Varmis tabi. Ayni anda birden cok yumurtasi catlayan da var. Ay icinde farkli gunlerde birden cok yumurtlayan da
Evet benim bi arkadasim ilk gebeliginde ikizlere hamile kaldi. Ve bu arkadas ne zaman korunmasiz iliskiye girse hamile kaliyor tek seferde :)) bence her gun yumurtluyor kendisi :))Çok enteresan o zaman bazı kadınların ayda hamile kalma şansı öyle dedikleri gibi 4 5 günden daha fazla.
Ben nasılıım acaba ne model
Evet benim bi arkadasim ilk gebeliginde ikizlere hamile kaldi. Ve bu arkadas ne zaman korunmasiz iliskiye girse hamile kaliyor tek seferde :)) bence her gun yumurtluyor kendisi :))
Bnm bi tanidigim ikiz hamile biri digerinden 3 gun kucukmus yani cift yumurta ikizleriVarmis tabi. Ayni anda birden cok yumurtasi catlayan da var. Ay icinde farkli gunlerde birden cok yumurtlayan da
Bana da doktorum senin yumurtaliklarin cok coskulu demisti rahim kalinligin da gebelige cok uygun demisti ama ucuncu ay tik yokBenimde bi arkadaşıma doktoru senin yumurtaların çok fazla dikkat et hemen kalırsın demiş. İStenmeyen durumlarda.
Adeti bitiyor basşıyor çalışmalara direk hamile kalıyor ama bebek düşüyor. Bi süre korunuyolar sora ilk denemesinde yine hamile kalıyorbebeği 1 yasına geldi şimdi cok dikkat ediyorlar hemde ilk aydan kalıyor denemelerinde.
Bol yumurtalı günlere inşallah
Bnm bi tanidigim ikiz hamile biri digerinden 3 gun kucukmus yani cift yumurta ikizleri
Bn bi taneyi tutturamiyorm millet ayda 2 taneyi denk getirio gercekten mucize ya Allahim bizlerede nasip etsin
Bana da doktorum senin yumurtaliklarin cok coskulu demisti rahim kalinligin da gebelige cok uygun demisti ama ucuncu ay tik yok
Ayy bilmiyorum canim yaa bidahaki ay daha dikkatli olurum insallah ama bu aydanda umidi kesmek istemiyorum 11. Ayim bu daha hic gebelik yasamadim her ay yikiliyorumbenımde gecen ay oyle oldu ılk ovı test alısımdı bıraz sallama yaptım akıntı geldıgı gun ıkı cıgı cıktı ama tam koyu olmadı ertesı gun daha koyu olucak dıe sevınırken sılınmeye basladı sılındı sılındı yanı kaçtı :) akıntım gelmeden bır gun once 3 ltreyı geckın su ıcmıstım tabıkı testte hıc bırsey cıkmadı o gun yumurtladım bence ama benım akılsıza kafam işte :) bu ay daha dıkkat edıcem
Kızlar acaba kafamıza takıyoruz ondan olabilirmi?Demek ki zamanı gelmemiş canım Allah ne zaman verirse. Ama bizde elimizden geleni yapmalıyız tabi ilişkisiz bebek olmuyo
Bizimde 2.ayımız bakalımm nolcakkk acaba yola çıktı mı benim ufaklık
Aynen bnmkide dun bitti bugun basliyor calismalarBenim reglim dün bitti,bu aksam baslicam ins çalışmalarayumurtlama gunune değil olabildiğince gun asiri olsun diyorum ben.hangisinde tutar Allah bilir
Aynen bnmkide dun bitti bugun basliyor calismalar
İns canim olurBat 13 gün kaldı hadi bakalım hayırlısı kimlerin ki yakın tarihler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?