Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Dış gebelik kötü kürtaj olunuyor ama kimyasalda kanama yoluyla atılıyor

Aynı hamilelik belirtileri pozitif test sonuçu.. Yumurta sağlıksız olduğu için vücuttan atılır Can'ım ona kimyasal gebelik diyorlar
Anladm cnm dun bende bole oldu arastrdm kimyasal gebelkms sanirm poZitif cikti testim ama testten bir kac snra adt oldm cok sasrdm napalim hayirlisi ama diger ay olur ins yaa :)

bilmiyorum ama düşünmemekte elde değil insanın aklına geliyor yani ne kadar üstüne düşmesemde
bende hiç belirti yok arada karnım sızlar o kadar .. bu ay fazla umursamadım ondan sanırım , geçen ay çok taktım birsürüde belirti yasadım fos cıktı

Valla ben 4 gündür şişkinlik yaşıyorum en son 60 kiloydum 1 hafta önce şimdi 63 geliyorum kabızlıkta çabası sinirlerin alt üst oldu. Göğüslerimde büyüdü vücudum hem su tutuyor hemde bişey yemediğim halde sanki kilo almışım gb. Bir durumum var. Hamile değilsem ki inşallah öyleyimdir yoksa spora yazılıcam az kaldı yani. Burnuma herşey kokuyor eşime soruyorum kokmuyor diyor bakalım vücut yine oyun oynuyor olabilir valla haftaya bellimolur zaten

Kimyasal gebelik nasil oluyor,adet oluyor musun yine o zaman mi anlaşılıyor?
Bn sana uzun uzun anlatayim bnm adet gunum 1 gun gecince idrar testi yaptim pozitif cikti snra kan testi yaptik degerim 468 olmus ondan snra kan degerim guzel bi sekilde ilerlerken 2000 lere filan cikmisken bnm kesem hala gorunmedi snra tekrar kan testi yaptigimda 1800 lere dustu ve ondan snrra kanamam basladi bylece dusuk oldu kan degerimde yavas yavas zifirlandi kimyasal gebelik kesenin olusamamasi bnmki adetimden 1hafta sonra dustu ama cogu kadin gecirirmis haberi olmazmis ve bnm degerim baya yukselmisti kimyasal gebelikte genellikle degerler az olur ve adet oluyo gibi olur

Sana kokupda eşine kokmuyosa inş bebiş wardır demek.. Benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.. Bebişim geldi büyüttüm.. Şimdi ikinci istiyorum bakalım nasip..

Sana kokupda eşine kokmuyosa inş bebiş wardır demek.. Benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu.. Bebişim geldi büyüttüm.. Şimdi ikinci istiyorum bakalım nasip..
Şişkinlik olmuşmuydu çok sinir bozucu

Çok yemeye başkamıştım.. Şişkinliği hatırlamıyorum..
Daha 12 günüm var bakalım haftaya belli olur. Geçen seferlerde belirtilere bakarak hamileyim dedim yanıldım ki genelde buradaki bi çoğu arkadaş aynı durumu yaşıyor. Senin bat kaç gün kaldı ?

Daha 12 günüm var bakalım haftaya belli olur. Geçen seferlerde belirtilere bakarak hamileyim dedim yanıldım ki genelde buradaki bi çoğu arkadaş aynı durumu yaşıyor. Senin bat kaç gün kaldı ?
Bat 9 ama ilk defa bu ay sol kasığım ağrıyo bacağıma euruyo ağrısı kramp giriyo.. Bu kadar erken belirti olur mu ki die düşünmeden edemiyorum.. Ama sanmıyorum erkenden belirtisi olmaz heralde başka bi ağrıdır diyorum..

Hamileyim dediğim o ay hiç Ağrı'm olmadı bacakta felan yazan arkadaşlar bacağıma Ağrı giriyor demiş. Hadi bakalım fazla kalmamış bi kaç gün sonra belli olur

Hamileyim dediğim o ay hiç Ağrı'm olmadı bacakta felan yazan arkadaşlar bacağıma Ağrı giriyor demiş. Hadi bakalım fazla kalmamış bi kaç gün sonra belli olur
Bu ay da yoktur cnm.. Çok erken ağrı başlamaz die düşünüyorum... Daha çook war 9gün az mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…