Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

belkıde psikolojıkte olabılır canım ya cok ıstedıgım ıcınde hıssedıyo olabılırım sureklı degıl zaten ara ara

Merhaba kızlar , 1,5 yıllık evliyim eşime doktor klomen , proxed plus evicap ve vitamin verdi kullanıyor 3. Ayımız Bebek istiyorum çok eşi kullanıp da hamile kalan var mı umut olsun bana da çok moralim bozuk güçlü olmaya çalışıyorum ama umut sabır kalmadı bende hiç olmayacak diye çok korkuyorum

Aynen öyle ara verirsem belki daha çok kaçıcam bu dusunceden.. Sen düşünüyor musun yeniden?
MERABA BENCE ARA VERMEYIN HIC BIRSEYE ER YADA GEC YINE COCUK YAPMAYI DUSUNUCEKSINIZ EN AZINDAN SIMDIDEN YASAYIN BUNLARI ARA VERIRSENIZ ILERDE DAHA AGIR GELEBILIR OLUCAKLAR

Klomeni erkeklerde mi kullanıyor ne alakası var ilk defa duydum

Tamam Can'ım önemli değil erkeklerde kullanıyor bende bilmiyordum ta ki eşim kullanana dek ... Hayırlısı olsun Hakkı'mızda

bu ay erken yumurtladım gıbı hıssedıyorum o akıntı geldıkten nekadar sonra yumurtlama oluyor bılen varmı takvımım uygulamasında yenı yumurtlama olucak gıbı gosterıyor benım nerdeyse bır hafta oldu o akıntılar gelelı

uzayan seffaf bır akıntı olucak yumurta akı gıbı uzucak ozaman yumurtlamak uzeresın yada yumurtladın orası tam bende bılmorum :) ama o akıntı cok onemlı 2 gune bır bırlıktelık yasa en saglamı bu bence ben kızıma ılk ay denememde bu sekılde hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…