Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kizlar benimde bat 4 temmuzdu bugun acik kahve lekelenme oldu adet mi acaba yoksa yerlesme kanamasi falanmi yarin idrar testi yapsam cikar mi?

Çünkü 2 3 gün gecio geçen ay ayin 1 de oldum bu ay bekliorum göğüslerim acio kasiklarim agrimio bekliorum inşallah hamileyizdir bugün kandil mübarek gün rabbim sesimizi duysun kucağımizi boş birakmasin

Çünkü 2 3 gün gecio geçen ay ayin 1 de oldum bu ay bekliorum göğüslerim acio kasiklarim agrimio bekliorum inşallah hamileyizdir bugün kandil mübarek gün rabbim sesimizi duysun kucağımizi boş birakmasin
Cok umitliydim tum belirtileri yasadim ilk gebeligimdede 6. Hafta lekelenmelerim olmustu 8. Haftada kalbi durmustu cok buyuk acilar ranbim birdaha yasatmasin

Cok umitliydim tum belirtileri yasadim ilk gebeligimdede 6. Hafta lekelenmelerim olmustu 8. Haftada kalbi durmustu cok buyuk acilar ranbim birdaha yasatmasin
Canım onları düşünme demkki öylesi hayirliymis şimdi önüne bak ve allahim sana en kisa zmanda nasip etsin ben hergece dua ediorum bu sitede tanımadığım herkese nasip etsin allah

Kızlar bu gece çok dua edelim birbirimize Rabbim pozitif gormeyi hepinize nasip etsin. Pozitif gorenler sağlıkla bebeklerine kavussun.. bunun için dua edelim

İnşallah bu mübarek günlerde Allah isteyen herkese hayırlısı ile bebeklerini verir.Ben bugün tekrar bir kan testi yaptiracagim hcg deki artışa bakmak için.İnşallah olması gerektiği gibi artiyordur. Birde 11 temmuz'a doktorumdan randevu aldım.Bir aksilik olmazsa gideceğim.Bakalim artık hayirlisi...

Merhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki
canım doktora gidiyor musun? bu ayda pozitif olmazsa inceleme gerektirebilir durumun git mutlaka.
ek olarak hanımlar hepinize söylemeliyim adetinizin başlangıcından iki hafta sonra folik asit e başlayın. çünkü gebeliği öğrendikten sonra folik asit kullanmak için çook geç çocuk olur olmaz kullanılmalı. Allah hepinizin gönlüne göre versin ben düşüğümden tam bir yıl sonra gebe kaldım baya depresyona girdim hatta boşanmanın eşiğinden döndüm ama işte nasibi ne zamansa o zaman geliyor sıpalar:)

Oruçtan mı bilmiyorum ama ara ara midem kalkıyo çok kısa kasık ağrılarım oluyor 2 gündür.İnşallah bu ay Allah nasip eder bana da;yine kendi kendime umutlanmıyorumdur umarım.Kendimi de çok dinlemek istemiyorum ama tüm gün ara ara kasıklarıma ağrı girdikçe aklımdan çıkmadı.bat 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…