- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
-
Amin inşallah canımHarika o zaman inşallah tutar canımm
Bugünkü test sonucunu da yapinca atar misin merak ettimtm cnm saol
yapicam birazdan cnm atarimBugünkü test sonucunu da yapinca atar misin merak ettim
catlamis oluyo demi cnm t cizgisi silik cikti bgnBugünkü test sonucunu da yapinca atar misin merak ettim
Evet canım çatlamış bak benimkide öyle çıktıcatlamis oluyo demi cnm t cizgisi silik cikti bgn
hadi bklm insallah olumlu sonuclar aliriz cnm bgnude deglerndircekmiyizEvet canım çatlamış bak benimkide öyle çıktı Eki Görüntüle 3274817
Evette canım ben degerlendiremicem bugün son zaten sonra istediğin gibihadi bklm insallah olumlu sonuclar aliriz cnm bgnude deglerndircekmiyiz
Fikrim yokKızlar ben bir şey sorcam ben Haziran ayında çatlatma iğnesi oldum olumsuz oldu zaten ama çok şiddetli göğüs ağrısı çektim bir ay oldu yapalı ama ben ayla göğüs ağrısı çekiyorum ya bu iğne bu kadar guclumu ki adeten sonra hep sağ kasıkta ağrı batma oldu adet üç dört gün gördüm bitti iki gün sonra tekrar oldum çok az bitti sonra ve çok ağrılı geçirdim hasta olduğum gün bu iğne bir hasar birakmismidir ya
neden degerlendirmeyecn kiEvette canım ben degerlendiremicem bugün son zaten sonra istediğin gibi
Kendimi iyi hissetmiyorumneden degerlendirmeyecn ki
anladim cnm insallah guzel sonuclarla karsilasirizKendimi iyi hissetmiyorum
Canım bir de Bi dahakine inşallah tutar tutmazsa ovulasyon testiyle takip etmek istiyorsan bu kullandığın markadan kullanma bende geçen ay bundan kullandım hem daha masraflı oluyor hesapladigimda hemde net değil ben bu ay kullandigim testi çok sevdim ve 2 ay kullanırım birde 2 gebelik testide gönderiyorlar çok iyi oluyorcatlamis oluyo demi cnm t cizgisi silik cikti bgn
bana atarmisin markasini cnmCanım bir de Bi dahakine inşallah tutar tutmazsa ovulasyon testiyle takip etmek istiyorsan bu kullandığın markadan kullanma bende geçen ay bundan kullandım hem daha masraflı oluyor hesapladigimda hemde net değil ben bu ay kullandigim testi çok sevdim ve 2 ay kullanırım birde 2 gebelik testide gönderiyorlar çok iyi oluyor
Birgebeningunlugu markası isterseniz instagramdan da aratabilirsiniz güzel bilgiler veriyor ve testi aldığınızda sonuçları attığınızda yardımcı oluyorbana atarmisin markasini cnm
tm cnm arastircam saolBirgebeningunlugu markası isterseniz instagramdan da aratabilirsiniz güzel bilgiler veriyor ve testi aldığınızda sonuçları attığınızda yardımcı oluyor
Her şey olabilir yumurtlamadan da olabilirKizlr hamilelik olabilirmi döllenme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?