Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Ayy çok heycanlı benim bata daha çok var ama sizinkilere bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...

canım benim ilk gebeliğimi nisanda kalbi durduğu için sonlandırmak zorunda kaldılar ondada adetime bir hafta kala sürekli kasık ağrısı çektim sanki regl olacakmış gibi iki ay korunduk ilk denemeydi aynı şeyleri umarım yaşamam rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.

Anladım canım.Tabi ilk tecrübe kötü olunca insan korkabilir.Ama iyi düşünki iyi olsun kolay değil tahmin edebiliyorum.Hamilelikle anne ne kadar pozitif olursa bebekte o kadar iyi gelişiyor.Bende çok stressli bir işte çalışıyorum.8 aylık hamileyken gece 2'lere kadar mesaide kalıyordum.Ama elimden geldiğince stresse girmemeye çalıstım.İşe döndükten sonra da böyle devam etti.9 Ay emzirebildim.Yoğun çalışmaktan mesailerden stressten sütüm kesildi.Yani stress çok kötü birşey.İnsallah Allah gönlüne göre verir,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Şuan seninle aynıyım canım tamamenn

Aynıyız canım benimde 14 temmuz bakalım nasip inşallah ikimizde temmuzda güzel haberler alırız

ahhhh ahhh Canım ikimizde aynı tarihlerde aynı şeyleri yaşamışız ama inşallah hamilesindir bende küçük şüphelerim var kendimden ama heves edemiyorum korkuyorum inşallah hamilesindir

Kızlar selam,ben dayanamayıp dün aksam test yaptım ve gayet net pozitif çıktı.Hemde 2 kez yaptım.Sonra gece özel bir poliklinige gidip kan testi yaptırdım bhcg 45 cıktı.Bat'a tahmini olarak 5 gün varken biraz yüksek geldi bana bu değer ama reglim düzensiz olduğundan belkide erken yumurtlamısımdır bu ay diye düşündüm.Hala inanamıyorum.Allah insallah tamamına erdirir,sağlıkla kucağıma alırım.Bu arada kocamdan sonra ilk kez sizinle paylaşıyorum :) önümüzdeki hafta için dr a gideceğim hemen erken gitmek istemiyorum.dua edin de herşey yolunda gitsin

İnşallah herşey yolunda gider sorunsuz atlatırsın buarada bizede dua et ümitlerimiz boşa çıkmasın senin gibi bizlerde güzel haberler alalım

Amin inşallah. benim daha çok var zaten çok da beklentim yok malum ramazan, bayram derken orda burda geçicecek zaman

Canm benden sonra ikinci pzotifi gören sen oldun hayırlı olsun Rabbim bu topikteki isteyen herkese gostersin pozitifi inşallah

Can'ım çok sevi
canım çok sevindim bizede dua et hamilelerin duası kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…