Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Aynen öyle canm rahat olucaz o şekilde olucak inşallah . Ben bu ay belirtiler yaşıyorum sonra diyorum kesin piskolejik birşey

Ben sanirim bu ay da bos gecicem..hep stres oluyorum sanirim. .bu hfta dogurgan haftam öyle görünüyor programdada.ama 2gün degerlendiremedik,bu aksam planlamistik.simdi de cok kötü tartıştık esimle,yani bu gece de olmaz belki bu hafta hic olmaz..sonrası byram,memlekete gidicez,byram bitince esim dönecek bm orda kalicam.kısacası biz eylulde anca çalışma yaparız bnce...inanin suan sinirimden,üzüntümden bebek bile düşünmüyorum,ağzının tadı, huzurun olmazsa bebek olsa bile nasil olacak ki...Rabbim dileyen herkese versin ins sağlıklı sihhatli bebekler..ben gibi huzur ve mutluluk isteyenlere de versin insss...

Arkadaslar merhaba
Coook eski kk uyesi olarak yeni hesabimla tekrar buralardayim insallah.6yasinda bir kizim var.gebelik surecimi an be an burada gecirdim muthis arkadaslara sahip oldum ...simdi bir kardes istiyoruz kizima.kan pihtilasmasi sorunum var (2 kayip 1 dogum)bebis icin bu ay ilk ayımız umarim cok fazla beklemem

Hoşgeldin canım umarım beklemezsin

Çalışmalar başladı mı

Evet canim ovulasyon testiyle 13.gun cift cizgiyi gordum gun asiri calisiyoruz
Ne kadar stres yapmiycam desemde heyecanla bekleyis gun gectikce artiyor ilk ayda sanmiyorum ama umut iste

Evet canim ovulasyon testiyle 13.gun cift cizgiyi gordum gun asiri calisiyoruz
Ne kadar stres yapmiycam desemde heyecanla bekleyis gun gectikce artiyor ilk ayda sanmiyorum ama umut iste

Stres yapma canım olur neden olmasın ki :)

Darısı başınıza inşallah.
İlk minigim düşük oldu umarım bu sımsıkı tutunur bana

Daha kan testi yaptırmadim biraz bekleyeceğim. Belirtileri mide yazacağım
Amin canm,inşallah biz de güzel haberlerimizi burdan paylaşabilirşz yakın zamanda
Testten sonra belirtileri yaz mutlaka,merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…