Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Söylediğin belirtilere göre bence bebisin gelmiş diye düşünüyorum cnm hayirlisi olsun inşallah

Kızlar catlama ignesinden sonra ağrılar oldumu siz de benim sağ tarafta çok ağrıyor var gaz ve siskinlik var normal mi bu sizce

Cnm benim adetten kuruduğum gibi hamile kalmışım adeteime 1 ün kala test yaptım 3 haftalik gebe çıktım suan 5 haftalık demek istediğim hamile kalınırsa adetinden öncede örenebşlirsin
Sende mi klomen ve catlatma iğnesini kullandin cnn

Kızlar bugün evde çok iş yaptım cam sildim koltuk itirdim ve adetim 3 ngün geçti bişey olurmu ama ağır taşımadım hiç hep iterek yaptim

Yenidenn geldim aranizaa bat 28 temmuz kizlar :)

Canım hayırlı olsun. Bayram hediyen çok güzelmiş

Kizlar benim adet gunum bir hafta gecikti. Cuma gunu test yapmistim burdada yazdim koskocaman tek cizgi umudumu kestim bu aydan diye. Testte cikmasi gerekmezmi. Birde ben hollandada kaliyorum burda diledigin zaman hastaneye gidip kan testi yaptiramiyorsun. Once aile hekimine danisman gerek. Yani gunler surebiliyor

Cnm testte çıkar.. 3gün geçiktim test yaptım çıktı daha doktora gitmedim bayram tatili girdi araya bayram süprizi hediyesi oldu bizimki.. Pazartrsi anca gidicem ulturasondan bakar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…