Benim bat 5 temmuz inş gelmez :)Evet kızlar bir, bir buçuk ay önce düşük yaptım ve ilk adetimi oldum son günlerindeyim. Doktor korunmana gerek yok dedi kendiliginden düştüğü için. Aslında bana kalırsa çok zor atlattım bu durumu, aslında atlatmışta sayılmam.. Ama eşim ısrarla çok istiyor o istedikce benim içim acıyor ve bende hevesleniyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. Hemen hamile kalacagimda garanti olmadığı için adetten sonra tekrar denemelere başlayacağız.. Var mı benim gibi temmuz ayında pozitifi bekleyenler. Yaşadığımız duyguları paylaşalım. Birbirimize destek olup aklımıza takılan herşeyi soralım. Ve inşallah pozitifleri hep beraber görelim
Bendede ayaklarım kaşınıyor kız :)))Merhabalar, benimde bata 9 gün var. Bel ağrım,ayaklarımın altının ağırması ve göğüs ucu hassasiyeti ve kaşınması dışında bir belirti yok. Ovulasyon günümü de tutturdum ama bakalım, hayırlısı
Benim bat 5 temmuz inş gelmez :)
Benim de 5 Temmuz, birlikte sayıyoruzhadi bakalım temmuz uğurlu gelsin, forumdaki herkesin yüzü gülsün hayırlısıyla.
Bnm de 5 temmuz kizlarrrr :))) hayırlı haberler alalım insallah
İnşallah canım :) bugün kritik günler (benim 16.gün). İyi değerlendirmeye bakın
Dünü degerlendirdim blue ondan önceki gün akıntı vardı iki gündür bugün o gitti sanırım çatladı yumurtam artık takdiri ilahi Rabbimin ol derse olur inşallah hepimizin hayır dualarını kabul eder Rabbim
Amin canım. Takvimim uygulaması benim yumurtlama günümü 17. gün olarak gösteriyor. Ama forumlardan da öğrendiğim üzere erken veya geç yumurtlama ihtimali var. O yüzden gün aşırı ilişki deniyorum. Gerçi 5 aydır bunu deniyorum ama bir türlü olmadı. Belki de bu seferBakalım hayırlısı. Doğru zamanı bekliyor belki de.
Hadi hayırlısı :)Bendede ayaklarım kaşınıyor kız :)))
Bende aynı şekilde yaptım akıntıyı gördüm 10 gün ovu testindede ikinci çizgi silik çıktı 19 kadar düzenli yaptık. Şimdi akıntım arada oluyor göğüs hassasiyeti herşey kötü kokuyor burnuma bakalım içimde tuhaf bi his var ama hayırlısı
İnş canım bugün yarın yumurtlama günüm olur inş bu ay hepimizin :)Benim de 5 Temmuz, birlikte sayıyoruzhadi bakalım temmuz uğurlu gelsin, forumdaki herkesin yüzü gülsün hayırlısıyla.
İnş canım ovulasyon testi kullanıyor musunBnm de 5 temmuz kizlarrrr :))) hayırlı haberler alalım insallah
İnş canım ovulasyon testi kullanıyor musun
Ben daha gülücüğü göremedimKullanıyorum cnm koyu günler hafta sonuydu bugünde silikleşmişti nasip artık gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?