- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
Yok canm ilac kulanmiyorum hamile kalir kalmaz ignelere baslicam ama. Canimi skiyor diyorum acaba son kürtajda bi aksilik mi oldu bide baya ara koymustum adetlerimde hep düzenliydi son 3 aydir deniyoruz ilk ay 1.5 ay gecikmeli hastalandim ilacla getirtik 2. Ay 1 hafta gecikme bu ayda 2 gün hamile kalmayi denedigimmizden beri gecikmeli adet oliyorum. Sen ilac kulaniyormusun?
18 inde hastalanmam lazim.bakalım ne olacak
Hmm bilmiyorum benimkide hamile kalir kalmaz igne ol demisti sadice. Yok bu ay hamile kalmadim adetliyim suan temmuza insallah :) benimde kürtajdan sonra düzenliydi ama 3 aydir yine bebek düsüniyoruz ve 3 aydir adetim düzensiz. Insallah hamilesindir canm. Bazen psikolojik olabiliyor insan güvenemiyor o belirtilereGeç yada erken regl olma vücudun gebeliğe hazırlığı yada hamile miyim stresi olabiliyormus. Benim kurtajdan sonra normal düzene girmiştim. İlaç kullanıyorum doktorum öncesinde başlattı Kasım ayından beri iğne vurunuyorum gebeligi öğrendiğimiz zaman geç olabilir 1 yıl bile sürse bu igneyi vurun mutlaka demişti. Umarım hamilesindir canım. Benim çok bel ağrım var yaklaşık bir haftadır şu iki gündür iyice arttı. Psikolojik olduğunu düşünüyorum umarım değildir
Hmm bilmiyorum benimkide hamile kalir kalmaz igne ol demisti sadice. Yok bu ay hamile kalmadim adetliyim suan temmuza insallah :) benimde kürtajdan sonra düzenliydi ama 3 aydir yine bebek düsüniyoruz ve 3 aydir adetim düzensiz. Insallah hamilesindir canm. Bazen psikolojik olabiliyor insan güvenemiyor o belirtilere
Insalllah canim :)17temmuz bnm dogumgunum. Bu ay alabilecegm en guzel hediye olur sanirim
Sabırsızlıkla bekliyorum ayin 15 ini eğer kendimi oyalamazsam zor tutuyorum test yapmamak için. Bi yandan ders çalışıp unutmaya çalışıyorum belirtileri dinlememek en iyisi. İlk hamileliğimde göğüs ağrım çok oldu ve gecikmişti adetim bi umudum yoktu 1 yıldır olmuyordu sebebi kullandığım tansiyon hapı imiş orası ayrı. Sanırım beklememek en iyi bu ay olmazsa sanırım beklemem sabırsızlığım bu anı 3 yıldır bekliyor olmam galiba
Hayir test bir kere onluk kutu varya bi test kullaniponayliyoruzAy da sadece bi keremi ilişki yaşıyorsunuz ?
Hayir test bir kere onluk kutu varya bi test kullaniponayliyoruz
Seninki baya oliyormus ben daha 1 yildir falan düsüniyorum cocuk insallah temmuz ayi hepimize hayirli gelir bende artik cok istiyorum ertrafimdaki herkezde ya hamile yada yeni dogum yapdi psikolojim bozuldu resmen kendimi eksik gibi hissediyorum
Biliyorum çok zor ama öyle düşünme canım, annem hep bana benzedi senin kaderin diyor ben de 19 yıl sonra doğmuşum. Belki böylesi daha hayırlıdır. Ben eşimle tanıştığım zamanlarda çocuk sahibi olmak istemiyordum ve eşim hiç zorlamadı. Evlendik 4. yılımızda artık ben istemeye başladım olmadı. Kısmet demek ki çok büyük konuşmuşum.
Benim de evli olan her arkadaşımın çocuğu var ve önce evli olanlar evli olanlarla görüşüyordu şimdi ise sanki çocuğu olan arkadaşlarım sadece çocuğu olanlarla görüşüyor. Yılbaşında bir arkadaşım ben hamileyim diye beni aradı çok yakın arkadaşım da değil kendisi, eşim tamda iki hafta önce varikosel ameliyatı olmuştu ve asıl beni üzen şey en son onlarla konuştuğumuzda kalp doktorumun belki de bebek sahibi olamayacağımı söylediğini söylemiştim. Telefonda tüm bu olanları bildiği halde size de nasip olur umarım demesi ile kendimi o kadar kötü hissettim ki. Tüm olayları hiçe saymış evlat ediniriz artık olmadı dememizi unutmuş hatta sanki ben 1 yıllık evliymişim gibi söylediği cümleye bak dedim içimden. İnsanlar sadece anlık vakit geçirir olmuş, ben çok kızsamda eşim kıskanç olduğumu söylüyor her arkadaşımın adını andığımızda.
Üzülme elbet yüzümüz gülecek...
Ay o ne öyle nispet yaparmis gibi skma canini cnm elbet allah bizede gösterir o günleri bende 3 aydir tutmiyor diye kara kara düsüniyorum seninki 3 yil valla allah sabir versin cnm hakimizda hayirlisi
Folik asit kullanıyor musunuz ?
Düşünmemeye çalışarak bekle canım o zaman gelecektir bebeğin. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?