- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
15inde pik görmüşsün canımbenim bu ay ki ovu testlerim. 2 yıl içerisinde 3-4 defa kullanmışımdır testleri hep düzenli oldu pik silikleşme ama pozitif hiç göremedim. elimde kalan testleri çıkarıyorum artık önümüzdeki yıl transferim olucak.
benim bu ay ki ovu testlerim. 2 yıl içerisinde 3-4 defa kullanmışımdır testleri hep düzenli oldu pik silikleşme ama pozitif hiç göremedim. elimde kalan testleri çıkarıyorum artık önümüzdeki yıl transferim olucak.
evet canım ben birazda lh nasıl ilerliyor döngü ortasında ona bakmak için de yaptım testleri..Eki Görüntüle 3280374
Bak hatta t cizgin 15inde daha koyu pik
Evet canimcesursavasci canım sen aile hekimliğinde mi verdin kan testini
Benim testerim bir gebenin günlüğünden canım. 3 aydır aynı yerden kullanıyorum. Bu durumda o zaman 16. Günde yumurtlama görmüş oluyorsun değil miCanım ben 4unde adet oldum 19unda yumurtlama gördüm belki testinizin markasindan veya geç yumurtlamissindir bu ay o yuzden olabilir veya bu ay yumurtlaman belki olmayacak
Benim testerim bir gebenin günlüğünden canım. 3 aydır aynı yerden kullanıyorum. Bu durumda o zaman 16. Günde yumurtlama görmüş oluyorsun değil mi
Sende test sonuçlarını atar misin yorumlanabilirim istersenBenim testerim bir gebenin günlüğünden canım. 3 aydır aynı yerden kullanıyorum. Bu durumda o zaman 16. Günde yumurtlama görmüş oluyorsun değil mi
Evet 4te varsa var yoksa yok garip olmuş geçen ayEve geçince atayım canım. Ama geçen ayınkini atayım bak sanırım hiç yumurtlamadımEki Görüntüle 3280609
O zamanı da değerlendirdiysen ikiz olabiliir miii acabaaa ayyy
Canım ikisini de değerlendirmisimO zamanı da değerlendirdiysen ikiz olabiliir miii acabaaa ayyy
Benim ovulasyon testlerimde sizinki gibi umarım gebelik vardırCanım ikisini de değerlendirmisimhayırlısı olsun inşallah ikisinden biri tutmuştur yarın öğlen öğrenirim kan sonucunu
Amin inşallah canım fotoğrafı var mı atmak istersen atar misin merak ettim birde adet gününüz ne zamanBenim ovulasyon testlerimde sizinki gibi umarım gebelik vardır
Aynen 2 3 gün kesin değerlendirBakabilir misiniz pik olanı degerlendiremedim bugun değerlendirdim sadece yarın değerlendirmeli miyim çatlama olursa
Senin pikler ne kadar belirginBakabilir misiniz pik olanı degerlendiremedim bugun değerlendirdim sadece yarın değerlendirmeli miyim çatlama olursa
Catlamayi da mı degerlendireyim yoksa bırakayım miAynen 2 3 gün kesin değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?