Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Merhabalar
Ben uzun zamandır bu platformu takip etmeme rağmen ilk kez yazmak istedim.Allah'a çok şükür 2 yaşında bir oğlum var.Ancak yeniden anne olmak istiyorum.34 yaşında olmamda bu kararımı hızlandırmama sebep oldu diyebilirim.Geçen ay itibari ile denemelere başladık.Geçen ay maalesef hüsranla sonuçlandı.Hoş ilk hamileliğimde yaklaşık 5-6 aylık bir deneme sürecinden sonra gerçekleşti.Dolayısı ile bu işte en önemli şey sabırlı olmak.Sizinde mutlaka benim gibi sürekli çocuk sahibi olan insanları görünce nasıl becerdiklerini sorguladığınızı tahmin edebiliyorum.Ama bu iş biraz sabır işi sanırım.Çünkü teknik olarak baktığınızda gerçekten zor bir iş.Maksimum 24-36 saat yaşayabilen bir hücreyi yakalamaya çalışıyoruz :) Tabiki bu süreçten önce doktora kontrole gittim.İlk doğumumu sezeryanla gerçekleştirdiğim için hazır olup olmadığımı öğrenmek istedim.Allah'tan doktorum gayet iyi olduğunu ve 2. gebelik için hazır olduğumu söyledi.Sonra folik asit kullanıma başladım.Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum.Anne adayında vücuttaki folik asit düzeyi bebeğin beyinsel gelişimi için oldukça önemli.Merkezi sinir sistemi anomalilerinin (sakatlıklar) görülme olasılığını anlamlı ölçüde azaltmaktadır.Bunun dışında reglim hala tam anlamıyla düzene girmedi.30-32 günlük periyotlarla oluyorum.Bu da yumurtlama takibini zorlastırıyor.Anlayacağınız bu hafta benim için oldukça önemli :) Gecen gebeliğimde ovulasyon testi kullanmıştım,bu ayda tutturamazsak sanırım yeniden alacağım.BAT'ım 7 Temmuz görünüyor.Allah herkesin gönlüne göre versin,inşallah isteyen herkesin sonuç pozitif haberlerini okuruz :)

Kızlar benim de bat 9 temmuz.Bu ay ovulasyon testi aldm;henüz bir şey yok.Zaten içinden 5 tane çıktı;akıntımın gelmesini bekliyim dedim;3 tane dayanamayıp kullandım.İnşallah hayırlı haberler alırız temmuzda

Şimdi yapman lazım ama adetin gerisinden 14 gün çıkar.. İlk 4 gün son 4 gün boş geçirme

Şimdi yapman lazım ama adetin gerisinden 14 gün çıkar.. İlk 4 gün son 4 gün boş geçirme
Cnm adetim bazen 32/34.gün oluyor o yüzden emin olamadım.9-11-13.günleri atlamadım ama ramazanda zor oluyor...
Telefon cuma gününden başlayarak gösteriyor tarihi...
Yani çalışmalara devam :)

Cnm adetim bazen 32/34.gün oluyor o yüzden emin olamadım.9-11-13.günleri atlamadım ama ramazanda zor oluyor...
Telefon cuma gününden başlayarak gösteriyor tarihi...
Yani çalışmalara devam :)
Benim ki de 29 gün sürüyor bende haziran 10başladım 16 bitti 3 gündür yanıyor bedenim akıntımda var bakalım..

Ovulasyon zamanında illaki akıntı oluyor mu herkeste?
Boşa mı bekliyorum acaba
Hafif olur bide kasıklarında Ağrı başlar bendede az geldi ama ben şansa bırakmadım. Bide Ateş'imi ölçüyorum 37 derece çıktı 3 gündür beynim patlayacak gb kokularda midemi bulandırıyor

Selam kızlar rahim filminden sonra hamile kalanları çok duydum.
Bende geçen hafta rahim filmi çekildim inşallah olur bu ay hepimiz hamis kalırız inşallah.

Arkadaşlar merhaba ben nisan ayında bebegimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım. Kan pihtilasmasindan kaynaklandığını öğrendim dr folik 1 verdi burada görüyorum ki pekçok kişi aynı yada bunlara benzer sorunlardan kaynaklı olumsuz deneyimler kazanmış sormak istediğim sey dr korunma ilk adetten sonra tekrar deneyin dedi fakat çok tereddutteyim açıkçası korkuyorum tekrar o durumu yaşamak istemiyoruim hamile kalınca kan sulandirici igneye başlayacağım kafam çok karisik erken mi bilemedim.

Rahim kendini topluyor küçük haftlaardaysa eğer ama önemli olan senin psikolojik durumun kendini yenisi için hazır hissediyorsan düşün bi daha ama her hamileliğin kaderi farklıdır ilki böyle oldu ikincisi de böyle olacak diye birşey yok allahım hakkında hayırlısını versin inşallah bende ocakta kürtaj oldum 8 haftalık kalp atımı yoktu şimdi yeniden deniyorum bu ikinci ayım baslayali5

Kızlar benim dort gün sonra adet olmam lazm aşırı şekilde akintim var ve idrarm çok koyu sizce neden böyle

Hazirandan temmuza terfi ettik bakalim hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…