duada geçiyor...dogmamıs dogrulmamıs demek...[/QUOTE
"doğmamış,doğrulmamış" allahın sıfatlarından.koymadan önce iyice araştır canım.koyulması doğru olmayabilir.
kızlar bizim babamızda yagmur diyor ben hala kararsızım:uhm: ama isimde begenemiyorum off yaa:1no2::bbo:
cevremde bu isimde arkadaşlarım var canım yaa yinede sagol güzel isimler ama işte etrafımdan kimseden ismini almak istemiyorum :)
duada geçiyor...dogmamıs dogrulmamıs demek...[/QUOTE
"doğmamış,doğrulmamış" allahın sıfatlarından.koymadan önce iyice araştır canım.koyulması doğru olmayabilir.
canım zaten bu ismi duydugum kişinin babası ilahiyat fakulyesinde dekan dı...çevremizde bir suru kuranı kerimden ismi olan var...teşekkür ederim...
offf kızlar yaa babamız takmışta yagmur yagmur ismine cıldırıcam iki isim koyalım diger isimini sen koy diyor ben hala bulamadım güzel bir isim ne zormuş söyleyince ya millet begenmez ya eşim yada sonradan ben begenmem vazgecerim napıcagımı şaşırdım eşimde şimdi ela yagmur olsun diyor :S
Selam canım bence babası güzel isim bulmuş kızına Ela Yağmur gayet güzel.
Bu arada c.tesi gittim Üner Bey'e aynen senin gibi bende memnun kaldım yalnız ben 21 haftalık olduğum için benim organ taramasını çarşamba günü yapacak. DVD olayı yokmuş canım hastanemizde ama bana renkli fotoğrafını çekip verdi herşeyi belli ağzı burnu(maşallah) anlıcan bu fotolarla yetinicez gibi görünüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?