selam kızlar benımde bat 1 temmuz goguste karıncalanma oluyo arara umarım bu ay mınıgım benımledır isteyen herkese nasip etsin rabbim
Aynen canm skntidan sacma sapan seylere sardim isteCnm sağlıklı bir şekilde olsunda miniklerimiz hangi burç olursa olsun
belkıde psikolojıkte olabılır canım ya cok ıstedıgım ıcınde hıssedıyo olabılırım sureklı degıl zaten ara ara
Aynen canm skntidan sacma sapan seylere sardim iste
MERABA BENCE ARA VERMEYIN HIC BIRSEYE ER YADA GEC YINE COCUK YAPMAYI DUSUNUCEKSINIZ EN AZINDAN SIMDIDEN YASAYIN BUNLARI ARA VERIRSENIZ ILERDE DAHA AGIR GELEBILIR OLUCAKLARAynen öyle ara verirsem belki daha çok kaçıcam bu dusunceden.. Sen düşünüyor musun yeniden?
Klomeni erkeklerde mi kullanıyor ne alakası var ilk defa duydumMerhaba kızlar , 1,5 yıllık evliyim eşime doktor klomen , proxed plus evicap ve vitamin verdi kullanıyor 3. Ayımız Bebek istiyorum çok eşi kullanıp da hamile kalan var mı umut olsun bana da çok moralim bozuk güçlü olmaya çalışıyorum ama umut sabır kalmadı bende hiç olmayacak diye çok korkuyorum
MERABA BENCE ARA VERMEYIN HIC BIRSEYE ER YADA GEC YINE COCUK YAPMAYI DUSUNUCEKSINIZ EN AZINDAN SIMDIDEN YASAYIN BUNLARI ARA VERIRSENIZ ILERDE DAHA AGIR GELEBILIR OLUCAKLAR
Tabiki de kullanıyor ne ne alaka ?Klomeni erkeklerde mi kullanıyor ne alakası var ilk defa duydum
ben klomeni burda hep bayanların kullandığını okudum yumurtalıklarla ilgili bir ilaç sanıyordum sen öyle yazınca seni erkek üye sandım ben kusura bakma canım yaTabiki de kullanıyor ne ne alaka ?
amin inşallahTamam Can'ım önemli değil erkeklerde kullanıyor bende bilmiyordum ta ki eşim kullanana dek ... Hayırlısı olsun Hakkı'mızda
15temmuzda benim inş hepimiz guz
İnş canım benimde bi kızım var bende dün oldum rabbim hayırlısını versin hepimize
selam kızlar benımde bat 1 temmuz goguste karıncalanma oluyo arara umarım bu ay mınıgım benımledır isteyen herkese nasip etsin rabbim
o dediğin yumurtlamadır canım degerlendır bence :)
bu ay erken yumurtladım gıbı hıssedıyorum o akıntı geldıkten nekadar sonra yumurtlama oluyor bılen varmı takvımım uygulamasında yenı yumurtlama olucak gıbı gosterıyor benım nerdeyse bır hafta oldu o akıntılar gelelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?