Canm bu ovulation testlerin icinde 10 tane var ama her biri 2 günü gösteriyor acaba niye 10 tane varki icinde ya benmi bu testlerin mantigini anlamadim senin bilgin varmi
Ben hiç kullanmadım canım ama hergün yapıyorlar sanırım testin çift çizgininde eşit koyulukta olunca o gün içinde yumurtlama gerçekleşecek anlamına geliyor. Silik çizgileri dikkate almayacaksın o yüzden olabilir
Paketin icinde bi kiyat var yaziyor iste kac günde bir adet oliyorsunuz örnek 31 gündeyse 14.gün yapcan o testi zaten günü söyliyor nerdeyse ondan dedim 10tane cok neyse bakalim bende ilk defa bu ay kulancam
yani cnm spermler 3 gun yasiosa bnce ovulasyona hic gerek yok 2 gunde 1 iliskiye girsekte olur die dusunuyrm ve ovulasyon bnde stres olusturBende kullanan arkadaşların fotoğraflarını gördüm bir sabah bir akşam yapmışlar testleri sanırım bazen silik çıksa bile akşam koyulaştığı olmuş çizginin. Ayda bir kere yumurtlayıp onun çatladığı ana denk getirmek sanırım zorAma üç gün önce ilişki olsa bile neyseki spermler yaşayabiliyor o kadar süre
yani cnm spermler 3 gun yasiosa bnce ovulasyona hic gerek yok 2 gunde 1 iliskiye girsekte olur die dusunuyrm ve ovulasyon bnde stres olustur
acagi icin kullanmak istemiyrm
yani cnm spermler 3 gun yasiosa bnce ovulasyona hic gerek yok 2 gunde 1 iliskiye girsekte olur die dusunuyrm ve ovulasyon bnde stres olustur
acagi icin kullanmak istemiyrm
Sat 1 haziran 11inde çalışmalara başladık sahurdan önce çalışıyoruzKızlar çalışmalara başladık mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?