Ben iki isim olayına pek sıcak bakmıyorum. Kendim de iki isimliyim ve epey zorluklarını yaşadım. O yüzden çok mecbur kalmazsam iki isim düşünmüyorum. İki isim genelde isimlerden biri eski isimse yanına yeni bir isim eklemek için kullanılırdı ama şimdi bakıyorum da zaten seçilen tüm isimler yeni isimlerden. o yüzden hiç gerek yok bence.
napalım artık canım kısmet hadi bakalım hayırlısı bende organ taraması icin 3 marta verdi gün sen hallete bana nasıl işlem yaptıgını falan anlatırsın dimi para istiyceklermi sence
benim kızım olsaydı ceren,cemre,irem gii isimler düşünüyordum ama oğlum olacak,off sormayın eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz o yüzden erkek ismi düşünmüyorum bile...ne istiyorsa onu koysun,sonra bir ömür kafamın etini yer istediğim ismi bile koydurmadın diyeo yüzden hiç erkek ismi bakmıyorum bile,ama eşimin beğendiği isimler benim hiç beğenmediğim isimler,çok zor oluyo böyle de,mutsuz oluyorum
Adasu merhaba bugün ikinci düzey ultrasona girdim sana bilgi vereyim.
1.katta radyoloji var orada fatma hanım diye bir doktor organ taramasını o yapıyor ama senin önünde monitör olmayacak onun için ben göremedim eşim izledi organlarına tek tek bakıp bazı kemiklerin ölçülerini almış zaten sana verdiği rapordan anlıyorsun,yaklaşık 20 dakika falan sürüyo. Bu arada ücretliymiş özel 130 ssk 65-YTL. Sonuçları gösterdim doktor gözün aydın yaramaz hiç bişey yok dedi İnşallah senin sonuçlarda güzel çıkar bende senin haberlerini bekliyorum doktordaşım benim :))
sagol canım yaa sskla gideriz artık bizim görmememiz kötü olmuş ama neyse artık benimde eşim görür ayy inşallah benim bebişinde saglıgı yerindedir hadi bakalım seninde gözün aydın sevindim senin adına :) doktor kac hafta sonraya cagırdı seni şimdi buda mustafa gibi 5 hafta atmadı dimi?
canım zaten bu ismi duydugum kişinin babası ilahiyat fakulyesinde dekan dı...çevremizde bir suru kuranı kerimden ismi olan var...teşekkür ederim...
merhaba sevgili onca yuled ismi güzel ama Allah için söylenmiş doğmamaış doğrulmamış yani bebeğinin ismini yuled koymadan önce bencede araştır derim yani ilahiyat dekanının isminin yuled olması bilinçli koyulduğu anlamına gelmez bunu tekrar düşün isterim ama istersen senin için araştırırım bu ismi yani soracağım kimseler var sen bilirsin sevgiyle kal...
aman kızlar sormayın ne zormuş yaa isim koymak.kaç kere fikir değiştirdik bi türlü bi ismi yakıştıramıyoruz.hem anlamı güzel olsun,hem söylenişi güzel olsun,çok demode olmasın,çok uydurmasyon olmasın,yakınlarımızda kimsede olmasın,büyüğünce çocuğa sıkıntı yaratmasın aaaaaaaa kafayı yicem valla. tatlicadiarzu artık düşünmekten vazgeçtim hem daha çok var.son dakkada neye karar verirsek onu koyucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?