- 26 Haziran 2025
- 89
- 107
- 8
- 28
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Amin, inşallah süreç bizi yıpratmadan nasip olur. İsteyen herkese de hemencecik nasip olsun sağlıklı minikler.Yalancı pozitif insanın moralini bozuyor sanırım daha çokSiz de daha yeni deniyormuşsunuz, biz de iki yıllık evliyiz. Allah bir an önce bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Öylemi bilmiyordum bak bunu o zaman 9 temmuzda yaparım bende bat sabahı 1 tane testim kaldı onu da o güne saklıycamYapacağım sanırım ama 9 Temmuz'a kadar negatif çıkması normal sanırım çünkü o tarihte kanda gözükür demişti doktor canım sen ne yapmayı düşünüyorsun
Aynen canım ben de inşallah o güne kadar regl olmazsam 9 Temmuz sabahı predictor ile test yapacağımÖylemi bilmiyordum bak bunu o zaman 9 temmuzda yaparım bende bat sabahı 1 tane testim kaldı onu da o güne saklıycam
Hiç kötü hissetme canım Rabbim nasip edecek inşallahİnşallah canım ya ümitlenmiştim bi an ama olmadı sanırım bilmiyorum çok kötü hissediyorum
Öylemi benimde çok kafam karıştı ya aklım almadı benim iğnem Ovitrelleydi fark edermi bilmiyorum ama her vucutta farklı zamanlarda atılıyormuş o yüzden de olabilir benim de bat 8 ya da 9 Temmuz pazartesi yapıcam sanırım testi hevesim kırıldı sen ne zaman yapıcaksın
Canım benim de kalp durması sonucu kürtajın var tiroid kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ilk düşük diye genetik de yapmadılar. Ama aklımdan pıhtılaşma da geçmiyor değil, pıhtılaşma nasıl yapılıyor, kanda bir değer mi adı ne biliyor musun?Her doktor bakmıyor malesef özel hastaneler de dahil. Ben doktor doktor gezmeme rağmen kanımda pıhtılaşma olduğunu 6 sene sonra öğrendim. Hiç bi doktor amh fsh vs vs bakmadı. Hatta bi tanesi dalga geçer gibi yanımdaki oğluma baktı gördüğüm kadarıyla bi oğlunuz var bi de düşüğünüz var demekki gebe kalabiliyosunuz dedi 5 yıldır 2. çocuk için uğraşmam dışında sorun yoksonra devlette başka bi doktoru önerdiler ona gittim sağolsun herşeyime baktı amh düşüklüğü ve pıhtılaşma sorunum olduğunu orda öğrendim o doktora gidene kadar tiroidlerimin yavaş çalıştığını bile bilmiyodum yani özeli devleti farketmiyor karsındakinin insan olması lazım biraz
İnşallah bu sefer pozitif görürüzAynen canım ben de inşallah o güne kadar regl olmazsam 9 Temmuz sabahı predictor ile test yapacağım
Aynen öyle canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsinHiç kötü hissetme canım Rabbim nasip edecek inşallahzamanını beklememiz gerek
Test yaptınız mı, belki pozitif görürsünüzBende regl olmayı bekliyorum hala ağrısı var kendisi yok henüzdün gelmesi gerekiyordu stresli bi hafta geçirdim o yüzden biraz gecikecek galiba
Yapmaz mıyım yaptım ama negatif maalesef regl başlasın klomen başlayacak doktor hayırlısı bakalım vakti saati var demek kiTest yaptınız mı, belki pozitif görürsünüz
Geleceği en doğru zamanı bilir minik inşallah hayırla sağlılla güzelliklerle gelir bir an önceYapmaz mıyım yaptım ama negatif maalesef regl başlasın klomen başlayacak doktor hayırlısı bakalım vakti saati var demek ki
Amin inşallah Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallahGeleceği en doğru zamanı bilir minik inşallah hayırla sağlılla güzelliklerle gelir bir an önce
AminAmin inşallah Allah herkese sağlıkla nasip etsin inşallahsizde test için bekliyorsunuz galiba inşallah pozitif görürsünüz
9 unda tekrar yapın bakalım pozitife döner belki olmazsa denemeye devamAminEvet bat 9 Temmuz, bugün iğneden sonraki 12. günüm idrar testi negatif maalesef
Anlattım tabi ki senelerdir uğraştığımı ama ne tahlil ne bişey zahmet edip ultrason dan bile bakmadıDemek ki gebe kalabiliyorsun ne demek ya, biliyor muydu peki kaç senedir ikinci çocuk için uğraştığınızı
Ne kadar yanlış bir üslup, Allah bundan böyle hep iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın siziAnlattım tabi ki senelerdir uğraştığımı ama ne tahlil ne bişey zahmet edip ultrason dan bile bakmadı
Evet canım kan veriyorsun ama devlette yapılmıyor beni özel laboratuvara yönlendirmişti doktorum Trombofili testi diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsamCanım benim de kalp durması sonucu kürtajın var tiroid kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ilk düşük diye genetik de yapmadılar. Ama aklımdan pıhtılaşma da geçmiyor değil, pıhtılaşma nasıl yapılıyor, kanda bir değer mi adı ne biliyor musun?
Teşekkür ederim canım son gittiğim doktor çok ilgilendi benimle ama ne yazıkki onunda elinden bişey gelmedi ne denediyse tutmadı klomen femara çatlatma iğnesi bir sürü takviyeler ama sonuç yok bunaldım artık o yüzden doktoru da bıraktım psikolojim alt üst oldu çünkü. Doktorum en son tüp bebek dedi ama onada ne psikolojik ne de maddi olarak hazır değilimNe kadar yanlış bir üslup, Allah bundan böyle hep iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizi
Allah'tan ümit kesilmez, bir yavrunuz varmış inşallah doğru zamanda sağlık ve hayırla oğlunuza bir kardeş gelir. Belki biraz ruhunuzu dinlendirmek iyi gelirTeşekkür ederim canım son gittiğim doktor çok ilgilendi benimle ama ne yazıkki onunda elinden bişey gelmedi ne denediyse tutmadı klomen femara çatlatma iğnesi bir sürü takviyeler ama sonuç yok bunaldım artık o yüzden doktoru da bıraktım psikolojim alt üst oldu çünkü. Doktorum en son tüp bebek dedi ama onada ne psikolojik ne de maddi olarak hazır değilim
İnşallah canım haftaya işe başlayacağım belki kafam dağılır. İkinciye gebe kaldığımda da işe başladığım ay kalmıştım 3 yıldır uğraşıyorduk ama düşükle sonuçlandıAllah'tan ümit kesilmez, bir yavrunuz varmış inşallah doğru zamanda sağlık ve hayırla oğlunuza bir kardeş gelir. Belki biraz ruhunuzu dinlendirmek iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?