Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kızlar yumurtlama gunlerinde bu yumurta aki gbi akintinin illa olmasi lazim mi ya ? Benim ovulasyonlar pozitifti degerlendirdm ama akinti olmadi hic .

Sikayetlerin devam ediyormu acaba

belimdeki ağrı devam ediyor ara sıra kasıklarımda bi batma hissi gibi bişey oluyor göğsümdeki ağrı da devam ediyor bide çok yorgun hissediyorum.oruç tuttuğumdan açlık hissini oruç yoruyorum ama çok merak ediyorum şu 4 5 gün nasıl geçer bilmiyorum ya acaba var mıdır gebelik

Kzlar dün misafirlerm vardı hiç bakamadim buraya benim dün takvime göre yumurtlama gunumdu misafrm oldgu halde gittkten sinra değerlendirdm bakalm ne olacak bu ay

Kızlar bende dokuz aylık evliyim aralikta boş gebeliktn kürtaj oldum iki ay korunduk marttan beri deniyoruz ama olmuyo gerçi sadece bu ay yumurtlama günlerine dikkat ettik ama dün adet Oldum, ve bal corek otu tarçın karisimina başladım faydasini gören çok olmus şifa Allahtan tabiki Insallah en kısa zamanda gelir bebeklerimiz :)

Kizlarr bizz calisamiyoruz cocuk istiyoruz ama kocam halsiz oluyomus napcam bilmiyorum

Cnm ramazanlikta biraz oyle oluyo ya insanin cok hali kalmiyor birde sicaklarda artinca tam oluyor
ama bnce bol bol ceviz incir pekmez bal gibi gidali seyler tuketsin daha dinc olur bnm esimde bazen yorgun oldugunu syluyor ve pharmaton kullanmayi dusunuyor

Slm kızlar benide alın araniza temmuzda pozitifi gormek istiyorum . İlk ay denemem tutmadı prodictor ovi aldım pek anlayamadım kaçırdım yum gününü galiba yada tutmadı bilmiorum . Adet oldum bugün ikinci günüm bu sefer clearblue digital ovilasyon testi sipariş verdim bu sefer ınsallah başarılı olurum :) bir tane kızım var ona kardeş istiyoruz

Tamam canim sagol ceviz pekmez bali filan deniyim olmadi bizde aliriz pharmaton

Kızlar ben de yeni katıldım aranıza. Haziran ayi hüsranla sonuçlandı ins.bu ay çift çizgiyi görürüz hepimiz .suan adetim,bat 9temmuz.

Ben de haziranı hüsranla karşılayanlardanım inşallah bu ay pozitifleri görelim sevincimizi hepbirlikte yaşayalım yumurtlama günümü biliyorum ama yine de emin olup ona göre çalışmalara devam etmek için ovülasyon testi sipariş verdim. Şuan regliyim bat: 11 temmuz.

selam kızlar bende geldimgeçen ay hsg çektirdiğim için doktor korunmamaı söyledi o ay boşa çıktı. Rabbim nasip ederse inşşallah bu ay yüzümüz gülcek.Adetimin 2. günü çörek otu+bal+ tarçın kürüne başladım bakalım hayırlısı Allah dualarımızı kabul etsin.Alalım kucaklarımıza yavrularımız

17 si de benim bakalım neler olacak

acayip bi bel ağrım var bacaklarıma vuran ne olduğuna anlam veremedim hamilelik belirtisi midir acaba
15temmuzda benim inş hepimiz guz
İnş canım benimde bi kızım var bende dün oldum rabbim hayırlısını versin hepimize

Bende gecen ay hsg cekildim ama korunmami istememişti dr

Canım hangi marka hangi siteden aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…