Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Çörek otu+bal+tarçın karışımını biri anlatabilir mi nasıl bir uygulamayla yeniyor kac gün falan ve tam olarak neye faydalı şimdiden teşekkürler

Aynen iyi olur bana henüz cevap gelmedi sende eklenince bir diyen olur belki canım

kızlar adetin 2. günü başlayıp sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsunuz.10 gün bu şekilde devam ediyorsunuz.

Çörek otu Bal Tarçın;

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

BU ŞEKİLDE İNTERNETTEN BİLGİ ALMIŞTIM.

Bende gecen ay hsg cekildim ama korunmami istememişti dr
Bilmiyorum tatlım senden neden istemedi ama rahime ilaç verdiği için sakıncalı olabilir dedi hamile kalırsan bnde uydum doktora bu ayki yumurtlama dönemimi bekliyorum kürde yaptım onuda içiyorum hayırlısı bakalım.bu arada hsg de bişey çıkmadı bende kanallar açıkmış 6 ay hamile kalma şansın daha yüksek dedi.

çok teşekkürler hemen alıp uygulamayı düşünüyorum adetimin 4. günü ama sıkıntı olmaz herald

Fazla geçmiş kalmış sayılmazsın denemelisin bir an önce ama yumurtmala döneminde bırakmalısın kürü.ayrıca çörek otunu tane halinde değil toz halinde olandan al yoksa etkisini göremezsin.Hadi bakalım hepimiz için hayırlısı

Hıhı aynısı 6 ay yuksek dedi :)

Kızlar soru sormussunuz ama benim hiç bir bilgim yok kurlerle ilgili denemek için erken daha

Kızlar soru sormussunuz ama benim hiç bir bilgim yok kurlerle ilgili denemek için erken daha
canım aylardır hamile kalmaya çalışanlar var bence denemelerinde fayda var erken olduğunu düşünen uygulamasın zaten sonuçta zararı yok ki bu kürün.

Tesekkurler canım bende bu ay olursam adet yine hüsran olursa deniyicem hazirda tutuyimde

canım aylardır hamile kalmaya çalışanlar var bence denemelerinde fayda var erken olduğunu düşünen uygulamasın zaten sonuçta zararı yok ki bu kürün.

Yok ben kendim için dedim zaten. Çörek otunun ne kadar faydalı olduğunu biliyorum.

Bn mayista dusuk yasamistim ama bu aydan cok umutluyum adetim bitsin hemen calismalara baslicam insallah

Bn mayista dusuk yasamistim ama bu aydan cok umutluyum adetim bitsin hemen calismalara baslicam insallah

Bende öyleyim canım nisanda düşük yaptım adetim bitti çalışmalara başladım pek vakit olmasa da değerlendirmeye çalışıyoruz

Bende öyleyim canım nisanda düşük yaptım adetim bitti çalışmalara başladım pek vakit olmasa da değerlendirmeye çalışıyoruz
Insallah olur ya Allahim ol derse her sey olur insallah nasip etsin bizede
eger bu ay hamile kalirsam muhtemelen cocuk balik burcu olacak balik burclarina karsi bi gicigim vardi belkide bunla sinanacam kim bilir

Insallah olur ya Allahim ol derse her sey olur insallah nasip etsin bizede
eger bu ay hamile kalirsam muhtemelen cocuk balik burcu olacak balik burclarina karsi bi gicigim vardi belkide bunla sinanacam kim bilir

Cnm sağlıklı bir şekilde olsunda miniklerimiz hangi burç olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…