Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar hiç buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama ben de artık buradayım. Neredeyse 1 senelik evliyiz, 31 yaşındayız. Planlamalarımız 2026 yılı içindi ama anlık bir kararla “neden olmasın” dedik. Dandik bir uygulamaya göre yumurtlama günüm 1 Temmuz’muş. Biz karar verdiğimizde 4 Temmuz’du. Ve o tarihten itibaren mide bulantıları, kasık ve bel ağrıları yaşıyorum ahahah tamamen psikolojik. Reglime daha 9 gün var, heyecan, korku içinde beklemedeyiz.

Evet canım kan veriyorsun ama devlette yapılmıyor beni özel laboratuvara yönlendirmişti doktorum Trombofili testi diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam
Ne kadar sürede çıkıyor sonuç canım?
İdrarı farketmedim ama yumurtlama akıntısına benzer akıntı oluyordu bende, daha azı tabi
Allah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Canim yeni gordum kusura bakma bana biraz karanlik geldi fotograf, dışarıdayım ondan olabilir çizgi göremedim ama sen nasil goruyorsun, fotoda görmek zor olabiliyor
Yok canım önemli değil ilk dakikalarda çizgi belirdi hâlâ bişeyler görüyo gibiyim ama kendimi kandırmak istemiyorum olmadı sanırım bundan sonra gecikme bekliycem yoksa zaten regl sen ne durumdasın

Yok canım önemli değil ilk dakikalarda çizgi belirdi hâlâ bişeyler görüyo gibiyim ama kendimi kandırmak istemiyorum olmadı sanırım bundan sonra gecikme bekliycem yoksa zaten regl sen ne durumdasın
Ben yarinı yani doktorun dedigi tarihi bekliyorum hala regl yok. Test yapmadim bugün. Adet olacakmışım gibi hisler geliyor birkaç gündür ama bazen de tam tersi hisler... Sen bugün silik gördüysen test yapmaya devam et bence canim

Bir haftadır regl sancısı çekiyorum canım şimdiden böyleyse regl geldiğinde acillik olucam heralde hayırlısı ya bende doktora regln üçüncü günü giderim olursam olmazsam da gecikme sebebiyle giderim yine aynı tedaviyi uyguluycak 3 ay böyle gidicez dedi ama ben hsg çeksin istiyorum ondan sonra çatlatma tedavisini denemek istiyorum böyle boşa kürek çekiyorum gibi geliyo sence ne yapayım

Hsg ne demek

Aynen öyle canım testin markası Prodoctor güvenilir mi acaba
Awox ve Predictor erken gebelik testi genelde yaniltmiyor diyorlar, ben awox bulamayınca digerini aldim. Yarın deneyeceğim inşallah. Eğer silik görürsem diye bir de nimo marka test aldım. Farkli markalarda deneyeyim diye. Bence seninki iyidir

Bende de bi Awox iki Prodoctor var yarın yine yapacağım varsa bi tık daha belli olur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…