- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Sikayetlerin devam ediyormu acaba17 si de benim bakalım neler olacak
acayip bi bel ağrım var bacaklarıma vuran ne olduğuna anlam veremedim hamilelik belirtisi midir acaba
Sikayetlerin devam ediyormu acaba
belimdeki ağrı devam ediyor ara sıra kasıklarımda bi batma hissi gibi bişey oluyor göğsümdeki ağrı da devam ediyor bide çok yorgun hissediyorum.oruç tuttuğumdan açlık hissini oruç yoruyorum ama çok merak ediyorum şu 4 5 gün nasıl geçer bilmiyorum yaacaba var mıdır gebelik umarim gebelik vardir.bak orucluymussunda bol bol dua et....
Tamam canim sagol ceviz pekmez bali filan deniyim olmadi bizde aliriz pharmatonCnm ramazanlikta biraz oyle oluyo ya insanin cok hali kalmiyor birde sicaklarda artinca tam oluyor
ama bnce bol bol ceviz incir pekmez bal gibi gidali seyler tuketsin daha dinc olur bnm esimde bazen yorgun oldugunu syluyor ve pharmaton kullanmayi dusunuyor
15temmuzda benim inş hepimiz guz17 si de benim bakalım neler olacak
acayip bi bel ağrım var bacaklarıma vuran ne olduğuna anlam veremedim hamilelik belirtisi midir acaba
İnş canım benimde bi kızım var bende dün oldum rabbim hayırlısını versin hepimizeSlm kızlar benide alın araniza temmuzda pozitifi gormek istiyorum .İlk ay denemem tutmadı prodictor ovi aldım pek anlayamadım kaçırdım yum gününü galiba yada tutmadı bilmiorum . Adet oldum bugün ikinci günüm bu sefer clearblue digital ovilasyon testi sipariş verdim bu sefer ınsallah başarılı olurum :) bir tane kızım var ona kardeş istiyoruz
Bende gecen ay hsg cekildim ama korunmami istememişti drselam kızlar bende geldimgeçen ay hsg çektirdiğim için doktor korunmamaı söyledi o ay boşa çıktı. Rabbim nasip ederse inşşallah bu ay yüzümüz gülcek.Adetimin 2. günü çörek otu+bal+ tarçın kürüne başladım bakalım hayırlısı Allah dualarımızı kabul etsin.Alalım kucaklarımıza yavrularımız
Canım hangi marka hangi siteden aldinCanım ben Mart ayında kullanmaya başladım 40 lı almıştım 5 tanede gebelik testi var içinde 38 TL adetin bittikten sonra başlıyorsun yapmaya gebelik testi gibi ama şartları var sabah ilk idrarla değil 2. İdrarla ve 4 saat hiç sıvı almadan yapıyorsun Yumurtladığın da iki çizgide aynı koyylukta çıkıyor normalde silik bi ikinci çizgi hep çıkıyor bende henüz işe yaramadı 3 aydır ama onun sayesinde çok hamile kalan var
Laboquick canım gg den aldımCanım hangi marka hangi siteden aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?