canım benim ilk gebeliğimi nisanda kalbi durduğu için sonlandırmak zorunda kaldılar ondada adetime bir hafta kala sürekli kasık ağrısı çektim sanki regl olacakmış gibi iki ay korunduk ilk denemeydi aynı şeyleri umarım yaşamam rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.Korkunun ecele faydası var mı ki :) rahat ol hersey de bir hayır vardır.Hepimiz için böyle.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :) Benimde 5-6 Temmuz.1 Haftadır gögüslerim cok sis ve acıyor,hafif bir akıntı var.Kasığımın sol tarafına da hafif hafif ağrı giriyor zaman zaman.2 gündür de midem yanmaya başladı ki ilk gebeliğimde çok kötüydü midem ilk 3 ay özellikle.Ama çok dinleyip gebeliğe yormayaya çalışıyorum.Hatta bu ay hiç test yapmadım :) Önceden 10 gün öncesinden başlardım :)
Şuan seninle aynıyım canım tamamennValla ben 4 gündür şişkinlik yaşıyorum en son 60 kiloydum 1 hafta önce şimdi 63 geliyorum kabızlıkta çabası sinirlerin alt üst oldu. Göğüslerimde büyüdü vücudum hem su tutuyor hemde bişey yemediğim halde sanki kilo almışım gb. Bir durumum var. Hamile değilsem ki inşallah öyleyimdir yoksa spora yazılıcam az kaldı yani. Burnuma herşey kokuyor eşime soruyorum kokmuyor diyor bakalım vücut yine oyun oynuyor olabilir valla haftaya bellimolur zaten
Amin canım inş benim bat 14temmuz senin ne zamanAyy çok heycanlıbenim bata daha çok var ama sizinkilere bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
ahhhh ahhh Canım ikimizde aynı tarihlerde aynı şeyleri yaşamışız ama inşallah hamilesindir bende küçük şüphelerim var kendimden ama heves edemiyorum korkuyorum inşallah hamilesindirEvet kızlar bir, bir buçuk ay önce düşük yaptım ve ilk adetimi oldum son günlerindeyim. Doktor korunmana gerek yok dedi kendiliginden düştüğü için. Aslında bana kalırsa çok zor atlattım bu durumu, aslında atlatmışta sayılmam.. Ama eşim ısrarla çok istiyor o istedikce benim içim acıyor ve bende hevesleniyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. Hemen hamile kalacagimda garanti olmadığı için adetten sonra tekrar denemelere başlayacağız.. Var mı benim gibi temmuz ayında pozitifi bekleyenler. Yaşadığımız duyguları paylaşalım. Birbirimize destek olup aklımıza takılan herşeyi soralım. Ve inşallah pozitifleri hep beraber görelim
Svartbabe bütün sayfaları okumaya üşendim hamile misin durumlar Nasıl Can'ım benim bi söyle anlat
Svartbabe bütün sayfaları okumaya üşendim hamile misin durumlar Nasıl Can'ım benim bi söyle anlat
Kızlar selam,ben dayanamayıp dün aksam test yaptım ve gayet net pozitif çıktı.Hemde 2 kez yaptım.Sonra gece özel bir poliklinige gidip kan testi yaptırdım bhcg 45 cıktı.Bat'a tahmini olarak 5 gün varken biraz yüksek geldi bana bu değer ama reglim düzensiz olduğundan belkide erken yumurtlamısımdır bu ay diye düşündüm.Hala inanamıyorum.Allah insallah tamamına erdirir,sağlıkla kucağıma alırım.Bu arada kocamdan sonra ilk kez sizinle paylaşıyorum :) önümüzdeki hafta için dr a gideceğim hemen erken gitmek istemiyorum.dua edin de herşey yolunda gitsin
İnşallah herşey yolunda gider sorunsuz atlatırsınbuarada bizede dua et ümitlerimiz boşa çıkmasın senin gibi bizlerde güzel haberler alalım
Kızlar selam,ben dayanamayıp dün aksam test yaptım ve gayet net pozitif çıktı.Hemde 2 kez yaptım.Sonra gece özel bir poliklinige gidip kan testi yaptırdım bhcg 45 cıktı.Bat'a tahmini olarak 5 gün varken biraz yüksek geldi bana bu değer ama reglim düzensiz olduğundan belkide erken yumurtlamısımdır bu ay diye düşündüm.Hala inanamıyorum.Allah insallah tamamına erdirir,sağlıkla kucağıma alırım.Bu arada kocamdan sonra ilk kez sizinle paylaşıyorum :) önümüzdeki hafta için dr a gideceğim hemen erken gitmek istemiyorum.dua edin de herşey yolunda gitsin
Canm benden sonra ikinci pzotifi gören sen oldun hayırlı olsun Rabbim bu topikteki isteyen herkese gostersin pozitifi inşallah
canım çok sevindim bizede dua et hamilelerin duası kabul olurKızlar selam,ben dayanamayıp dün aksam test yaptım ve gayet net pozitif çıktı.Hemde 2 kez yaptım.Sonra gece özel bir poliklinige gidip kan testi yaptırdım bhcg 45 cıktı.Bat'a tahmini olarak 5 gün varken biraz yüksek geldi bana bu değer ama reglim düzensiz olduğundan belkide erken yumurtlamısımdır bu ay diye düşündüm.Hala inanamıyorum.Allah insallah tamamına erdirir,sağlıkla kucağıma alırım.Bu arada kocamdan sonra ilk kez sizinle paylaşıyorum :) önümüzdeki hafta için dr a gideceğim hemen erken gitmek istemiyorum.dua edin de herşey yolunda gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?