bnde merak ediyorum biri bizi aydınlatırsa sevinirimÇörek otu+bal+tarçın karışımını biri anlatabilir mi nasıl bir uygulamayla yeniyor kac gün falan ve tam olarak neye faydalı şimdiden teşekkürler
bnde merak ediyorum biri bizi aydınlatırsa sevinirim
Bilmiyorum tatlım senden neden istemedi ama rahime ilaç verdiği için sakıncalı olabilir dedi hamile kalırsan bnde uydum doktora bu ayki yumurtlama dönemimi bekliyorum kürde yaptım onuda içiyorum hayırlısı bakalım.bu arada hsg de bişey çıkmadı bende kanallar açıkmış 6 ay hamile kalma şansın daha yüksek dedi.Bende gecen ay hsg cekildim ama korunmami istememişti dr
çok teşekkürler hemen alıp uygulamayı düşünüyorum adetimin 4. günü ama sıkıntı olmaz heraldÇörek otu Bal Tarçın;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
BU ŞEKİLDE İNTERNETTEN BİLGİ ALMIŞTIM.
Hıhı aynısı 6 ay yuksek dedi :)Bilmiyorum tatlım senden neden istemedi ama rahime ilaç verdiği için sakıncalı olabilir dedi hamile kalırsan bnde uydum doktora bu ayki yumurtlama dönemimi bekliyorum kürde yaptım onuda içiyorum hayırlısı bakalım.bu arada hsg de bişey çıkmadı bende kanallar açıkmış 6 ay hamile kalma şansın daha yüksek dedi.
canım aylardır hamile kalmaya çalışanlar var bence denemelerinde fayda var erken olduğunu düşünen uygulamasın zaten sonuçta zararı yok ki bu kürün.Kızlar soru sormussunuz ama benim hiç bir bilgim yok kurlerle ilgili denemek için erken daha
Tesekkurler canım bende bu ay olursam adet yine hüsran olursa deniyicem hazirda tutuyimdeÇörek otu Bal Tarçın;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
BU ŞEKİLDE İNTERNETTEN BİLGİ ALMIŞTIM.
canım aylardır hamile kalmaya çalışanlar var bence denemelerinde fayda var erken olduğunu düşünen uygulamasın zaten sonuçta zararı yok ki bu kürün.
Yani arkadaslar saglikli beslenme icinde cok faydali o yuzden denemekten zarar cikmazYok ben kendim için dedim zaten. Çörek otunun ne kadar faydalı olduğunu biliyorum.
Bn mayista dusuk yasamistim ama bu aydan cok umutluyum adetim bitsin hemen calismalara baslicam insallah
Insallah olur ya Allahim ol derse her sey olur insallah nasip etsin bizedeBende öyleyim canım nisanda düşük yaptım adetim bitti çalışmalara başladım pek vakit olmasa da değerlendirmeye çalışıyoruz
Insallah olur ya Allahim ol derse her sey olur insallah nasip etsin bizede
eger bu ay hamile kalirsam muhtemelen cocuk balik burcu olacak balik burclarina karsi bi gicigim vardi belkide bunla sinanacam kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?