Doğuma Hazırlık temmuz annişlerinin kız isimleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende öyle düşünüyorum iki isim bana da hem zor hem gereksiz geliyo zaten genelde tek isimle hitap ediyorlar çoğu ikinci ismi bile bilmiyor oluyo bizim soyadımız da uzun ben kızıma ECRİN ismini koymayı düşünüyom daha çok hoşuma giden bişi olmazsa tabi

napalım artık canım kısmet hadi bakalım hayırlısı bende organ taraması icin 3 marta verdi gün sen hallete bana nasıl işlem yaptıgını falan anlatırsın dimi para istiyceklermi sence

Ya evet sonradan bende merak ettim bu para meselesini. Ama verdiği kağıttan anlaşılan paralı bi işlem gibi geldi bana. Artık yarın anlarız ben bilgi veririm canım sana

benim kızım olsaydı ceren,cemre,irem gii isimler düşünüyordum ama oğlum olacak,off sormayın eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz o yüzden erkek ismi düşünmüyorum bile...ne istiyorsa onu koysun,sonra bir ömür kafamın etini yer istediğim ismi bile koydurmadın diyeo yüzden hiç erkek ismi bakmıyorum bile,ama eşimin beğendiği isimler benim hiç beğenmediğim isimler,çok zor oluyo böyle de,mutsuz oluyorum

arkadaşlar evet isim önemli bakalım eşimle zeynep istiyoruz bebişimizin adını zeynep berfin olacak inşallah sağlıklı olsunlarda en önemlisi o hepimizin sağlıklı bebekleri olur inşallah

canım ne sen üzül ne eşin bence ortak bir isimde buluşun yoksa sen daha cok üzülürsün tamamen ona bırakma derim kararı bak bende eşimle anlaşamıyorum o yagmur diye tuturdu ilk isminide sen koy dedi ela dedim ela yagmur olucak yani iki tarafta üzülmesin bence sonucta sizin yavrunuz :)

Adasu merhaba bugün ikinci düzey ultrasona girdim sana bilgi vereyim.
1.katta radyoloji var orada fatma hanım diye bir doktor organ taramasını o yapıyor ama senin önünde monitör olmayacak onun için ben göremedim eşim izledi organlarına tek tek bakıp bazı kemiklerin ölçülerini almış zaten sana verdiği rapordan anlıyorsun,yaklaşık 20 dakika falan sürüyo. Bu arada ücretliymiş özel 130 ssk 65-YTL. Sonuçları gösterdim doktor gözün aydın yaramaz hiç bişey yok dedi İnşallah senin sonuçlarda güzel çıkar bende senin haberlerini bekliyorum doktordaşım benim :))

sagol canım yaa sskla gideriz artık bizim görmememiz kötü olmuş ama neyse artık benimde eşim görür ayy inşallah benim bebişinde saglıgı yerindedir hadi bakalım seninde gözün aydın sevindim senin adına :) doktor kac hafta sonraya cagırdı seni şimdi buda mustafa gibi 5 hafta atmadı dimi?

İnşallah güzel çıkar seninde sonuçların. Valla ne zaman çağıracağını henüz anlayamadım çünkü p.tesi tekrar gideceğim ikinci kez şeker yüklemesi yapılacak birincisinde değerim biraz yüksek çıktıda (

ben marjinal isimleri pek tutmuyorum açıkçası melisa, liana , adasu vs , zeynep, nisa gibi sade ve manasi güzel hem de kur'an da olan isimleri tercih edeceğim.ve kesinlikle tek isim olacak.

MERHABALAR HANIMLAR..

Bu akşam saat 8 de bebeğimin cinsiyetini öğrenicem:)ama isimleri çoktan hazır bile...
erkek olursa KAYRA
kız olursa TUANA
sağlıkla gel bebeğim...hepimizin bebeği sağlıkla gelsin...

kızımızın ismi elif azra olucak inşaallah.elif;arap alfabesinin ilk harfi ve ilk,tek demek.
azra ise;hz.meryem ve, hz.fatımanın lakabı.temiz,el değmemiş bakire ve üzerine basılmamış kum anlamında.adıyla yaşasınlar inşaallah.

bende zeynep,duru,dila ve elvin isimlerini beğeniyorum. 2 isim koymayı düşünüyoruz ama hangi ikili kombinasyonu sececeğimize karar veremediksüprizzzzz

bizde
ecrin
elfin
berrak
arasında kaldık...karar vericez inşallah

cinsiyeti bugün yüzde yüz netleşcek ama ben merve diye seviyorum bebişimi .. başka da isim yakıştıramıyorum civcivime nedense ...

aman kızlar sormayın ne zormuş yaa isim koymak.kaç kere fikir değiştirdik bi türlü bi ismi yakıştıramıyoruz.hem anlamı güzel olsun,hem söylenişi güzel olsun,çok demode olmasın,çok uydurmasyon olmasın,yakınlarımızda kimsede olmasın,büyüğünce çocuğa sıkıntı yaratmasın aaaaaaaa kafayı yicem valla. tatlicadiarzu artık düşünmekten vazgeçtim hem daha çok var.son dakkada neye karar verirsek onu koyucaz.

yaa evet gerçekten çok zormuş..bizzde hala bulamadık ..çok merak ediyorum ne koyucaz ismini diyee.... :)

benim eşimde dilhan olsun diyor dilhanım güzel oldu böyle yazınca:) isimle ilgili araştırma yapıyoruz Türkiyede ki başarılı türk iş ve bilim kadınlarının ismine bakıyoruz isim kişiliği tetikliyor diyoruz Dilhan da ünlü bir bilim kadınının ismi:) sağlıkla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…