uzayan seffaf bır akıntı olucak yumurta akı gıbı uzucak ozaman yumurtlamak uzeresın yada yumurtladın orası tam bende bılmorum :) ama o akıntı cok onemlı 2 gune bır bırlıktelık yasa en saglamı bu bence ben kızıma ılk ay denememde bu sekılde hamıle kaldım
benimde 12 temmuzkızlar bat 12 temmuz bana yakın varmı bat zamanı merak ettım :) adetım dun bıttı haftaya ovilasyon testıne baslıcam bu ay ınsallah tuttururum :)
Bnmde bu ay 12 temmuzda oldu ama bnm bazen gecikebiliyor
benimde 12 temmuzinşallah bu ay bereketli olur bizim için yumurtlama zamanlarını es geçmek yok
İnşallah kuzum dularımızı eksik etmeyelimılk bebekmı olcak . can sıkıntısı ıste sankı gun saymasak olmucak stres yaptıgımız ıcın daha zor oluyo :)
aynen gecen ay anlamadım hiç bişi test kullandım goya ..cok sallama yaptım bu sefer üstünde durucam :) insallah bu ay hepimiz mutlu sona erişicez :)
Evet gecen ay dusuk yapmistim bu ay cok istiyorum ama bnm adetim uzun suruo biraz pazartesi filan baslariz calismalaraılk bebekmı olcak . can sıkıntısı ıste sankı gun saymasak olmucak stres yaptıgımız ıcın daha zor oluyo :)
aynen gecen ay anlamadım hiç bişi test kullandım goya ..cok sallama yaptım bu sefer üstünde durucam :) insallah bu ay hepimiz mutlu sona erişicez :)
Bnde sogan kuru uyguluyrm :)))İnşallah kuzum dularımızı eksik etmeyelimyumurtlama dönemine 2 gün kala ben başlıcam çalışmalara bide 2 günde bir ilişki en sağlıklısı bnce. çörekotu+bal+ tarçın kürüde uyguluyorum inşallah olumlu sonuçlar alırım bu ay şimdiden sabırsızlanıyorum
Bn sadece iftardan snra yapiorum bu ara adet oldugum icin istedigim zamn yapabiliorm ama yine gunde 1 kere yapiorm 2 kere bnide rahatsiz eder die denemedim bylede olur die dusunuyrm :))Bnm bat 11 temmuz. Ben de dun sogan kuru uygulamaya basladim am devam edebilirim miyim bilmiyorum.. ramazandan herhalde midemi rahatsiz etti. Siz nasil uyguluyorsunuzKafam-karisik iftar/sahur olarak mi ?
Aaa bende üzülüyordum yumurtam çatladığı gün ilişki oldu sonra 3 gündür denk gelmedi bi türlü diye iyi bari doğrusu buymuş demek ki sende öyle uygula tatlım neden üzülüyorsunKizlaar doktordan geliyorum adetten hemen sonra yumurtlamadan önce gün asiri yumurtlamadan sonra 3 günde bir dedi ne yapcagimi sasirdim
Benimde sikayetlerim devam ediyor....acaba bende hamilemiyim diye dusunuyorum dogrusu
ben hamileyim galiba arkadaşlar....Benimde sikayetlerim devam ediyor....acaba bende hamilemiyim diye dusunuyorum dogrusu
Kizlar ben hamileyim galiba......idrar testi pozitif çıktı....❤Benimde sikayetlerim devam ediyor....acaba bende hamilemiyim diye dusunuyorum dogrusu
11. Günde hafif bi koyuluk var ama daha koyu olması lazımdı canım kaçırdınmı acaba 10. Gün yumurtlamış olabilir misin sen testlere devam et bence yinede ve gün aşırı ilişki olsun kritik günlerdesinYa kızlar ben bu ay ılkkez ovulasyon testını denedım boyle sonuc cıkdı bılenler yardımcı olabılır mı ? 11.gün yumurta akı gıbı akıntım oldu 12. gunde yumurta akı kıvamında sarı akıntım oldu noldu anlamadım ya
MaşaAllah canım baya bildiğin hamilesin valla :)) sağlıkla ilerlesin inşaAllahben hamileyim galiba arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?