Temmuz ayı Hamile olmak icin ovulasyon testi takibim

Kızlar ben bir şey sorcam ben Haziran ayında çatlatma iğnesi oldum olumsuz oldu zaten ama çok şiddetli göğüs ağrısı çektim bir ay oldu yapalı ama ben ayla göğüs ağrısı çekiyorum ya bu iğne bu kadar guclumu ki adeten sonra hep sağ kasıkta ağrı batma oldu adet üç dört gün gördüm bitti iki gün sonra tekrar oldum çok az bitti sonra ve çok ağrılı geçirdim hasta olduğum gün bu iğne bir hasar birakmismidir ya

Fikrim yok

catlamis oluyo demi cnm t cizgisi silik cikti bgn
Canım bir de Bi dahakine inşallah tutar tutmazsa ovulasyon testiyle takip etmek istiyorsan bu kullandığın markadan kullanma bende geçen ay bundan kullandım hem daha masraflı oluyor hesapladigimda hemde net değil ben bu ay kullandigim testi çok sevdim ve 2 ay kullanırım birde 2 gebelik testide gönderiyorlar çok iyi oluyor

bana atarmisin markasini cnm

Kizlaaaaarr az önce on saniyelik sağ kasıkta batma oldu yoğun bir şekilde batma oldu ve arada yine oldu ilk defa oldu bu kadar yoğun batma heycanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…