- 13 Mayıs 2016
- 251
- 307
- 53
Evet Can'ımEczanede satılıyor demi
Regl tarihimden 10 gun once kan testi yaptim 2 gun oncede idrar testi
Hala adet olmadim 2 gun gecti her an olacam korkusuyla hop oturup hop kalkiyorum sol kasigimda cok kötü agrim var iki gundur her an adet olacak misim gibi test yapip negatifi de gormek istemiyorumÇok erken yapmssn cnm durumlar nasl
Ateşin bence güzel ilerlemiş.. Aşırı bi düşüş yok gibi... :) hayırlısı olsun insAllahhKızlar hiç inanmayın belirtilere inanışta kendinizi üzüntü içinde bulmayın.. Benimde bat 3 temmuz 9 gün kaldı hiç umutlanmıyorum çünkü ne Zaman umutlansam sonuç negatif Can'ım çok sıkılıyor. Dün Ateş'im 36'8 bugün 36'6 çıktı kasık batmalarında devam ediyor içim de çok huzursuz sinirliyim aşırı derecede bilemiyorum yine hastanlanıcam gb geliyor
Stress yaparsan da gecikir.. Testi erken yapmissin bir daha yap sonucun kesin olsun.. Ona göre adet söktürücü önlemler alırsın.. Stress yapmamaya bak.. Her şey AllahtanHala adet olmadim 2 gun gecti her an olacam korkusuyla hop oturup hop kalkiyorum sol kasigimda cok kötü agrim var iki gundur her an adet olacak misim gibi test yapip negatifi de gormek istemiyorum
Hala adet olmadim 2 gun gecti her an olacam korkusuyla hop oturup hop kalkiyorum sol kasigimda cok kötü agrim var iki gundur her an adet olacak misim gibi test yapip negatifi de gormek istemiyorum
Rahim filmiyle tüplerin tıkalımı değilmi ona bakılıyor canım.Biraz ağrılı bi işlem ama dayanılmayacak gibi değil. ben çekindim geçen ay tüpler açık çıktı bu ay deniyeceğiz bakalım hayırlısıCnm kist falan mı tespit ediyorlar rahim filmiyle onu anlamadım da sordum
Burasi pek bi sessiz kaldi... kizlar nasil gidio calismalar ??
Ben de 32 gune bir regli oluyorum . 2 ay ust uste reglime 2 hafta kala goguslerim agrimaya baslamisti. Beta hcg baktırmistim adetime 10 gun kala 29 cikmisti sonra dusmeye basladi. Kimyasal gebelik yasamisim. 2 ay ust uste olunca dinlememeye calisiorumyoksa daa cok üzüntü oluyor...
Benim de dünden başlayarak yumurtlama günlerim dvam ediyor.bu ay biraz daha sıkı tuttuk çalışmlarıBurasi pek bi sessiz kaldi... kizlar nasil gidio calismalar ??
Canm ben de 32/34 günde bir oluyorum;senin bat ne zaman.bmm 9 temmuz ve dün akıntı başladı;ovulasyon testi de dün çift çizgiydi;yani zamanın varsa bugünleri de değerlendir derim ben.cünkü benim akıntım da devam ediyor ve değerlendiricemSelamlar,benim 16-24 Haziran dönemi hamile kalmak için en uygun hafta olarak görünüyordu.2 günde bir ilişkiye girerek değerlendirdik.Vücudumu çok dinlememeye çalışıyorum çünkü regl ve hamilelik belirtileri birbirine karısabiliyor ama 2 gündür göğüslerim sızlamaya başladı,32 günde bir olduğumu düşünürsek (ki düzenli regl olmuyorum) daha reglime neredeyse 2 hafta var.Bu kadar erken acımaya başlaması ister istemez kafada soru işaretleri yaratıyor.Birde yumurtlama dönemi sonrasında akıntı olmazdı simdi hala devam ediyor.Bakalım takipteyiz.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canm ben de 32/34 günde bir oluyorum;senin bat ne zaman.bmm 9 temmuz ve dün akıntı başladı;ovulasyon testi de dün çift çizgiydi;yani zamanın varsa bugünleri de değerlendir derim ben.cünkü benim akıntım da devam ediyor ve değerlendiricem
Piskoljmzi çok yoruyoryz cnm braz rahat olmamz lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?