Ben kizimi cok erken ogrenmistim adetime 2 hafta vardiBugün adet günüm normalde ama bende belirtiler ve his çok fazlaydı hislerime güvenip yaptım testi
Kızlar dayanamadım ben bugün test yaptım bakar mısınız Eki Görüntüle 1851879
Ben kizimi cok erken ogrenmistim adetime 2 hafta vardi
Tebrik ederim canim, Allah sag sakim kucagina almayi nasip etsin, bizlere de dua et
Maalesef düzenli değil canim :/
Svartbabe sana bir sey sormak istiyorum....ovulasyondan hamile kaldigini ogrenene kadar akintin devam ediyor muydu ? ?
Kizlarrr bisey sormak istiyorum. Simdi telefondaki programa göre yarin yumurtlama günüm. Ama ondan önceki ve sonraki 3,4gun de doğurgan dönem olarak geçiyor. Yani sizce yumurtlama gününde iliski yasamak mi dogru diğer günlerde mi?yumurtlama günü hamilelik sansinin en yüksek olduğu gün mü?
Kızlar gecen ay asılama yaptirdim tutmadi ve kistlerim kaldi dr d.kontrol hapi verdi ama onun yerine sogan kuru ictim 5 gün. Simdi 3 gundur adetim geciyor ve beyaz sulu akintim geliyor gunde bikac kez birde bundan 15 gun once ikigun kahverengi cok tuhaf akintim geldi ben sogannkuru kistleri goturuyor heralde dedim. Simdi adetim gecince kafam karisti hic adet belirtim yok sadece beyaz ve sulu akintim var sizce yarin idrarda baksam cikar mi
Ayy maşallah ya çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar dayanamadım ben bugün test yaptım bakar mısınız Eki Görüntüle 1851879
Ayy maşallah ya çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Bate son 3 gün kizçeler Olmam inşallah
Hasta olucak gibi hissetmiyorum ama hamilelik belirtimde yok sadece bel ağrısı bilmiyorumkiBelirti var mı cnm
Hasta olucak gibi hissetmiyorum ama hamilelik belirtimde yok sadece bel ağrısı bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?