Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Benimde 3 kürtaj cnm bir doğum zor ama yine oturanların izniyle ilaç kullanıyormusun peki bana folik asit verdiler halada devam adiyorum
Kurtajlarin sebebine ve ya genetigine baktirdinmi cnm?
Bende folik asit icmem lazm ama icmiyorum birde 15 temmuzda progestana baslicam tekrar insallah duzene gieer tekrar adetim bende adet duzensizligi sorunu var bi 6 ay kadr progestan kullanicam duzene girer insallah su bir ayi bi atlatayim klomene de basliyabilirim. Ama ilk su hi ayi atalatayim. Ben diyet ve spor da yapicam kilo vermem lazm cnm bu sayede sitreste yapmam olursa rabbimin hediyesi olucak

Öyle cnm başla folik asit çok yararlı bir ilaç pogestani bende 3 ay kullandım kızımın üstündeyken cnm

Canm benim çok saol böyle güzel yazdığın için bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi bu ikincisi bi gün çok kırmızı kan geldi sonra kahverengiye döndü iğne flan oluyorum umarım sağlıkla alırım bende kucagima Rabbim sana tekrardan sağlıkla nasip etsin bir evlat canm

-Lavinia canım sen bebeğini kaybetmissin yeni gordum msjlari çok zor bi durum yasadigim için seni çok iyi anlıyorum ama sakın üzme kendini bak aradan az bi zaman geçti ve tekrar hamile kaldım her ne kadar bu da zor gecsede çok dua ediyorum rabbime benimle kalsın diye

Saol cnm iyiyim cok sukur atlattim rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin mutlaka birgun benimde bebegim olucak insallah

Kizlar bi oglum var 4 yasinda ve 2ci cocugu istiyoruz..ve 2 gun oldu adettim geceli daha tik yok aceba 2ci hamilemiyim sabah bulantim oluo ve sirtim cok acio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…