- 4 Temmuz 2016
- 31
- 1
- 1
- 32
Kurtajlarin sebebine ve ya genetigine baktirdinmi cnm?Benimde 3 kürtaj cnm bir doğum zor ama yine oturanların izniyle ilaç kullanıyormusun peki bana folik asit verdiler halada devam adiyorum
Insallah cnm nasip kismet diyelim elbet olucak ha tedaviyle ha tedavisiz oyuzden kendimi uzmuyorum artikYine olur allahın izniyle cnm
Faydali ama kendimi sartlandirmak istemiorum 1 yil kullandim ara vermek istiyorum bu ay :)Öyle cnm başla folik asit çok yararlı bir ilaç pogestani bende 3 ay kullandım kızımın üstündeyken cnm
Cnm benim adetten kuruduğum gibi hamile kalmışım adeteime 1 ün kala test yaptım 3 haftalik gebe çıktım suan 5 haftalık demek istediğim hamile kalınırsa adetinden öncede örenebşlirsin
Adet kanamasi gibi kirmiziydi. Daha oncede dusuk yaptigim icin bu da dustu kesin gozuyle bakiyordum. Hatta o kadar yogundu ki acilde muayeneden sonra ayaga kaltigimda yerler kan olmustu. Ertesi gun biraz azaldi sonra kahverengi geldi. Bir kac gun sonra tekrar kan. Hamilelik ilerledikce bir kac haftada bir tekrarliyordu. Insallah hayirlisiyla alirsin sende kucagina. Cok garip gelecek belki sana soyleyecegim ama ben hic kafaya takmadim ve cok rahattim. Olmadi tekrar hamile kalirim diye dusundum belkide o anda Allahin verdigi bir sabirdi bilemiyorum. Insallah sende hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina guzelim
Cnm hayirli olsun hamismissin ayy cnm cok mutlu oldum kucagina aldigin gunleride goruruz insallah :) saglikla gelsin bebisin
Saol cnm iyiyim cok sukur atlattim rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin mutlaka birgun benimde bebegim olucak insallah-Lavinia canım sen bebeğini kaybetmissin yeni gordum msjlari çok zor bi durum yasadigim için seni çok iyi anlıyorum ama sakın üzme kendini bak aradan az bi zaman geçti ve tekrar hamile kaldım her ne kadar bu da zor gecsede çok dua ediyorum rabbime benimle kalsın diye
Saol cnm iyiyim cok sukur atlattim rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin mutlaka birgun benimde bebegim olucak insallah
İnşallah kalır hayırlısıyla
İdrar yaptım çıktı kan verdim 3 haftalık olduğunu söledi şuan 5 haftalığımnormal idrar testiylemi öğrendin kuzu
İdrar yaptım çıktı kan verdim 3 haftalık olduğunu söledi şuan 5 haftalığım
Evde test yapabilirsin ben hep öyle yapıyorum cnmKizlar bi oglum var 4 yasinda ve 2ci cocugu istiyoruz..ve 2 gun oldu adettim geceli daha tik yok aceba 2ci hamilemiyim sabah bulantim oluo ve sirtim cok acio...
Peki bu olabilirmi belirti gelcek gibi asagada baski oluyor ...cok guzel bayram sekeri olabilir bana bu supriz sol tarafimda hep bisey atio pit pit diyeEvde test yapabilirsin ben hep öyle yapıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?