- 27 Ağustos 2022
- 555
- 629
- 33
Faydasını gördüm canım , öncesinde başladım içmeye çok şükür güzel kalınlaştı rahim sonra transfer ettiler. Dilerim sizinde çok iyi sonuçlanırMerhaba nar suyunu transfer öncesinde içiyor muydunuz ? Ben şu an transfere hazırlık sürecindeyim her gün nar suyu içiyorum faydalı olur mu acaba
Bakalım canım nasipİkiz olma durumu olabilir.İkinci artış ziplamis çünkü.
Bakalım canım nasipİkiz olma durumu olabilir.İkinci artış ziplamis çünkü.
Ay demek ki olabiliyor öyle, çok sevindim adınıza sağlıkla ilerlesin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
İnşallah güzel sonuçlanırYarın çok merak ediyorummmbenim de çift embriyo
Amin canım, etmez olur muyum dualarım hepimiz içinAy demek ki olabiliyor öyle, çok sevindim adınıza sağlıkla ilerlesin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamilelerin duası kabul olurmuş siz de bize dua edin tutunsun bebeklerimiz
İnşallah hepimizinki sağlıkla tutunsunSağlıkla tutunsun inşallah
Merhaba pancar kvass ne marka¿ ben şalgam içiyorum ama..Ben pancar kvass içiyorum günde bir çay bardağı. Embriyonun yerleşmesine faydası varmış diye okudum. Rahme kan akışı sağlıyormuş
Yaa korktuğum başıma geldi doktor bana da verdi bu iğneden hemşire yaparken ağrım pek olmadı ama sonrasında hafif bir ağrım oldu otururken hafiften hissettiriyor ağrısı. Diğer göbekten yapılan iğneyi neden reçete etmiyorlar ki bi de bu iğneyi yaptırmak için hastaneye falan gitmekle uğraşıyoruz
Aynen benden de istemediler. Transfer günü yaptılar bi tek test.Ben değerime baktırayım istiyorum vs diyince doktor gerekli bulmadı. Hiç baktırmadım hiç istemediler. Yarın transferim yine istemedi
Bebeğim Migros’tan ananas da alsaydın bn ilk üç gün ananas kabak çekirdeği yedimBen de bugün migros un organik nar suyundan aldım, chatgbt ye sordum tabii ki ne kadar içim diyeo da aaa canım ne kadar iyi yapmışsın nar suyu hem kan akışı için iyi hem de antioksidan dedi ama günde sadece bir çay bardağı iç dedi, canım kankam
Merhaba nar suyu iyi miymiş."? Ben şalgam içiyorum ama gereksiz mi acaba neler yiyip içmek lazımTamam canım 3 litre içiyordum maksimum 4 yapayım kabak çekirdeği birde nar suyu içiyorum.
Şalgam içme bence tuzlu olduğu için ödem ve şişkinliklerini artırır çünkü çok fazla ilaç kullanıyoruzMerhaba nar suyu iyi miymiş."? Ben şalgam içiyorum ama gereksiz mi acaba neler yiyip içmek lazım
Öyle mi Ne yiyip içmek Laz’ım acabaŞalgam içme bence tuzlu olduğu için ödem ve şişkinliklerini artırır çünkü çok fazla ilaç kullanıyoruz
AnanasKızlar merhaba ben de 18inde transfer oldum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı mutlu sonuçlar alalım
Tutulumu artırmak için neler yiyip içiyorsunuz?
Kabak çekirdeği, bol su, yabanmersini. Bunlar benim bildiklerim
Avakado ceviz badem yaban mersini yoğurt veya kefir hurma pekmez veya gerçek bal kabak çekirdeği yumurta 3 litre su. Ben kahve manyagıyım hiç içmedim. Paketli gıda sıfır. Doktoruma ne yiyim dediğimde bana köylü gibi beslen dedi.Kızlar merhaba ben de 18inde transfer oldum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı mutlu sonuçlar alalım
Ya ben ananası hep adetim gecikince içtiğim için onu eledim direkt, bir de suyunu değil de günde bir dilim ananas diyordu ona cesaret edemedim ama kabak çekirdeği transferden önce başlamıştım tüketmeye hala günde bir avuç yiyorum, yumurta kırmızı et avokado ceviz tüketiyorum falan inşallah işe yarıyordur keşke bilsem orda mı değil miBebeğim Migros’tan ananas da alsaydın bn ilk üç gün ananas kabak çekirdeği yedim
ben migrostan aldın Doğanay marka başka yoktu zatenMerhaba pancar kvass ne marka¿ ben şalgam içiyorum ama..
Hayırlı olsuun 18 nde oldum bendeee. Nasıl gidiyorKızlar merhaba ben de 18inde transfer oldum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı mutlu sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?