Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba nar suyunu transfer öncesinde içiyor muydunuz ? Ben şu an transfere hazırlık sürecindeyim her gün nar suyu içiyorum faydalı olur mu acaba
Faydasını gördüm canım , öncesinde başladım içmeye çok şükür güzel kalınlaştı rahim sonra transfer ettiler. Dilerim sizinde çok iyi sonuçlanır

Ben de bugün migros un organik nar suyundan aldım, chatgbt ye sordum tabii ki ne kadar içim diye o da aaa canım ne kadar iyi yapmışsın nar suyu hem kan akışı için iyi hem de antioksidan dedi ama günde sadece bir çay bardağı iç dedi, canım kankam

Kızlar selam belki hatırlarsınız transferin 9. Günü idrar testim negatif çıkmıştı.10 gün cumartesi kan verdim pozitif çıktı. Bugün tekrarladık değerim iyi yükselmiş.
Ay demek ki olabiliyor öyle, çok sevindim adınıza sağlıkla ilerlesin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Hamilelerin duası kabul olurmuş siz de bize dua edin tutunsun bebeklerimiz

Merhaba pancar kvass ne marka¿ ben şalgam içiyorum ama..

Bebeğim Migros’tan ananas da alsaydın bn ilk üç gün ananas kabak çekirdeği yedim

Kızlar merhaba ben de 18inde transfer oldum inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı mutlu sonuçlar alalım
Tutulumu artırmak için neler yiyip içiyorsunuz?
Kabak çekirdeği, bol su, yabanmersini. Bunlar benim bildiklerim

Avakado ceviz badem yaban mersini yoğurt veya kefir hurma pekmez veya gerçek bal kabak çekirdeği yumurta 3 litre su. Ben kahve manyagıyım hiç içmedim. Paketli gıda sıfır. Doktoruma ne yiyim dediğimde bana köylü gibi beslen dedi. mesela nar suyunuda transferden sonra bıraktırdı cia tohumu keten tohumu yiyordum bıraktırdı detoks etkisi yaratacak hiçbir şey istemeyiz dedi.

Bebeğim Migros’tan ananas da alsaydın bn ilk üç gün ananas kabak çekirdeği yedim
Ya ben ananası hep adetim gecikince içtiğim için onu eledim direkt, bir de suyunu değil de günde bir dilim ananas diyordu ona cesaret edemedim ama kabak çekirdeği transferden önce başlamıştım tüketmeye hala günde bir avuç yiyorum, yumurta kırmızı et avokado ceviz tüketiyorum falan inşallah işe yarıyordur keşke bilsem orda mı değil mi

Hayırlı olsuun 18 nde oldum bendeee. Nasıl gidiyor Ben bol yaban mersini Kabak çekirdeği nar suyunu okudum diye nar suyu Ananas ne biliyim dün somon vardı akşam ondan önce ızgara et bugün baklagillere ağırlık vereceğim akşam yemeğinde. Her sabah 2 yumurta var zaten aklıma gelen bunlar canım benim yaptıklarım yani. Ve bolca yatıyorum ayakları tepede tutuyorum 4 litre su içmeye gayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…