Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza nisanda 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum, 3-4 gun sonra regl olucam tekrara hamilelik düşünüyorum inşallah temmuzda hepimizin yüzü güler.

Ateşin bence güzel ilerlemiş.. Aşırı bi düşüş yok gibi... :) hayırlısı olsun insAllahh

Hala adet olmadim 2 gun gecti her an olacam korkusuyla hop oturup hop kalkiyorum sol kasigimda cok kötü agrim var iki gundur her an adet olacak misim gibi test yapip negatifi de gormek istemiyorum
Stress yaparsan da gecikir.. Testi erken yapmissin bir daha yap sonucun kesin olsun.. Ona göre adet söktürücü önlemler alırsın.. Stress yapmamaya bak.. Her şey Allahtan

Hala adet olmadim 2 gun gecti her an olacam korkusuyla hop oturup hop kalkiyorum sol kasigimda cok kötü agrim var iki gundur her an adet olacak misim gibi test yapip negatifi de gormek istemiyorum

Cnm iki gün geciktiyse bir daha yap test bazen geç çıkabiliyor

Selamlar,benim 16-24 Haziran dönemi hamile kalmak için en uygun hafta olarak görünüyordu.2 günde bir ilişkiye girerek değerlendirdik.Vücudumu çok dinlememeye çalışıyorum çünkü regl ve hamilelik belirtileri birbirine karısabiliyor ama 2 gündür göğüslerim sızlamaya başladı,32 günde bir olduğumu düşünürsek (ki düzenli regl olmuyorum) daha reglime neredeyse 2 hafta var.Bu kadar erken acımaya başlaması ister istemez kafada soru işaretleri yaratıyor.Birde yumurtlama dönemi sonrasında akıntı olmazdı simdi hala devam ediyor.Bakalım takipteyiz.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben de 32 gune bir regli oluyorum . 2 ay ust uste reglime 2 hafta kala goguslerim agrimaya baslamisti. Beta hcg baktırmistim adetime 10 gun kala 29 cikmisti sonra dusmeye basladi. Kimyasal gebelik yasamisim. 2 ay ust uste olunca dinlememeye calisiorum yoksa daa cok üzüntü oluyor...

Simdi bayram dolayısı ile memlekete gideceğiz.Bayram da tam regl dönemime denk geliyor.İyice stressli olacak.Gitmeden reglimden birkaç gün önce kan testi yatırayım diyorum,oralarda öyle test yapacak falan bir yer bulamam.En azından varsa cıkar gibi geliyor düşükte olsa kanda belli oluyor.Yada bol bol gebelik testi alayım yanıma :)

Piskoljmzi çok yoruyoryz cnm braz rahat olmamz lazm

Ben bu sefer bariz bi belirti olmadan test yapmıcam kızlar çünkü psikolojik olarak çok etkileniyorum.Her şey belirti gibi geliyor;devamlı test harcıyorum.Adet zamanı geçsin die beklicem bu sefer

Canm ben de 32/34 günde bir oluyorum;senin bat ne zaman.bmm 9 temmuz ve dün akıntı başladı;ovulasyon testi de dün çift çizgiydi;yani zamanın varsa bugünleri de değerlendir derim ben.cünkü benim akıntım da devam ediyor ve değerlendiricem

Benim bat 7 Temmuz gözüküyor.Ortalama da 32 günde bir oluyorum.Aslında 16'sı gibi yumurtlama belirtilerim başladı.Hal kalmadı ama deneyeyim o zaman :) Teşekkürler :)

Piskoljmzi çok yoruyoryz cnm braz rahat olmamz lazm

Haklısın canım ama bir kere planlanmaya başladın mı kafanı da rahat bırakamıyosun oldu mu olcak mı ? bu belirti ondan mı ?vs. vs. Allah tan eşim rahat bnm. O rahtlatıyo biraz, hayırlı olan zamanda olcak sıkma canını diye.. Biz de bunu ne kadar bilsek de illa başkasından duymak istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…