Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

anladım canım ınsalah olmustur bu ay

kızlar bat 12 temmuz bana yakın varmı bat zamanı merak ettım :) adetım dun bıttı haftaya ovilasyon testıne baslıcam bu ay ınsallah tuttururum :)

kızlar bat 12 temmuz bana yakın varmı bat zamanı merak ettım :) adetım dun bıttı haftaya ovilasyon testıne baslıcam bu ay ınsallah tuttururum :)
benimde 12 temmuz inşallah bu ay bereketli olur bizim için yumurtlama zamanlarını es geçmek yok

Bnmde bu ay 12 temmuzda oldu ama bnm bazen gecikebiliyor

ılk bebekmı olcak . can sıkıntısı ıste sankı gun saymasak olmucak stres yaptıgımız ıcın daha zor oluyo :)
benimde 12 temmuz inşallah bu ay bereketli olur bizim için yumurtlama zamanlarını es geçmek yok

aynen gecen ay anlamadım hiç bişi test kullandım goya ..cok sallama yaptım bu sefer üstünde durucam :) insallah bu ay hepimiz mutlu sona erişicez :)

İnşallah kuzum dularımızı eksik etmeyelim yumurtlama dönemine 2 gün kala ben başlıcam çalışmalara bide 2 günde bir ilişki en sağlıklısı bnce. çörekotu+bal+ tarçın kürüde uyguluyorum inşallah olumlu sonuçlar alırım bu ay şimdiden sabırsızlanıyorum

Evet gecen ay dusuk yapmistim bu ay cok istiyorum ama bnm adetim uzun suruo biraz pazartesi filan baslariz calismalara

Bnde sogan kuru uyguluyrm :)))

Bnm bat 11 temmuz. Ben de dun sogan kuru uygulamaya basladim am devam edebilirim miyim bilmiyorum.. ramazandan herhalde midemi rahatsiz etti. Siz nasil uyguluyorsunuz Kafam-karisik iftar/sahur olarak mi ?

Bnm bat 11 temmuz. Ben de dun sogan kuru uygulamaya basladim am devam edebilirim miyim bilmiyorum.. ramazandan herhalde midemi rahatsiz etti. Siz nasil uyguluyorsunuz Kafam-karisik iftar/sahur olarak mi ?
Bn sadece iftardan snra yapiorum bu ara adet oldugum icin istedigim zamn yapabiliorm ama yine gunde 1 kere yapiorm 2 kere bnide rahatsiz eder die denemedim bylede olur die dusunuyrm :))

Benım olay biraz farklı bır kızım var cok cok ıstedım kızım olmasını ve dualarım kabul oldu . sımdıde erkek ıstıyorum ALLAHIM ikinci meyveyide tatmayı nasip etsin inşallah bu yuzden tam yumurtlama gunu ve bır gun sonra ılışkı olması lazım die duydum bıraz arastırdım umarım bu ay denk getırırım sonra sı ALLAH a kalmış nasip :)

Sigorta aldım nihayet. İçim rahatladı oh beeeeeee. Artık gelsin çalışmalar.

Ve inşallah allahım hayırlsını en güzel şekilde nasip etsin.

Artık gerisini Rabbime bıraktım. O herşeyin en hayırlısını, doğrusunu ve iyisini bilir. ondan gelen ne varsa en hayırlısıdır.

Kizlaar doktordan geliyorum adetten hemen sonra yumurtlamadan önce gün asiri yumurtlamadan sonra 3 günde bir dedi ne yapcagimi sasirdim

Kizlaar doktordan geliyorum adetten hemen sonra yumurtlamadan önce gün asiri yumurtlamadan sonra 3 günde bir dedi ne yapcagimi sasirdim
Aaa bende üzülüyordum yumurtam çatladığı gün ilişki oldu sonra 3 gündür denk gelmedi bi türlü diye iyi bari doğrusu buymuş demek ki sende öyle uygula tatlım neden üzülüyorsun

Eklentiler

• IMG-20160617-WA0006.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Benim bat 6 temmuz çalışmalara başladık Zor oluyor iftar duş sahur uyu uyan derken ama herşey bebişler için :) bir oğlum var ikinciyi istiyoruz kız olur inşallah öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun tabiki

Ya kızlar ben bu ay ılkkez ovulasyon testını denedım boyle sonuc cıkdı bılenler yardımcı olabılır mı ? 11.gün yumurta akı gıbı akıntım oldu 12. gunde yumurta akı kıvamında sarı akıntım oldu noldu anlamadım ya

Eklentiler

• 20160617_163223.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 67
11. Günde hafif bi koyuluk var ama daha koyu olması lazımdı canım kaçırdınmı acaba 10. Gün yumurtlamış olabilir misin sen testlere devam et bence yinede ve gün aşırı ilişki olsun kritik günlerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…