Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Günaydın kızlar, herşey yolunda çok şükür, sadece merak var iki hfta oldu doktora gitmeyeli, çok uzun geldi, daha iki hafta var😔 birde cinsiyetini çok merak eder oldum siz öğrendiniz mi

Günaydın kızlar, herşey yolunda çok şükür, sadece merak var iki hfta oldu doktora gitmeyeli, çok uzun geldi, daha iki hafta var😔 birde cinsiyetini çok merak eder oldum siz öğrendiniz mi
Ben öğrendim canım erkekmiş 👶 siz de inşallah hemencecik öğrenirsiniz. Benim de bu çarşamba randevum var çok heyecanlanıyorum görüş günü yaklaşınca 🤗

Ben öğrendim canım erkekmiş 👶 siz de inşallah hemencecik öğrenirsiniz. Benim de bu çarşamba randevum var çok heyecanlanıyorum görüş günü yaklaşınca 🤗
Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oplumda iki haftada bir gidiyordum bunda ayda bir olunca uzun geliyor😀 gelsin görüş günleri, sende hayırlıso ile gör gel inşlh

Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, oplumda iki haftada bir gidiyordum bunda ayda bir olunca uzun geliyor😀 gelsin görüş günleri, sende hayırlıso ile gör gel inşlh
Biz de çarşambadan sonra ayda 1 e düşcez heralde ayyy zaman geçmez şimdi nası ederiz 🙂

İyi gidiyo canım ben pek bişey hissetmiyorum biraz şişkinlik yediğim şeylerden çabuk gaz oluyor onun dışında bir sıkıntım yok senin nasıl gidiyor kaç haftadasın
13+2 bugün iki hafta oldu doktora gitmeyeli yarın randevum var bakalım özledim miniği cinsiyet öğrenmedim daha ama merak hat safhada ben her randevuya çok Korkarak giriyorum bebeğe bişeu olmuş diyecek diye bu sabah da karnımın bir tarafı taş gibi şiş diğer tarafı bomboştu çok korktum semsertti şiş olan taraf bebeğe bişeu oldu diye çok korktum bakalım kımıldayana kadar endişeler bitmeyecek herhalde

Kaçıncı haftanda öğrenmiş oldun canım cinsiyetini bana hala söylemediler belki yarın söyler 14+3 olacak yarın

Kaçıncı haftanda öğrenmiş oldun canım cinsiyetini bana hala söylemediler belki yarın söyler 14+3 olacak yarın
Canım ben genetik test yaptırdım kanda öğrendik ama 12+4 ten kontrole gittiğimde baya net görünüyordu erkek olduğu için, yani o zaman öğrenirmişiz kızsa belli olmuyor ama kesin kız diyemiyolar ondan söylememiş olabilir

Kızlar cinsiyet öğrendik bugün oğlumuz oluyor 13+4 de öğrenmiş olduk darısı öğrenmemişlerin başına

Kızlar ya sizde de akıntı var mı kupkuru olmayı da beklemiyorum ama kremsi kovamda bir akıntım oluyor ağır bir kokusu yok açık sarı renkte ama enfeksiyon mudur acaba bilemedim yoksa normal mi hamile değilken de olurdu böyle akıntım ama şimdi hamileyken sıkıntı yaratır mı bilemedim siZde durum nedir

Kızlar ya sizde de akıntı var mı kupkuru olmayı da beklemiyorum ama kremsi kovamda bir akıntım oluyor ağır bir kokusu yok açık sarı renkte ama enfeksiyon mudur acaba bilemedim yoksa normal mi hamile değilken de olurdu böyle akıntım ama şimdi hamileyken sıkıntı yaratır mı bilemedim siZde durum nedir
bende de var canım hatta sapsarı oluyor ama doktora sorduğumda normal demişti. bazen su gibi akışkan geliyor onu da sordum normal diyo her şeye ama hayırlısı :D

Aynen canım konuşmaz olduk :) iyiyim ben de haftaya yaptırcam o dediğini? Cinsiyet öğrendiniz mi bizim erkekmiş 👶
bizimki de erkek:) bu yıl erkekler coğunlukta sanırım:) ikili test iyi çıktı aslında ama doktor yine de girişini yapmış dörtlünün bana kalsa yaptırmazdım

Back
X