Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Benimde 10unda adet olmam lazim kizalr evde test var yapmamak icin zor tutuyorum kendimi belki yarin sabah bi sansimk denerim

Benimde 10unda adet olmam lazim kizalr evde test var yapmamak icin zor tutuyorum kendimi belki yarin sabah bi sansimk denerim
Al bendende o kadar ama yapmıcam dayanabildiğim kadar dayancam bat 9 temmuz ağrılar baş dönmeleri halsizlikler bakalım sonuç ne olacak

Ben de bariz bir belirti olmadan test yapmıcam;sonrası hayal kırıklığı oluyor çünkü.ama düşündükçe de heyecanlanıyorum kızlar

Kanama kahverengi şekilde ara ara devam ediyor canm progestan hap ve iğne verdi doktor canm
Cnmm eğer kanamanin rengi kahveyse korkma kan rengine dönüşür ise hemen yine doktoruna git..inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur..benim bi tanıdığım arkadaş var 4 ay olana kadar yoğun bi şekilde kanaması oldu ama bebeği çok sağlıklıydi eğer bebeğin gelişiminde bi sıkıntı yoksa strese sakin sokma kendini bu dönemde rahat olmak çok önemli. .Rabbim şifa versin

Son düzenleme:
Sanırsam benimde yumurtlama zamanım dün yada bugün bitti iki gün inanılmaz bi kaşık ağrısı yaşadım akıntı da çabası.değerlendirdik bakalım bu ay sonuç ne olacak ovulasyonda kullandım. Bata çok var 18 temmuz hiç ümidim yok gibi.. aralıkta kürtaj oldum nisanda kimyasal gebelik yaşadım bu Psikolojiyle napıcam bilmiyorum ((

Canm şuan kahverengi ama yoğun kırmızı geldi birgün

Kızlar benim regl olma tarihim 7 temmuz ama bat 14 temmuz çünkü ben 22 günde bir regl oluyorum. O yüzden hamilelik testi için tam bi ayin dolmasinimi beklemeliyim? Üst üste bi kaç ay geciktim hepsinde hamilelik heyecanı yaşadım sonu hüsran :/

Gunaydin kizlar benim ilk hamileligim 7 ay surekli kanamali gecti ama bebegim saglikli geldi dunyaya sukur. Doktor kalp atislari duyulduktan sonra bebegin tutunma sansi daha yuksek demisti. Simdi 8 yasina geldi oglum. Ona bir kardes istiyoruz. Cuma gunu botoks yaptirmam gerekiyordu yuzume. Dr yaptirmadan once hamile olmadigina emin olmamiz gerek dedi bende tedaviden once test yaptim maalesef kocaman bir tek cizgi. Gunum gecmisti coktan regl olmam gerek. Ama ne olursa olsun testte negatif gormek psikolojik olarak cok etkiliyor insani. Bizim dorduncu ay denememiz yani anlayacaginiz bu aydan umudum kalmadi

Canm bana umut oldun benimde kanamam var şuan. Senin kanamaların hangi renkti? Ve ne sıklıktaydi

Mrb ben yeni aranız katıldım klomen ve catlatma iğnesini kullandim sizce gebelik ne zaman olur kullanan varsa cvp bekliyorum

Adet kanamasi gibi kirmiziydi. Daha oncede dusuk yaptigim icin bu da dustu kesin gozuyle bakiyordum. Hatta o kadar yogundu ki acilde muayeneden sonra ayaga kaltigimda yerler kan olmustu. Ertesi gun biraz azaldi sonra kahverengi geldi. Bir kac gun sonra tekrar kan. Hamilelik ilerledikce bir kac haftada bir tekrarliyordu. Insallah hayirlisiyla alirsin sende kucagina. Cok garip gelecek belki sana soyleyecegim ama ben hic kafaya takmadim ve cok rahattim. Olmadi tekrar hamile kalirim diye dusundum belkide o anda Allahin verdigi bir sabirdi bilemiyorum. Insallah sende hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina guzelim

Cnm benim adetten kuruduğum gibi hamile kalmışım adeteime 1 ün kala test yaptım 3 haftalik gebe çıktım suan 5 haftalık demek istediğim hamile kalınırsa adetinden öncede örenebşlirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…