- 4 Temmuz 2016
- 31
- 1
- 1
- 32
Amin cumlemizi...allahim kimseyi bu son mubarek gunde elleri bos birakmasinSöylediğin belirtilere göre bence bebisin gelmiş diye düşünüyorum cnm hayirlisi olsun inşallah
Sende mi klomen ve catlatma iğnesini kullandin cnnCnm benim adetten kuruduğum gibi hamile kalmışım adeteime 1 ün kala test yaptım 3 haftalik gebe çıktım suan 5 haftalık demek istediğim hamile kalınırsa adetinden öncede örenebşlirsin
Adete 6 kala dayanamadim test yaptim ama sonuc negatif ooof ofAl bendende o kadar ama yapmıcam dayanabildiğim kadar dayancam bat 9 temmuz ağrılar baş dönmeleri halsizlikler bakalım sonuç ne olacak
Olur allahın izniyle bu ay olmasa birdaha ki ay inşallahAdete 6 kala dayanamadim test yaptim ama sonuc negatif ooof of
Bence Hamiş sin çünkü benimde boyleydiEki Görüntüle 1855542 kızlar bu sabah test yaptım ve böyle çıkıyor çok heyecanlandıran silik de olsa ilk defa böyle silik çıktı
Adete 6 kala dayanamadim test yaptim ama sonuc negatif ooof of
Erken gebelik testi deneseydin keşke ben onla yaptım onda bile silik çıktı
Hayırlisi olsun canim harika bi bayram hediyesi geldi sanaEki Görüntüle 1855542 kızlar bu sabah test yaptım ve böyle çıkıyor çok heyecanlandıran silik de olsa ilk defa böyle silik çıktı
Ne kadar önce ogrendin canim
Hamilesin tatlım hayırlı olsun :))Eki Görüntüle 1855542 kızlar bu sabah test yaptım ve böyle çıkıyor çok heyecanlandıran silik de olsa ilk defa böyle silik çıktı
Cnm testte çıkar.. 3gün geçiktim test yaptım çıktı daha doktora gitmedim bayram tatili girdi araya bayram süprizi hediyesi oldu bizimki.. Pazartrsi anca gidicem ulturasondan bakar artıkKizlar benim adet gunum bir hafta gecikti. Cuma gunu test yapmistim burdada yazdim koskocaman tek cizgi umudumu kestim bu aydan diye. Testte cikmasi gerekmezmi. Birde ben hollandada kaliyorum burda diledigin zaman hastaneye gidip kan testi yaptiramiyorsun. Once aile hekimine danisman gerek. Yani gunler surebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?