- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
Aynen keşke bilsek orada mı değil mi ne güzel söyledin yaaYa ben ananası hep adetim gecikince içtiğim için onu eledim direkt, bir de suyunu değil de günde bir dilim ananas diyordu ona cesaret edemedim ama kabak çekirdeği transferden önce başlamıştım tüketmeye hala günde bir avuç yiyorum, yumurta kırmızı et avokado ceviz tüketiyorum falan inşallah işe yarıyordur keşke bilsem orda mı değil mi
Nar suyunu doktor niye bıraktırdı transfer sonrasıııAvakado ceviz badem yaban mersini yoğurt veya kefir hurma pekmez veya gerçek bal kabak çekirdeği yumurta 3 litre su. Ben kahve manyagıyım hiç içmedim. Paketli gıda sıfır. Doktoruma ne yiyim dediğimde bana köylü gibi beslen dedi.mesela nar suyunuda transferden sonra bıraktırdı cia tohumu keten tohumu yiyordum bıraktırdı detoks etkisi yaratacak hiçbir şey istemeyiz dedi.
Ayyy hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallahHayırlı olsuun 18 nde oldum bendeee. Nasıl gidiyorBen bol yaban mersini Kabak çekirdeği nar suyunu okudum diye nar suyu Ananas ne biliyim dün somon vardı akşam ondan önce ızgara et bugün baklagillere ağırlık vereceğim akşam yemeğinde. Her sabah 2 yumurta var zaten aklıma gelen bunlar canım benim yaptıklarım yani. Ve bolca yatıyorum ayakları tepede tutuyorum 4 litre su içmeye gayret ediyorum
Ayy umut oldunuz bana inşallah bende buraya o mutlu haberi verebilirimBen onu 2.denemede yaşadım. Transferin 4günü eşimle tartıştık arabada sinir krizi geçirdim tepine tepine bağrdım(utanç verici ama o durumda krize sokanlar utansın) sonra bu tepinmenin ve stresin üzerine imkansız gitti bu çocuk dedim. 3 gün kendimi yedim 7.gün idrarda silik çizgi ve kanda 31 beta ile 9ay sonra kucağıma aldım. Yani kalmak isteyince öyle kolay gitmiyorlar merak etme. İçini ferah tut. Bir de onun sıkıntısını yaşama bunların üstüne
O kadar su içtiğimden dolayı sürekli wc yolunda yürüyüş yapıyorumdur benceAyyy hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallahvalla iyi gidiyor yatıyorm bol bol ama bugün yürüyüş yapıcam, yatmak da çok iyi değilmiş.
Yukarıda birisi yazmış nar suyunu içme demiş doktor, detoks etkisi olmasın diye
Ben 1 yumurta yiyorum her gün. 4 litre suyu içebilir miyim bilmiyorum
Aynen ya bıktım ben deO kadar su içtiğimden dolayı sürekli wc yolunda yürüyüş yapıyorumdur bence
Sen yürüyüş yapıyor musun Bimini ??Aynen ya bıktım ben de
O kadar su içtiğimden dolayı sürekli wc yolunda
Alaturka tuvalet kullanıyorum bende bir sıkıntı olmaz dediler ama yinede çok su içip lavaboya oturmak tedirgin etmiyor değil beniAynen ya bıktım ben de
Yapıyorum salondan tuvalete tuvaletten mutfağa ordan salona sonra tuvaleteSen yürüyüş yapıyor musun Bimini ??
Geçen ben de onu düşündüm, çömelmek sıkıntı olurdu diye ama demek ki bişey olmuyor doktor söylerdi yoksa sizeAlaturka tuvalet kullanıyorum bende bir sıkıntı olmaz dediler ama yinede çok su içip lavaboya oturmak tedirgin etmiyor değil beni
Evet korkanlar da var ama tutunma döneminde de etkili bn zaten az yedim bir ananası üç dört günde bitirdimYa ben ananası hep adetim gecikince içtiğim için onu eledim direkt, bir de suyunu değil de günde bir dilim ananas diyordu ona cesaret edemedim ama kabak çekirdeği transferden önce başlamıştım tüketmeye hala günde bir avuç yiyorum, yumurta kırmızı et avokado ceviz tüketiyorum falan inşallah işe yarıyordur keşke bilsem orda mı değil mi
Kahveyi bn de günlük tüketiyordum türk kahvesini hiç içmedim transferden beriAvakado ceviz badem yaban mersini yoğurt veya kefir hurma pekmez veya gerçek bal kabak çekirdeği yumurta 3 litre su. Ben kahve manyagıyım hiç içmedim. Paketli gıda sıfır. Doktoruma ne yiyim dediğimde bana köylü gibi beslen dedi.mesela nar suyunuda transferden sonra bıraktırdı cia tohumu keten tohumu yiyordum bıraktırdı detoks etkisi yaratacak hiçbir şey istemeyiz dedi.
Burnumda tütüyor sigara ve kahveKahveyi bn de günlük tüketiyordum türk kahvesini hiç içmedim transferden beri
Yaa Allahtan sigaram yok benim deBurnumda tütüyor sigara ve kahve
Kızlar motivasyon için Adana’ya gel gidek şarkısı şiddetle öneriyorumAynen keşke bilsek orada mı değil mi ne güzel söyledin yaa
Canım şalgam bence de içme hele birde acılı ise daha sıkıntı olur. İlaçlar zaten kabızlık problemi yapıyor extra sorun yaşama.Merhaba nar suyu iyi miymiş."? Ben şalgam içiyorum ama gereksiz mi acaba neler yiyip içmek lazım
İyi ki de yok o daha zorluyor insanıYaa Allahtan sigaram yok benim dekahveyi de garip bi şekilde hiç canım istemiyor
Vallahi bırak dedi canım şimdi ben ne desem bilemedim doktor ne derse onu yaptım transfere kadar içtim kesinlikle rahme etkisi var ama transferden sonra detoks etkisi korkuttu beni de bıraktım.Nar suyunu doktor niye bıraktırdı transfer sonrasıııiçmeyi bırakayım mı !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?