Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kizlarrr bisey sormak istiyorum. Simdi telefondaki programa göre yarin yumurtlama günüm. Ama ondan önceki ve sonraki 3,4gun de doğurgan dönem olarak geçiyor. Yani sizce yumurtlama gününde iliski yasamak mi dogru diğer günlerde mi?yumurtlama günü hamilelik sansinin en yüksek olduğu gün mü?

Valla tatlım ben o tlfnda ki programlara çok güvenmiyorum. En mantıklısı gün aşırı ilişki bence

Kızlar gecen ay asılama yaptirdim tutmadi ve kistlerim kaldi dr d.kontrol hapi verdi ama onun yerine sogan kuru ictim 5 gün. Simdi 3 gundur adetim geciyor ve beyaz sulu akintim geliyor gunde bikac kez birde bundan 15 gun once ikigun kahverengi cok tuhaf akintim geldi ben sogannkuru kistleri goturuyor heralde dedim. Simdi adetim gecince kafam karisti hic adet belirtim yok sadece beyaz ve sulu akintim var sizce yarin idrarda baksam cikar mi

Canm benmde bu ay beyaz akintim oldu testte pozitif çıktı adet günümde sende bence test yapmalısın çıkar muhakkak

Kızlar belirtilerimi yazıyorum ...
Hani derler ya insanin içine doğuyor aynen öyle birşey .. ilişki yaşadığımız bir gecenin sabahında ruyamda bir bebek emzirdigimi gördüm. Ve bir hafta sonra flanda ikiz bebekler gördüm. İki kız iki erkek.. her neyse ilk olarak belirtim ilkinde olduğu gibi bir gece migdemin çok fena olmasıydı normalde migdem çok hassastır benim ve hamilelikte daha berbat oluyor migdem yediğimi sindirmiyor ve beni çok rahatsız ediyordu yediklerim ağzıma geliyor ama korkudan kusamiyordum.. en belirgin olan belirtim ise uyku halimdi.. son bir buçuk haftadır uyanamiyordum resmen.. kii ben normal de uyuyamayan bir insanım.. son bir haftadır iki kere beyaz akintim geldi kasiklarimda ağrılar oldu batmalar şeklinde.. vücudumu ateşler basıyordu resmen.. ve belim çok ağrıyordu benim. Ve dünden beri başlayan gogus hassasiyetim var goguslerim sizliyor resmen.. şuan aklıma gelen bunlar sorularınız olursa cevaplarım

Kızlar adetime 12 gun var kasıklarimda doluluk ve zaman zaman batma hissi var akintım artti belirtilere çokta takilmak istemiyorum ama ister istemez oluyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…