildiklerim
ben transfer öncesindeyim şimdiden her gün yabanmersini, kabak çkirdeği yiyorum sabahları bal çörekotu ve nar suyuna başladım dün

Bana şu early blast ile ilgili bilgi verebilirmisin ozgeolsun benimde 1 tane varmış ne anlama geldiğini bilmiyorum. Embriyolog çok umutsuz vakaymış gibi iyi değilmişçesine anlattı da

ah ben kahveyi kupa kupa içen kadın... günde 1 tane içmek için bekliyorum. o da decaff
ben transfere kadar sigarayı günde 4e düşürdüm o da akşamları sosyal içicilik yapıyorum ama transfere girmeden son bi yakarım

Bana şu early blast ile ilgili bilgi verebilirmisin ozgeolsun benimde 1 tane varmış ne anlama geldiğini bilmiyorum. Embriyolog çok umutsuz vakaymış gibi iyi değilmişçesine anlattı da
Niye ki öyle konuştu çok fazla 6. Gün emriyosu var tutan early blast demek geç olgunlaşmış geç blast olmuş demek tabiki bir 5. Gün emriyosu değil ama önemli olan rahminde vereceği tepki büyümesi değil mi ? Ne dedi size emriyolog

Ayy çok heyecanlı oldunuz mu? Sağlıkla tutunsun inşallah. Nasıl geçti? Hangi hormonlara bakıldı? Sanırım e2 ve progesterona bakılıyor. Kaç olması lazım acaba?
Oldum çıktım canım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Transfer iyiydi ama çok sıkıştım ben tuvalete, ameliyathanede kıvrandım resmen transfere odaklanamadım valla kendimi sıktım biraz doktor rahat bırak dedi ama be kadar bırakabildil bilmiyorum yani zor dayandım odaya gelir gelmez yaptım hemen. Tranferden 1 hafta önce E2 ve progestorona bakıldı ama kaç olması lazım hiç bilmiyorum. Benim pro biraz düşüktü hatta hemşire önemli değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…