15inci gun test yapabilirsin yada kan verebilirsin cnmMrb ben yeni aranız katıldım klomen ve catlatma iğnesini kullandim sizce gebelik ne zaman olur kullanan varsa cvp bekliyorum
Hayir malesef 15inci gunden once belli olmaz sonucta dollenmesi yerlesmesi falanTeşekkür ederim hemen belli olur mu çok merak ediyorum ya
Bende bebegimi kaybettim seni anliyorum cnm ama sabret kuzumBen çok sabırsızim ya ben kızımı kaybettim belkide bu yüzden böyle sabırsızlanıyorum cnm
Amin cnm oyuzden sitres yapma sakin ol cnm tamam er yada gec ogreniceksin beklemekten baska caren yokBasın sağolsun cnm allah hayırlısını nasip etsin insallah
Cnm yeniymis hakkatten oyuzden sitres falan sakin yapma insallah bebisin sana tutunurÖyle valla benim bugün yeni 3gun oldu adete var 11gun az kaldi
Yok cnm hamile deilim benimkisi daha cok yeni cnm haziranda kaybettimBen bebeğimi kaybedebilir 1 yıl oldu senin cnm ve şuanda hamilemisin
Saol cnm cumlemize sabir versin rabbim . Dussmanimin bile basina vermesin insallah... amin...Çok yeniymiş bende gecen yıl haziran da kaybettim allah sabır versin cnm
Kiyamam ya bende kurtaj oldumAmin cnm benimde hamileliğin kürtaj la sonuçlandı karnımda kalbi durdu kısımda 2 gün tek yaşadı ama sabrediyorum allah büyüktür hepimize anne olacağız Allah'ın izniyle
Ilk cnm bir yil ugrstim bebegim gelsin diye oda geldibir yil sonunda ama malesef gittiİlk kürtaj mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?