- 13 Mart 2025
- 11
- 4
- 1
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Ne kadar sürede çıkıyor sonuç canım?Evet canım kan veriyorsun ama devlette yapılmıyor beni özel laboratuvara yönlendirmişti doktorum Trombofili testi diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam
İdrarı farketmedim ama yumurtlama akıntısına benzer akıntı oluyordu bende, daha azı tabiMerhaba kızlar gebeliğin ilk günlerinde idrar renginde koyulaşma ve koku fark eden varmı? Ve çok az beyazımsı akıntı var, bu durumu yaşayan varmı? Bende idrar yolu enfeksiyonu çok sık olmuyor en son 3, 4 sene önce olmuştur. 1, 2 ve 4 temmuz ovulasyon günlerimdi ve değerlendirdik olabilirmi acaba
Allah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba kızlar hiç buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama ben de artık buradayım.Neredeyse 1 senelik evliyiz, 31 yaşındayız. Planlamalarımız 2026 yılı içindi ama anlık bir kararla “neden olmasın” dedik. Dandik bir uygulamaya göre yumurtlama günüm 1 Temmuz’muş. Biz karar verdiğimizde 4 Temmuz’du. Ve o tarihten itibaren mide bulantıları, kasık ve bel ağrıları yaşıyorum ahahah tamamen psikolojik. Reglime daha 9 gün var, heyecan, korku içinde beklemedeyiz.
1 ayı geçmişti canımNe kadar sürede çıkıyor sonuç canım?
İdrarı farketmedim ama yumurtlama akıntısına benzer akıntı oluyordu bende, daha azı tabi
Allah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım testime bakarmısınAminEvet bat 9 Temmuz, bugün iğneden sonraki 12. günüm idrar testi negatif maalesef
Canim yeni gordum kusura bakma bana biraz karanlik geldi fotograf, dışarıdayım ondan olabilir çizgi göremedim ama sen nasil goruyorsun, fotoda görmek zor olabiliyorCanım testime bakarmısın
Yok canım önemli değil ilk dakikalarda çizgi belirdi hâlâ bişeyler görüyo gibiyim ama kendimi kandırmak istemiyorum olmadı sanırım bundan sonra gecikme bekliycem yoksa zaten regl sen ne durumdasınCanim yeni gordum kusura bakma bana biraz karanlik geldi fotograf, dışarıdayım ondan olabilir çizgi göremedim ama sen nasil goruyorsun, fotoda görmek zor olabiliyor
Ben yarinı yani doktorun dedigi tarihi bekliyorum hala regl yok. Test yapmadim bugün. Adet olacakmışım gibi hisler geliyor birkaç gündür ama bazen de tam tersi hisler... Sen bugün silik gördüysen test yapmaya devam et bence canimYok canım önemli değil ilk dakikalarda çizgi belirdi hâlâ bişeyler görüyo gibiyim ama kendimi kandırmak istemiyorum olmadı sanırım bundan sonra gecikme bekliycem yoksa zaten regl sen ne durumdasın
Bir haftadır regl sancısı çekiyorum canım şimdiden böyleyse regl geldiğinde acillik olucam heralde hayırlısı ya bende doktora regln üçüncü günü giderim olursam olmazsam da gecikme sebebiyle giderim yine aynı tedaviyi uyguluycak 3 ay böyle gidicez dedi ama ben hsg çeksin istiyorum ondan sonra çatlatma tedavisini denemek istiyorum böyle boşa kürek çekiyorum gibi geliyo sence ne yapayımBen yarinı yani doktorun dedigi tarihi bekliyorum hala regl yok. Test yapmadim bugün. Adet olacakmışım gibi hisler geliyor birkaç gündür ama bazen de tam tersi hisler... Sen bugün silik gördüysen test yapmaya devam et bence canim
Hsg ne demekBir haftadır regl sancısı çekiyorum canım şimdiden böyleyse regl geldiğinde acillik olucam heralde hayırlısı ya bende doktora regln üçüncü günü giderim olursam olmazsam da gecikme sebebiyle giderim yine aynı tedaviyi uyguluycak 3 ay böyle gidicez dedi ama ben hsg çeksin istiyorum ondan sonra çatlatma tedavisini denemek istiyorum böyle boşa kürek çekiyorum gibi geliyo sence ne yapayım
Tüplere bakılıyor spermin yumurtaya gittiği tüplerde tıkanıklık varsa açılıyor bak canım burda daha netHsg ne demek
Baktım canim adını bilmiyormuşum rahim filmininTüplere bakılıyor spermin yumurtaya gittiği tüplerde tıkanıklık varsa açılıyor bak canım burda daha net
Yok canım test bol her gün yaparım artık hepsinde görürsem koyulaşırsa gidip veririm orda üzüleceğime burda üzüleyimBaktım canim adını bilmiyormuşum rahim filmininBir çizgi var gibi sanki ama kan testi vermicek misin
Sen de haklısın, bir an önce öğreneyim belirsizlik gitsin diyenler de haklı. Allah yardimcimiz olsunYok canım test bol her gün yaparım artık hepsinde görürsem koyulaşırsa gidip veririm orda üzüleceğime burda üzüleyim
Aynen öyle canım testin markası Prodoctor güvenilir mi acabaSen de haklısın, bir an önce öğreneyim belirsizlik gitsin diyenler de haklı. Allah yardimcimiz olsun
Awox ve Predictor erken gebelik testi genelde yaniltmiyor diyorlar, ben awox bulamayınca digerini aldim. Yarın deneyeceğim inşallah. Eğer silik görürsem diye bir de nimo marka test aldım. Farkli markalarda deneyeyim diye. Bence seninki iyidirAynen öyle canım testin markası Prodoctor güvenilir mi acaba
Bende de bi Awox iki Prodoctor var yarın yine yapacağım varsa bi tık daha belli olur demiAwox ve Predictor erken gebelik testi genelde yaniltmiyor diyorlar, ben awox bulamayınca digerini aldim. Yarın deneyeceğim inşallah. Eğer silik görürsem diye bir de nimo marka test aldım. Farkli markalarda deneyeyim diye. Bence seninki iyidir
Yani belli olması gerekir sanırım ama kanda çıkar demişti doktor, sanırım ilk kanda cikiyorBende de bi Awox iki Prodoctor var yarın yine yapacağım varsa bi tık daha belli olur demi
Tabi orası öyle sabahı bekleyelim bakalım inşallah miniklerin haberini alırız bu seferYani belli olması gerekir sanırım ama kanda çıkar demişti doktor, sanırım ilk kanda cikiyor
Canım günaydın, test yaptım negatif yine. Bugün doktorun kanda çıkar dediği gündü.Tabi orası öyle sabahı bekleyelim bakalım inşallah miniklerin haberini alırız bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?