Banada sanki kacirmisim gibi geldi canim ya11. Günde hafif bi koyuluk var ama daha koyu olması lazımdı canım kaçırdınmı acaba 10. Gün yumurtlamış olabilir misin sen testlere devam et bence yinede ve gün aşırı ilişki olsun kritik günlerdesin
İlişki oldumu 9 ya da 10. Gün olduysa sıkıntı yokBanada sanki kacirmisim gibi geldi canim ya
Canım hayırlı olsun şikayetlerim devam ediyor demişsin ne gibi şikayetlerin olduben hamileyim galiba arkadaşlar....
Goguslerimdeki hassasiyet,sik idrara cikma,ara ara kasiklarimda agri,birde yeni eklenen migde yanmasi......bu arada cok tesekkur ederim.darisi sizlerin basina....Canım hayırlı olsun şikayetlerim devam ediyor demişsin ne gibi şikayetlerin oldu
Yarin nasip olursa doktora gidicem kan tahlili yaptirmak icin...bakalim doktor ne diyecekGoguslerimdeki hassasiyet,sik idrara cikma,ara ara kasiklarimda agri,birde yeni eklenen migde yanmasi......bu arada cok tesekkur ederim.darisi sizlerin basina....
Olmadı yaa eşim baya isteksiz zorluyorum yorgunum halsizim falan diyor bişey dıyemıyorum 12 ve 14 de olduİlişki oldumu 9 ya da 10. Gün olduysa sıkıntı yok
Banada sanki kacirmisim gibi geldi canim ya
Ben başlayalı 3 ay oldu canımGebelik bekleyenler folik asite basladiniz mi hepiniz??
Bnde basladim 2 gun onceGebelik bekleyenler folik asite basladiniz mi hepiniz??
Benim doktorum da uc ay once basla demisti ama ben icmeye usendim acikcasi ve kullanmadim. Sonra tesadufen gittigim baska bir doktor da daha gencsin tuplerin aciktir gebe kalmadan icmeye gerek yok dedi. Simdi aklima onun dedikleri geldi. Acaba hamile kalmayi da kolaylastirici etkisi var mi diye.Ben başlayalı 3 ay oldu canım
Ben yumurtlayip yumurtlamadigimdan bile emin degilimAyda 2 kere yumurtlayanınız var mı ?
Ben yumurtlayip yumurtlamadigimdan bile emin degilim
Varmis tabi. Ayni anda birden cok yumurtasi catlayan da var. Ay icinde farkli gunlerde birden cok yumurtlayan daAlemsin güldürdün beni
Ya çok şaşırdım ya varmış böyle bişey 2 kere yumurtlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?