Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bizim babamızda yagmur diyor ben hala kararsızım:uhm: ama isimde begenemiyorum off yaa:1no2::bbo:

cevremde bu isimde arkadaşlarım var canım yaa yinede sagol güzel isimler ama işte etrafımdan kimseden ismini almak istemiyorum :)

cevremde bu isimde arkadaşlarım var canım yaa yinede sagol güzel isimler ama işte etrafımdan kimseden ismini almak istemiyorum :)

Seni çok iyi anlıyorum bende aynen senin gibi düşünüyorum. Bizde 3 yıl sonra karar verdik bebek yapmaya bu arada bütün beyendiğim isimleri koydu çevremdekiler eee sona kalan dona kalıyor biraz :) Bizde oğlumun adını Kayra koymaya karar verdik nasıl sence

güzel bence bizde erkek olursa kayra saner ege arasındaydık zaten :)

ya benim kafam çok karışık ne koysam bilmiyorum.her kafadan bi ses çıkıyo.bi isim söylüyorum herkez atlıyo o neymiş die.offff.ne yapsam kızlar yardım edin.ben ecrin,öykü,ece,ebrar isimlerini sevdim sizceee....:1rolleyes:

yaa bende daha karar veremedim ama eşim naz verebiliriz dedi benimde hoşuma gitti..bide nisa hoşuma gidiyor bakalım ne olucak bebiş belli değil ama olsun böle bizim düşünmemiz hoşuma gidiyorr..herkese güsel güsel isim düşünmelersırnaşık şeyCADIARZU

kızlar benim oğlum olacak ama kızım olursa ne koyarım diye baya düsünmüstüm o yuzden bu baslık dikkatimi cekti
DURU ismi cok güzel bence ve NECİL anlamını tam bilmiyorum ama kuranda geçiyormuş..
birde bir arkadaşım ELİF NAZ koyacak..
fikir olsun istedim sizlere
ne koyarsanız koyun bebişleriniz adıyla sanıyla sağlıklı yaşar inşallaaaaaaah

kızlar bence herkes isminin manasını bir nebze de olsa üzerinde taşıyor.. dolayısıyla çok mühim bir iş bu.. kızlarımıza manası olan güzel bir isim takmak biz ebeveynlerin çok mühim bir vazifesi.. ayrıca ilerde sıkıntı yaşamaması için çok uzun olmayan, özgün olan ama duyulduğunda da kolay anlaşılan telaffuzu kolay bir isim olmalı.. vakit var bol bol düşünücez artık önerileri paylaşalım a.s.

Kızlar benim oğlum olucak ama kızım olursa ASLI CEREN koymayı düşünüyoduk.Ama nasip işte fikrimi belirteyim dedim.Allah sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirmemizi nasip eder.Ve allah olmayan herkeze bu duygular yaşatsın inşallah

offf kızlar yaa babamız takmışta yagmur yagmur ismine cıldırıcam iki isim koyalım diger isimini sen koy diyor ben hala bulamadım güzel bir isim ne zormuş söyleyince ya millet begenmez ya eşim yada sonradan ben begenmem vazgecerim napıcagımı şaşırdım eşimde şimdi ela yagmur olsun diyor :S

arkadaşlar benimde kızım olucak..babası adını İlke Eylül koydu sizce bu isim güzel mi ...bana pek uymuyo gibi geliyo...ama tutturdu bu olsun diye...düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum..

Selam canım bence babası güzel isim bulmuş kızına Ela Yağmur gayet güzel.
Bu arada c.tesi gittim Üner Bey'e aynen senin gibi bende memnun kaldım yalnız ben 21 haftalık olduğum için benim organ taramasını çarşamba günü yapacak. DVD olayı yokmuş canım hastanemizde ama bana renkli fotoğrafını çekip verdi herşeyi belli ağzı burnu(maşallah) anlıcan bu fotolarla yetinicez gibi görünüyo...

Ben iki isim olayına pek sıcak bakmıyorum. Kendim de iki isimliyim ve epey zorluklarını yaşadım. O yüzden çok mecbur kalmazsam iki isim düşünmüyorum. İki isim genelde isimlerden biri eski isimse yanına yeni bir isim eklemek için kullanılırdı ama şimdi bakıyorum da zaten seçilen tüm isimler yeni isimlerden. o yüzden hiç gerek yok bence.

napalım artık canım kısmet hadi bakalım hayırlısı bende organ taraması icin 3 marta verdi gün sen hallete bana nasıl işlem yaptıgını falan anlatırsın dimi para istiyceklermi sence

kızlar benim son kararım ece naz isim için soyadı da yılmaz yani
ece naz yılmaz olcak bizimki
tabii son dakka bi değişiklik olmassa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…