Benimkinede 13 gun var yumurtlamam dün bittiKızlar adetime 12 gun var kasıklarimda doluluk ve zaman zaman batma hissi var akintım artti belirtilere çokta takilmak istemiyorum ama ister istemez oluyo :/
Halsizlik var uyumakda zorlaniyorum uyuyuncada kalkmak istemiyorum ama nebiliyim bu ay belirti aramiyorum kendimde gecen aylar hep hayal kirikligi oldu çünkü 11. Ay oldu hemen hemen hamile kalmadim hicHalsizlik uyku hali flan yok mu cnm
Halsizlik var uyumakda zorlaniyorum uyuyuncada kalkmak istemiyorum ama nebiliyim bu ay belirti aramiyorum kendimde gecen aylar hep hayal kirikligi oldu çünkü 11. Ay oldu hemen hemen hamile kalmadim hic
Benimkinede 13 gun var yumurtlamam dün bitti
Keske hemen ögrenebilecegimiz bi test olsaHalsizlik var uyumakda zorlaniyorum uyuyuncada kalkmak istemiyorum ama nebiliyim bu ay belirti aramiyorum kendimde gecen aylar hep hayal kirikligi oldu çünkü 11. Ay oldu hemen hemen hamile kalmadim hic
Oyle hemen ogrenmekde iyi degilki negatif cikinca yikiliyo insan ne biliyimmKeske hemen ögrenebilecegimiz bi test olsa
Gittim ilk prolaktinim yuksek cikdi düşürdü filan ilaclarla nnormalerde suan degerlerim sonra hsg cektirttim mayisin 13ünde temiz cikti tüplerim esimdede hicbisey yok dedi bi kac ay bekleyelim yine dedi sonra yumurta çatlatmaya baslayalim ikinizdede bisey yok acele etmeyin dedi .. 3 ayri hastaneye gittim 2 si acele etmeyin bekliycez kücuksun temiz dedi bi tanesi hemen catlatma ignesine baslicakdi bende bi kac ay kendiliginden deniyim kurban bayramindan sonra olmazsa yine catlatmaya basliyim diye karar aldim çok karisik oldu sanirim canimHiç gittin mi canm doktora
Gittim ilk prolaktinim yuksek cikdi düşürdü filan ilaclarla nnormalerde suan degerlerim sonra hsg cektirttim mayisin 13ünde temiz cikti tüplerim esimdede hicbisey yok dedi bi kac ay bekleyelim yine dedi sonra yumurta çatlatmaya baslayalim ikinizdede bisey yok acele etmeyin dedi .. 3 ayri hastaneye gittim 2 si acele etmeyin bekliycez kücuksun temiz dedi bi tanesi hemen catlatma ignesine baslicakdi bende bi kac ay kendiliginden deniyim kurban bayramindan sonra olmazsa yine catlatmaya basliyim diye karar aldim çok karisik oldu sanirim canim
Benim daha 7-8 gün varNedense pozitif olacakmış gibi hissetmiyorum.Kasıklarımda batma falanda yok sadece gögüslerim çok acıyor,normale göre çok erken acımaya başladı.Hayırlısı bakalım..
Bu ay denedim iste sanirim kacirmisim yumurtladigimi burdada paylastim arkadaslar kacirmissin gibi geldi dedi :)Yok anladm kuzum güzel anlatmışsn umarm gerek kalmaz ve kendiliğinden olur. Ovulasyon testi kullandin mi hiç
Inşallah canim ya cifte bayram yasarizİnşallah isteyen herkes pozitifini görür..
Bu ay denedim iste sanirim kacirmisim yumurtladigimi burdada paylastim arkadaslar kacirmissin gibi geldi dedi :)
Degilmine iyi olurKeske hemen ögrenebilecegimiz bi test olsa
Insallah canim bende heyecanla bekliyorumkızlar bat'a son 6 gün kasık ağrılarım var inşallah hüsran olmaz
canım benim bat:4 temmuz kasık ağrılarım ve şişliğim çok fazla heycandan çok korku varKızlar bat'lar yaklaşmıyor mu?Burada hiç heyecan göremiyorum :) Herkes mi umutsuz bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?