Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

ınsallah bnde bıgun burdan saglklıbı gebelık haberı duyururum rabbım sen buyuksun

Kizlar adetime 2 gun kaldi test yaptim ama sanki hayali bi cizgi gordum emin olamadim fotografi negatif yaptim aranizda gorebilen var mi yoksa benim canim oyle mi gormek istiyo

Eklentiler

• PicsArt_07-08-07.52.09-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar adetime 2 gun kaldi test yaptim ama sanki hayali bi cizgi gordum emin olamadim fotografi negatif yaptim aranizda gorebilen var mi yoksa benim canim oyle mi gormek istiyo

sol tarafta var gbı sankı ama bı kan ver ıstersen cnm acılde vereblrsın ıkı saaede cıkar sonucun

Tam olarak surada goruyorum sanki

walla canm bız öle ınananrak baktgmz ıcın gördk belkıde sen bska test varsa yarn sabh yap bnce olmazsa gt kan ver su an kesn bısey dıyemeyız... allah gönlune göre versn ınsaallah.... bnde cok ıstıyorm bıguun cıft czıyı görmeyı hayrlısıyla

Kızlar merhaba benim bat bugün. Ovulasyon testi yaptım. Fotosunu paylaşıyorum. Fotoyu çektikten sonra daha koyulaştı. Sonrasında akşam üstü pembe lekelenme oldu. Şimdi biraz daha koyu geliyor ama yoğun değil. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Adet belirtim yok sizce ümit var mı

Eklentiler

• image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 63
Yaa hayirli olsun kizlar taktikmi verseniz napsaniz

Arkadaşlar 2 gün sonra adet günüm, ama göğüslerim hiç ağrımıyor, her adetten 1 hafta önce mutlaka göğüslerimde acı olurdu bu sefer yok sizce nedendir bu bir belirti olabilir mi

Arkadaşlar bende bir haller var bat' daha 6 gün var ama sanki hasta gibiyim heran olucak sanki

Kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun
Adetim pazar bitti esimle pazartesi birlikte olduk sali sol kasigima ara ara sanci gibi agri girdi
Carsamba sumuksu kanli bi akinti geldi
Ogunden beri agri girio ara ara kizlar hic bisi anlamadim ben bu isten

Kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun
Adetim pazar bitti esimle pazartesi birlikte olduk sali sol kasigima ara ara sanci gibi agri girdi
Carsamba sumuksu kanli bi akinti geldi
Ogunden beri agri girio ara ara kizlar hic bisi anlamadim ben bu isten
Ya sanki her akintinin her belirtinin pesine dusdugumuz icin stres yapiyoruz rahat ol dikkatli ol canim

Kizlar hastaneden demin geldim kanda gebelik 51.6 acildeki doktor hic sormadan etmeden degerin dusuk dedi ama takibe alinsan iyi olur dedi.. oyle deyince biraz korktum..

Ya sanki her akintinin her belirtinin pesine dusdugumuz icin stres yapiyoruz rahat ol dikkatli ol canim
Cnm biseyin pesine dusmuodum ben ztn ama ilk defa bu durumlq karsilastim oyuzden merak ettim zaten doktora gidicem ama kotu bisi cikarsa diye korkuyorum

Kizlar hastaneden demin geldim kanda gebelik 51.6 acildeki doktor hic sormadan etmeden degerin dusuk dedi ama takibe alinsan iyi olur dedi.. oyle deyince biraz korktum..
Korkma kuzum onlar hep en kotusunu soyler . Bazi degerler dusebilior kimyasal gebelik gibi durumlarda sen 48 saatte bir kan veroceksin sagliklibir sekilde yukseliuorsa iki katina cikior .hamilesin hayirli olsun

Korkma kuzum onlar hep en kotusunu soyler . Bazi degerler dusebilior kimyasal gebelik gibi durumlarda sen 48 saatte bir kan veroceksin sagliklibir sekilde yukseliuorsa iki katina cikior .hamilesin hayirli olsun

Simdi ozel hastanede muayene oldum nr kese ne de baska biraey var kan tahlilimi gosterdim geceden kalmayi vucudunda hamilelik hormonu var pazartesi kan testini yaptiralim sali tkrr muayene edelim dedi.. gec dollenme gibi duruyo dedi folic plus verdi gunde 3 kere bakalim hayirlisi allahim bilir..

Benim uzun sure korunmadan sonra ilk denememdi bat yarin isallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…