Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

ben de öyle hayırlısı..
yarin dr a gidicem daha hormon filan hiç bişiye baktırmadan korunmayı bırakmıştık simdi de çekiniyorum yaa acaba alttan bakar mı
Ben de alttan baktırmaktan çekiniyorum ama maalesef bakıyorlar canım;yumurtalıklara,tüplere ve rezerv durumuna bakıyorlar

Merhaba kizlar bende yeni uye oldum hepiniz cok tatlisiniz. Benim. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadim ne regl ne de hamilelik belirtim var. Sadece sol kasigim agriyor. Bu ay dayanamayip kan ve idrar testi yaptim negatif cikti. Bu ay hamile kalamazsam umutlar araliga kaldi temmuz benim icin hayal

Testleri ne zaman yaptın canm?

Hayirlisi canim ama bence birkacgun sonra tekrarla istersen testi

Merhaba yeni katıldım aranıza temmuzda 10 aylık evli olacam 4 ay korundum evlenince 6 aydır korunmuyoruz bende belirtiler var 3 günden beri miğden çok bulanıyor sahura kadar yatmıyorum ertesi gün 12 de uyanıyorum sağ kasıkta ara sıra ağrı gün boyu miğde bulantısı birde dün aksam alıntımda çok minik tırnak ucu kadar kan gelmiş akıntı ile karışık aceba hamilemiyim ha birde idrarın koyulaştı

Son düzenleme:
Bat ne zamn belirtiler hamilelige isaret gibi ama psikolojikte olabilir

Kızlar hiç inanmayın belirtilere inanışta kendinizi üzüntü içinde bulmayın.. Benimde bat 3 temmuz 9 gün kaldı hiç umutlanmıyorum çünkü ne Zaman umutlansam sonuç negatif Can'ım çok sıkılıyor. Dün Ateş'im 36'8 bugün 36'6 çıktı kasık batmalarında devam ediyor içim de çok huzursuz sinirliyim aşırı derecede bilemiyorum yine hastanlanıcam gb geliyor

sebest t3. 2.57
serbest t4 0.81
tsh. 2.23
fsh. 6.59
lh. 5.71
prolaktin. 9.33
prıgesteron. 0.27

kızlar hormon sonuçlarım Nasıl dr a yarın göstercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…