Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalancı pozitif insanın moralini bozuyor sanırım daha çok Siz de daha yeni deniyormuşsunuz, biz de iki yıllık evliyiz. Allah bir an önce bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin, inşallah süreç bizi yıpratmadan nasip olur. İsteyen herkese de hemencecik nasip olsun sağlıklı minikler.
Kesinlikle öyle, markadan markaya bile nasıl değişimler varmış, bilmediğim için onun azizliğine uğradım diyebilirim. Bu platformda nice güzel haber alan güzel anne mesajları okudum. Bize de en kısa sürede yazıp paylaşmak nasip olsun.

Yapacağım sanırım ama 9 Temmuz'a kadar negatif çıkması normal sanırım çünkü o tarihte kanda gözükür demişti doktor canım sen ne yapmayı düşünüyorsun
Öylemi bilmiyordum bak bunu o zaman 9 temmuzda yaparım bende bat sabahı 1 tane testim kaldı onu da o güne saklıycam

Hiç kötü hissetme canım Rabbim nasip edecek inşallah zamanını beklememiz gerek

Canım benim de kalp durması sonucu kürtajın var tiroid kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ilk düşük diye genetik de yapmadılar. Ama aklımdan pıhtılaşma da geçmiyor değil, pıhtılaşma nasıl yapılıyor, kanda bir değer mi adı ne biliyor musun?

Bende regl olmayı bekliyorum hala ağrısı var kendisi yok henüzdün gelmesi gerekiyordu stresli bi hafta geçirdim o yüzden biraz gecikecek galiba

Evet canım kan veriyorsun ama devlette yapılmıyor beni özel laboratuvara yönlendirmişti doktorum Trombofili testi diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam

Ne kadar yanlış bir üslup, Allah bundan böyle hep iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizi
Teşekkür ederim canım son gittiğim doktor çok ilgilendi benimle ama ne yazıkki onunda elinden bişey gelmedi ne denediyse tutmadı klomen femara çatlatma iğnesi bir sürü takviyeler ama sonuç yok bunaldım artık o yüzden doktoru da bıraktım psikolojim alt üst oldu çünkü. Doktorum en son tüp bebek dedi ama onada ne psikolojik ne de maddi olarak hazır değilim

Allah'tan ümit kesilmez, bir yavrunuz varmış inşallah doğru zamanda sağlık ve hayırla oğlunuza bir kardeş gelir. Belki biraz ruhunuzu dinlendirmek iyi gelir

Allah'tan ümit kesilmez, bir yavrunuz varmış inşallah doğru zamanda sağlık ve hayırla oğlunuza bir kardeş gelir. Belki biraz ruhunuzu dinlendirmek iyi gelir
İnşallah canım haftaya işe başlayacağım belki kafam dağılır. İkinciye gebe kaldığımda da işe başladığım ay kalmıştım 3 yıldır uğraşıyorduk ama düşükle sonuçlandı

Merhaba kızlar gebeliğin ilk günlerinde idrar renginde koyulaşma ve koku fark eden varmı? Ve çok az beyazımsı akıntı var, bu durumu yaşayan varmı? Bende idrar yolu enfeksiyonu çok sık olmuyor en son 3, 4 sene önce olmuştur. 1, 2 ve 4 temmuz ovulasyon günlerimdi ve değerlendirdik olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…