Kızlar kanamam başladı dua edin lütfen bana
Al bendende o kadar ama yapmıcam dayanabildiğim kadar dayancam bat 9 temmuz ağrılar baş dönmeleri halsizlikler bakalım sonuç ne olacakBenimde 10unda adet olmam lazim kizalr evde test var yapmamak icin zor tutuyorum kendimi belki yarin sabah bi sansimk denerim
Cnm naptin, doktora gittin mi ?
Canim gittin mi dr son durum nedir?
Kanama kahverengi şekilde ara ara devam ediyor canm progestan hap ve iğne verdi doktor canm
O belirtilerle bozdum kafayı bendeAl bendende o kadar ama yapmıcam dayanabildiğim kadar dayancam bat 9 temmuz ağrılar baş dönmeleri halsizlikler bakalım sonuç ne olacak
Cnmm eğer kanamanin rengi kahveyse korkma kan rengine dönüşür ise hemen yine doktoruna git..inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur..benim bi tanıdığım arkadaş var 4 ay olana kadar yoğun bi şekilde kanaması oldu ama bebeği çok sağlıklıydi eğer bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yoksa strese sakin sokma kendini bu dönemde rahat olmak çok önemli. .Rabbim şifa versinKanama kahverengi şekilde ara ara devam ediyor canm progestan hap ve iğne verdi doktor canm
Şu mubarek gunlerin hatirina sag salim bebisine kavusursun insallah canim dua edicem senin icin...
Cnmm eğer kanamanin rengi kahveyse korkma kan rengine dönüşür ise hemen yine doktoruna git..inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur..benim bi tanıdığım arkadaş var 4 ay olana kadar yoğun bi şekilde kanaması oldu ama bebeği çok sağlıklıydi eğer bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yoksa strese sakin sokma kendini bu dönemde rahat olmak çok önemli. .Rabbim şifa versin
Gunaydin kizlar benim ilk hamileligim 7 ay surekli kanamali gecti ama bebegim saglikli geldi dunyaya sukur. Doktor kalp atislari duyulduktan sonra bebegin tutunma sansi daha yuksek demisti. Simdi 8 yasina geldi oglum. Ona bir kardes istiyoruz. Cuma gunu botoks yaptirmam gerekiyordu yuzume. Dr yaptirmadan once hamile olmadigina emin olmamiz gerek dedi bende tedaviden once test yaptim maalesef kocaman bir tek cizgi. Gunum gecmisti coktan regl olmam gerek. Ama ne olursa olsun testte negatif gormek psikolojik olarak cok etkiliyor insani. Bizim dorduncu ay denememiz yani anlayacaginiz bu aydan umudum kalmadi
Cnm benim adetten kuruduğum gibi hamile kalmışım adeteime 1 ün kala test yaptım 3 haftalik gebe çıktım suan 5 haftalık demek istediğim hamile kalınırsa adetinden öncede örenebşlirsinKızlar benim regl olma tarihim 7 temmuz ama bat 14 temmuz çünkü ben 22 günde bir regl oluyorum. O yüzden hamilelik testi için tam bi ayin dolmasinimi beklemeliyim? Üst üste bi kaç ay geciktim hepsinde hamilelik heyecanı yaşadım sonu hüsran :/
Cnm hayirli olsun hamismissin ayy cnm cok mutlu oldum kucagina aldigin gunleride goruruz insallah :) saglikla gelsin bebisinSen bence hemen bi doktora git ne olur ne olmaz hamileysen birde düşünsene. Yarın hemen git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?