- 24 Kasım 2008
- 334
- 447
- 303
ben de öyle hayırlısı..Hazirandan temmuza terfi ettik bakalim hadi hayirlisi
Ben de alttan baktırmaktan çekiniyorum ama maalesef bakıyorlar canım;yumurtalıklara,tüplere ve rezerv durumuna bakıyorlarben de öyle hayırlısı..
yarin dr a gidicem daha hormon filan hiç bişiye baktırmadan korunmayı bırakmıştık simdi de çekiniyorum yaa acaba alttan bakar mı
Merhaba kizlar bende yeni uye oldum hepiniz cok tatlisiniz. Benim. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadim ne regl ne de hamilelik belirtim var. Sadece sol kasigim agriyor. Bu ay dayanamayip kan ve idrar testi yaptim negatif cikti. Bu ay hamile kalamazsam umutlar araliga kaldi temmuz benim icin hayal
Hayirlisi canim ama bence birkacgun sonra tekrarla istersen testiMerhaba kizlar bende yeni uye oldum hepiniz cok tatlisiniz. Benim. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadim ne regl ne de hamilelik belirtim var. Sadece sol kasigim agriyor. Bu ay dayanamayip kan ve idrar testi yaptim negatif cikti. Bu ay hamile kalamazsam umutlar araliga kaldi temmuz benim icin hayal
Bat ne zamn belirtiler hamilelige isaret gibi ama psikolojikte olabilirMerhaba yeni katıldım aranıza temmuzda 10 aylık evli olacam 4 ay korundum evlenince 6 aydır korunmuyoruz bende belirtiler var 3 günden beri miğden çok bulanıyor sahura kadar yatmıyorum ertesi gün 12 de uyanıyorum sağ kasıkta ara sıra ağrı gün boyu miğde bulantısı birde dün aksam alıntımda çok minik tırnak ucu kadar kan gelmiş akıntı ile karışık aceba hamilemiyimha birde idrarın koyulaştı
Regl tarihimden 10 gun once kan testi yaptim 2 gun oncede idrar testiTestleri ne zaman yaptın canm?
Adet günüme 6 gün var test alıp yapsam çıkar mıBat ne zamn belirtiler hamilelige isaret gibi ama psikolojikte olabilir
Belli olmaz ama hassas gebelik testi yapsan kesin çıkarAdet günüme 6 gün var test alıp yapsam çıkar mı
Cikabilir bnce ama sabredebilirsen bekle adet gunune kadarAdet günüme 6 gün var test alıp yapsam çıkar mı
Hassas gebelik testi eczaneden alınan 5 tl liklerle aynı degilmiBelli olmaz ama hassas gebelik testi yapsan kesin çıkar
Çok sabırsızlanıyorumCikabilir bnce ama sabredebilirsen bekle adet gunune kadar
Yok Can'ım onlarda çıkmaz erken gebelik testleri erkenden sonuç veriyor,
Hassas gebelik testi eczaneden alınan 5 tl liklerle aynı degilmi
Eczanede satılıyor demiYok Can'ım onlarda çıkmaz erken gebelik testleri erkenden sonuç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?