Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Canm bu ovulation testlerin icinde 10 tane var ama her biri 2 günü gösteriyor acaba niye 10 tane varki icinde ya benmi bu testlerin mantigini anlamadim senin bilgin varmi

Ben hiç kullanmadım canım ama hergün yapıyorlar sanırım testin çift çizgininde eşit koyulukta olunca o gün içinde yumurtlama gerçekleşecek anlamına geliyor. Silik çizgileri dikkate almayacaksın o yüzden olabilir

Paketin icinde bi kiyat var yaziyor iste kac günde bir adet oliyorsunuz örnek 31 gündeyse 14.gün yapcan o testi zaten günü söyliyor nerdeyse ondan dedim 10tane cok neyse bakalim bende ilk defa bu ay kulancam

Paketin icinde bi kiyat var yaziyor iste kac günde bir adet oliyorsunuz örnek 31 gündeyse 14.gün yapcan o testi zaten günü söyliyor nerdeyse ondan dedim 10tane cok neyse bakalim bende ilk defa bu ay kulancam

Bende kullanan arkadaşların fotoğraflarını gördüm bir sabah bir akşam yapmışlar testleri sanırım bazen silik çıksa bile akşam koyulaştığı olmuş çizginin. Ayda bir kere yumurtlayıp onun çatladığı ana denk getirmek sanırım zor Ama üç gün önce ilişki olsa bile neyseki spermler yaşayabiliyor o kadar süre

yani cnm spermler 3 gun yasiosa bnce ovulasyona hic gerek yok 2 gunde 1 iliskiye girsekte olur die dusunuyrm ve ovulasyon bnde stres olustur
acagi icin kullanmak istemiyrm

yani cnm spermler 3 gun yasiosa bnce ovulasyona hic gerek yok 2 gunde 1 iliskiye girsekte olur die dusunuyrm ve ovulasyon bnde stres olustur
acagi icin kullanmak istemiyrm

Zaten gecen ay 2 gün iliskiye girip 1gün ara koymustuk tutmadi o yüzden bi deneyim dedim bide 3 aydir düzensiz adet oldugum icin dedim belki tam kaciriyorum

Yani cnm tercih meselesi bn zaten pimpirikliyim onuda yaparsam tam stres yaparim

ben artık yumurtladığımı hissettiğim zaman kesiinleştirmek için yapıyorum artık çatlayana kadar ayda en çok 3 tane hharcıyorum o da acabamı dememek için

Kizlar burayada toplu bir sekilde gelecek adet tarihimizi yazip beklesek olmaz mi en azindan kimlerin ne durumda oldugunu gorurduk

Benimde takvime gore 30 haziran bat tarihim insallah 11. Ayimda tutunur bebisim

Kızlar çalışmalara başladık mi ?
Sat 1 haziran 11inde çalışmalara başladık sahurdan önce çalışıyoruz sahurumuzu yapıp niyetleniyoruz oruçlarımızı eksiltmeden meleğimizi çağırıyoruz Rabbim isteyen herkese temmuz ayında nasip eder İnşallah canım

bende dün adet oldum ama gecikmeli biraz 33 gün sonra oldum diğer ayda 33 gün sonra olacağım diye hesaplıyayım yani benim bat 15 temmuz oluyor

kızlar benim su an adetimin 2. günü çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum bu ayı sizce nasıl değerlendirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…