- 13 Haziran 2016
- 144
- 99
- 28
Nie cnmayyyy çok heyecanlıyım.
Şimdi yapman lazım ama adetin gerisinden 14 gün çıkar.. İlk 4 gün son 4 gün boş geçirmeKızlar benim de bat 9 temmuz.Bu ay ovulasyon testi aldm;henüz bir şey yok.Zaten içinden 5 tane çıktı;akıntımın gelmesini bekliyim dedim;3 tane dayanamayıp kullandım.İnşallah hayırlı haberler alırız temmuzda
Cnm adetim bazen 32/34.gün oluyor o yüzden emin olamadım.9-11-13.günleri atlamadım ama ramazanda zor oluyor...Şimdi yapman lazım ama adetin gerisinden 14 gün çıkar.. İlk 4 gün son 4 gün boş geçirme
Benim ki de 29 gün sürüyor bende haziran 10başladım 16 bitti 3 gündür yanıyor bedenim akıntımda var bakalım..Cnm adetim bazen 32/34.gün oluyor o yüzden emin olamadım.9-11-13.günleri atlamadım ama ramazanda zor oluyor...
Telefon cuma gününden başlayarak gösteriyor tarihi...
Yani çalışmalara devam :)
Ovulasyon zamanında illaki akıntı oluyor mu herkeste?Benim ki de 29 gün sürüyor bende haziran 10başladım 16 bitti 3 gündür yanıyor bedenim akıntımda var bakalım..
Hafif olur bide kasıklarında Ağrı başlar bendede az geldi ama ben şansa bırakmadım. Bide Ateş'imi ölçüyorum 37 derece çıktı 3 gündür beynim patlayacak gb kokularda midemi bulandırıyorOvulasyon zamanında illaki akıntı oluyor mu herkeste?
Boşa mı bekliyorum acaba
Takipteyim o zamanHafif olur bide kasıklarında Ağrı başlar bendede az geldi ama ben şansa bırakmadım. Bide Ateş'imi ölçüyorum 37 derece çıktı 3 gündür beynim patlayacak gb kokularda midemi bulandırıyor
Selam kızlar rahim filminden sonra hamile kalanları çok duydum.
Bende geçen hafta rahim filmi çekildim inşallah olur bu ay hepimiz hamis kalırız inşallah.
Anlamadım canımRahim filmi çekildikten sonra ne oldu acaba?
Bat benım 3 bakalım kimde bişey çıkacak aramızda fazla yok.. Sen boş bırakma herifi yapış yakasınaTakipteyim o zamançok saok
Hahahha bırakmıyorumBat benım 3 bakalım kimde bişey çıkacak aramızda fazla yok.. Sen boş bırakma herifi yapış yakasına
Cnm kist falan mı tespit ediyorlar rahim filmiyle onu anlamadım da sordumAnlamadım canım
Arkadaşlar merhaba ben nisan ayında bebegimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım. Kan pihtilasmasindan kaynaklandığını öğrendim dr folik 1 verdi burada görüyorum ki pekçok kişi aynı yada bunlarabenzer sorunlardan kaynaklı olumsuz deneyimler kazanmış sormak istediğim sey dr korunma ilk adetten sonra tekrar deneyin dedi fakat çok tereddutteyim açıkçası korkuyorum tekrar o durumu yaşamak istemiyoruim hamile kalınca kan sulandirici igneye başlayacağım kafam çok karisik erken mi bilemedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?