Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Halsizlik uyku hali flan yok mu cnm
Halsizlik var uyumakda zorlaniyorum uyuyuncada kalkmak istemiyorum ama nebiliyim bu ay belirti aramiyorum kendimde gecen aylar hep hayal kirikligi oldu çünkü 11. Ay oldu hemen hemen hamile kalmadim hic

Halsizlik var uyumakda zorlaniyorum uyuyuncada kalkmak istemiyorum ama nebiliyim bu ay belirti aramiyorum kendimde gecen aylar hep hayal kirikligi oldu çünkü 11. Ay oldu hemen hemen hamile kalmadim hic

Hiç gittin mi canm doktora

Hiç gittin mi canm doktora
Gittim ilk prolaktinim yuksek cikdi düşürdü filan ilaclarla nnormalerde suan degerlerim sonra hsg cektirttim mayisin 13ünde temiz cikti tüplerim esimdede hicbisey yok dedi bi kac ay bekleyelim yine dedi sonra yumurta çatlatmaya baslayalim ikinizdede bisey yok acele etmeyin dedi .. 3 ayri hastaneye gittim 2 si acele etmeyin bekliycez kücuksun temiz dedi bi tanesi hemen catlatma ignesine baslicakdi bende bi kac ay kendiliginden deniyim kurban bayramindan sonra olmazsa yine catlatmaya basliyim diye karar aldim çok karisik oldu sanirim canim

Benim daha 7-8 gün var Nedense pozitif olacakmış gibi hissetmiyorum.Kasıklarımda batma falanda yok sadece gögüslerim çok acıyor,normale göre çok erken acımaya başladı.Hayırlısı bakalım..

Yok anladm kuzum güzel anlatmışsn umarm gerek kalmaz ve kendiliğinden olur. Ovulasyon testi kullandin mi hiç

Benim daha 7-8 gün var Nedense pozitif olacakmış gibi hissetmiyorum.Kasıklarımda batma falanda yok sadece gögüslerim çok acıyor,normale göre çok erken acımaya başladı.Hayırlısı bakalım..

Hayırlısı olsun canm benim bazen hisler yaniltabiliyor umarm görürsün pozitifi

Yok anladm kuzum güzel anlatmışsn umarm gerek kalmaz ve kendiliğinden olur. Ovulasyon testi kullandin mi hiç
Bu ay denedim iste sanirim kacirmisim yumurtladigimi burdada paylastim arkadaslar kacirmissin gibi geldi dedi :)

Kizlar ben regll oldum bugun bu ayada veda ediyorum zaten cok beklemiyodum kacirmisim gibiydi yumurtlamayi bidahaki ay kismetse olur insallah

Korkunun ecele faydası var mı ki :) rahat ol hersey de bir hayır vardır.Hepimiz için böyle.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :) Benimde 5-6 Temmuz.1 Haftadır gögüslerim cok sis ve acıyor,hafif bir akıntı var.Kasığımın sol tarafına da hafif hafif ağrı giriyor zaman zaman.2 gündür de midem yanmaya başladı ki ilk gebeliğimde çok kötüydü midem ilk 3 ay özellikle.Ama çok dinleyip gebeliğe yormayaya çalışıyorum.Hatta bu ay hiç test yapmadım :) Önceden 10 gün öncesinden başlardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…