Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cullen

̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç&
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2007
2.647
8
116
İstanbul
eee temmuz annişleri erkek bebekler gibi kız bebeklerde artıp cogalmakta erkek bebekler icin acılmış bir konu var bende kız bebeklerimiz icin acalım dedim temmuz annişleri kızlarınıza ne isim koyucaksınız paylaşalım yerimseniben

walla benim merve ismi hoşuma gidiyor.. tabii daha araştırıyorum liste yapıcam eşime sunucam :) beraber bişey bulucaz kısmetse ..

bizde sürekli isim konusunda anlaşamıyoruz bakalım bir kac güzel isim bulup cekiliş yapıcaz icinden

adasu bebişin kızmı canım hep kız hissetmiştin sen allah analı babalı büyütsün canım benimkide kesin olmamakla beraber erkek dedi doktorum çok güzel bi duygu ya bebişinin cinsiyetini öğrenmek

benim de bi prensesim olcak kızlar ismine karar veremedik babasıyla...
aklımda olan isimler ada, duru, naz, deren, beliz, derin

adasu bebişin kızmı canım hep kız hissetmiştin sen allah analı babalı büyütsün canım benimkide kesin olmamakla beraber erkek dedi doktorum çok güzel bi duygu ya bebişinin cinsiyetini öğrenmek

sagol canım evet bebişim kızmış:asigim: cok şükür cok istiyorduk eşimle allah gönlümüze göre verdi süper bir duygu gercekten cinsiyetini ögrenmek biz havalara uctuk ögrendigimizde :dance:

bizde eşimle daha isim kararlaştırmadık ama irem,sena,beyza hoş isimler nettede araştırıyorum isimlerin anlamları önemli yazıyo mesela toprak,su,cemre falan koyulmamalı çünkü çocuklarımız ahirette isimleriyle çağrılacak diyo yazıda o yüzden ben anlamı güzel bir isim koymayı düşünüyorum:))

Ben Selin ve Selen isimlerini çok seviyorum. Bir de Sanem'i çok seviyordum ama anlamından dolayı koymak iyi olmaz diye düşünüyorum. Selin'e eşim de sıcak bakıyor. Başka birşey bulmazsak son anda heralde Selin olur.

Selin ismi güzel isim bence benim de ismim selin. Ve ismimden çok memnunum anlamıda temiz pak yada akan gür su anlamına gliyor bildiğim kadar ile...

Selin ismi güzel isim bence benim de ismim selin. Ve ismimden çok memnunum anlamıda temiz pak yada akan gür su anlamına gliyor bildiğim kadar ile...

aaa çok sevindim bıdışım... peki hiç isminin yanlış anlaşıldığı oldu mu? ya da bi sorun yaşadın mı? selim olarak anlaşılır mı diye korkuyorum biraz.

benimde bi oğlum olacak inşallah ama eğer kız olsaydı "şevval" ve "mina" isimlerinden birini koymayı düşünüyorduk.maalesef erkek için henüz bir fikrimiz yok:sm_confused:

bizim bebişimizinde ismi yuled yaren olacak...evlenmeden önce karar vermiştik eşimle...

aaa çok sevindim bıdışım... peki hiç isminin yanlış anlaşıldığı oldu mu? ya da bi sorun yaşadın mı? selim olarak anlaşılır mı diye korkuyorum biraz.

Benim erkek kardeşimin ismi selim beninki selin.. Selinle selim karışıyo ama sorun olmuyor. İsmim hoşuma gidiyor . Anneme teşekkür ettiğim bile oldu ismimden dolayı. Modası geçmeyecek bir isim gibi geliyor.

evet canım..yıllar öce okuldayken ilahiyatın dekanının kızıyla tanısmıstım...adıda yuled di...ozamandan beri çok severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…