Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Benim bat 5 temmuz inş gelmez :)

Merhabalar, benimde bata 9 gün var. Bel ağrım,ayaklarımın altının ağırması ve göğüs ucu hassasiyeti ve kaşınması dışında bir belirti yok. Ovulasyon günümü de tutturdum ama bakalım, hayırlısı

Bendede ayaklarım kaşınıyor kız :)))

Dünü degerlendirdim blue ondan önceki gün akıntı vardı iki gündür bugün o gitti sanırım çatladı yumurtam artık takdiri ilahi Rabbimin ol derse olur inşallah hepimizin hayır dualarını kabul eder Rabbim
İnşallah canım :) bugün kritik günler (benim 16.gün). İyi değerlendirmeye bakın

Amin canım. Takvimim uygulaması benim yumurtlama günümü 17. gün olarak gösteriyor. Ama forumlardan da öğrendiğim üzere erken veya geç yumurtlama ihtimali var. O yüzden gün aşırı ilişki deniyorum. Gerçi 5 aydır bunu deniyorum ama bir türlü olmadı. Belki de bu sefer Bakalım hayırlısı. Doğru zamanı bekliyor belki de.

Bende aynı şekilde yaptım akıntıyı gördüm 10 gün ovu testindede ikinci çizgi silik çıktı 19 kadar düzenli yaptık. Şimdi akıntım arada oluyor göğüs hassasiyeti herşey kötü kokuyor burnuma bakalım içimde tuhaf bi his var ama hayırlısı

İnşallah güzel haberler alacaz cnm bende ramazandan dolayı umutsuzdum eşim yüzünden ama sadece iki gün ilişki oldu bakalım Rabbimin takdiri neyse o olacak artik

Psikolojik olabilir canım ama koku hassasiyeti bir belirti :)

Bnm cumartesi yumurta akı kıvamında akıntı geldi yoğun pazar günü daha sulu ama yinede uzayan akıntı geldi sonra kurudu şimdi bekliyorum dün kaşık ağrım çok vardı belim ağrıyordu bugün onlarda yok hayırlısı artık

Kızlar benimde sabah sol kasigimda bi ağrı oldu benim adetime 5 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…