Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Canım ben 4unde adet oldum 19unda yumurtlama gördüm belki testinizin markasindan veya geç yumurtlamissindir bu ay o yuzden olabilir veya bu ay yumurtlaman belki olmayacak
Benim testerim bir gebenin günlüğünden canım. 3 aydır aynı yerden kullanıyorum. Bu durumda o zaman 16. Günde yumurtlama görmüş oluyorsun değil mi

Benim testerim bir gebenin günlüğünden canım. 3 aydır aynı yerden kullanıyorum. Bu durumda o zaman 16. Günde yumurtlama görmüş oluyorsun değil mi

19unda gördüm ama 13unde de görmüşüm galiba yeni farkettim. 19unda yumurtlama görüp 20sinde çatladı bak t cizgisi silik

Bakabilir misiniz pik olanı degerlendiremedim bugun değerlendirdim sadece yarın değerlendirmeli miyim çatlama olursa

Eklentiler

• IMG_20230801_190611.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230801_190507.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
Bakabilir misiniz pik olanı degerlendiremedim bugun değerlendirdim sadece yarın değerlendirmeli miyim çatlama olursa
Senin pikler ne kadar belirgin sayfanın sitesine baktığımda instagramda benim gibi silik ici kenarı koyu paylaşmış seninki gerçekten çok belirgin ve guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…