Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Banada sanki kacirmisim gibi geldi canim ya

İliskiyi 1. Gun diye sayarsak bugun tam 16. Gunde adet oldum. Yumurtlama gununu de tutturmusum aslinda dimi? Fikri olan var mi?

Banada sanki kacirmisim gibi geldi canim ya

benımde gecen ay oyle oldu ılk ovı test alısımdı bıraz sallama yaptım akıntı geldıgı gun ıkı cıgı cıktı ama tam koyu olmadı ertesı gun daha koyu olucak dıe sevınırken sılınmeye basladı sılındı sılındı yanı kaçtı :) akıntım gelmeden bır gun once 3 ltreyı geckın su ıcmıstım tabıkı testte hıc bırsey cıkmadı o gun yumurtladım bence ama benım akılsıza kafam işte :) bu ay daha dıkkat edıcem

haziran olmazsa temmuza inşallaholur diyorum arkadaşlarımmmm

Bende beklemedeyim kızlar Hakkı'mıza hayırlısı

Ben başlayalı 3 ay oldu canım
Benim doktorum da uc ay once basla demisti ama ben icmeye usendim acikcasi ve kullanmadim. Sonra tesadufen gittigim baska bir doktor da daha gencsin tuplerin aciktir gebe kalmadan icmeye gerek yok dedi. Simdi aklima onun dedikleri geldi. Acaba hamile kalmayi da kolaylastirici etkisi var mi diye.

Bende içmiyorum elimden geldiğince güzel besleniyorum folik asit depolanmadığı için hergün almaya bakıyorum.
Gebe kaldıgımı öğrenirsem içerim.
Çünkü ne zaman kalırım onuda bilmediğimden başlamadım.

Benimde bi arkadaşıma doktoru öyle çokta şart değil demiş folik asit için. Hamile kalınca kullanırsın demiş. Kaldı ve kullanıyor.
Çoğu bayan içmeden de kalıyor zaten.
Allah verdikten sonra folik asitle ilgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…