Haklısın canım ama bir kere planlanmaya başladın mı kafanı da rahat bırakamıyosun oldu mu olcak mı ? bu belirti ondan mı ?vs. vs. Allah tan eşim rahat bnm. O rahtlatıyo biraz, hayırlı olan zamanda olcak sıkma canını diye.. Biz de bunu ne kadar bilsek de illa başkasından duymak istiyoruz
Ayyy çok sevindim canm;hamilesinKızlar dayanamadım ben bugün test yaptım bakar mısınız Eki Görüntüle 1851879
Ayyy çok sevindim canm;hamilesin
Hayirli olsn canm saglikla kucagina al insallahKızlar dayanamadım ben bugün test yaptım bakar mısınız Eki Görüntüle 1851879
Hayirli olsn canm saglikla kucagina al insallah
Arkadaslar merhaba
Coook eski kk uyesi olarak yeni hesabimla tekrar buralardayim insallah.6yasinda bir kizim var.gebelik surecimi an be an burada gecirdim muthis arkadaslara sahip oldum ...simdi bir kardes istiyoruz kizima.kan pihtilasmasi sorunum var (2 kayip 1 dogum)bebis icin bu ay ilk ayımız umarim cok fazla beklemem
Evet canim ovulasyon testiyle 13.gun cift cizgiyi gordum gun asiri calisiyoruz
Ne kadar stres yapmiycam desemde heyecanla bekleyis gun gectikce artiyor ilk ayda sanmiyorum ama umut iste
Ayy tebrik ederim cnm allah kucağına almayi nasip eder sağlıkla inşallah bizeKızlar dayanamadım ben bugün test yaptım bakar mısınız Eki Görüntüle 1851879
Buarada tebrik ederim
Ayy tebrik ederim cnm allah kucağına almayi nasip eder sağlıkla inşallah bize
de dua et olur mu :)
Tesekkur ederim canm darısı başına inşallah
Amin canm,inşallah biz de güzel haberlerimizi burdan paylaşabilirşz yakın zamandaDarısı başınıza inşallah.
İlk minigim düşük oldu umarım bu sımsıkı tutunur bana
Daha kan testi yaptırmadim biraz bekleyeceğim. Belirtileri mide yazacağım
Amin canm,inşallah biz de güzel haberlerimizi burdan paylaşabilirşz yakın zamanda
Testten sonra belirtileri yaz mutlaka,merak içindeyim
Günün gelmeden mi test yaptin canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?