Bence bekle insan sonra daha çok uzuluoKizlar benimde bat 4 temmuzdu bugun acik kahve lekelenme oldu adet mi acaba yoksa yerlesme kanamasi falanmi yarin idrar testi yapsam cikar mi?
İnşaallah canım hamilelerin duaları kobul olurmus hemen hamis olanlar dua etsin bizeCanm benden sonra ikinci pzotifi gören sen oldun hayırlı olsun Rabbim bu topikteki isteyen herkese gostersin pozitifi inşallah
Cok umitliydim tum belirtileri yasadim ilk gebeligimdede 6. Hafta lekelenmelerim olmustu 8. Haftada kalbi durmustuÇünkü 2 3 gün gecio geçen ay ayin 1 de oldum bu ay bekliorum göğüslerim acio kasiklarim agrimio bekliorum inşallah hamileyizdir bugün kandil mübarek gün rabbim sesimizi duysun kucağımizi boş birakmasin
Canım onları düşünme demkki öylesi hayirliymis şimdi önüne bak ve allahim sana en kisa zmanda nasip etsin ben hergece dua ediorum bu sitede tanımadığım herkese nasip etsin allahCok umitliydim tum belirtileri yasadim ilk gebeligimdede 6. Hafta lekelenmelerim olmustu 8. Haftada kalbi durmustucok buyuk acilar ranbim birdaha yasatmasin
Amin canim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCanım onları düşünme demkki öylesi hayirliymis şimdi önüne bak ve allahim sana en kisa zmanda nasip etsin ben hergece dua ediorum bu sitede tanımadığım herkese nasip etsin allah
Canim cok iyi anliyorum seni hem istiyosun, hem korkuyosun ayni seyleri yasamaktanben de 5ay once dushuk yapdim
canım doktora gidiyor musun? bu ayda pozitif olmazsa inceleme gerektirebilir durumun git mutlaka.Merhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki
Amin canım inş benim bat 14temmuz senin ne zaman
Kızlar kanamam başladı dua edin lütfen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?