Ederim cnm.. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşGozunuz aydin canim. Bizler icinde dua et
Kizlar adetime 2 gun kaldi test yaptim ama sanki hayali bi cizgi gordum emin olamadim fotografi negatif yaptim aranizda gorebilen var mi yoksa benim canim oyle mi gormek istiyo
sol tarafta var gbı sankı ama bı kan ver ıstersen cnm acılde vereblrsın ıkı saaede cıkar sonucun
Tam olarak surada goruyorum sanki
Ya sanki her akintinin her belirtinin pesine dusdugumuz icin stres yapiyoruz rahat ol dikkatli ol canimKizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun
Adetim pazar bitti esimle pazartesi birlikte olduk sali sol kasigima ara ara sanci gibi agri girdi
Carsamba sumuksu kanli bi akinti geldi
Ogunden beri agri girio ara ara kizlar hic bisi anlamadim ben bu isten
Cnm biseyin pesine dusmuodum ben ztn ama ilk defa bu durumlq karsilastim oyuzden merak ettim zaten doktora gidicem ama kotu bisi cikarsa diye korkuyorumYa sanki her akintinin her belirtinin pesine dusdugumuz icin stres yapiyoruz rahat ol dikkatli ol canim
Korkma kuzum onlar hep en kotusunu soyler . Bazi degerler dusebilior kimyasal gebelik gibi durumlarda sen 48 saatte bir kan veroceksin sagliklibir sekilde yukseliuorsa iki katina cikior .hamilesin hayirli olsunKizlar hastaneden demin geldim kanda gebelik 51.6 acildeki doktor hic sormadan etmeden degerin dusuk dedi ama takibe alinsan iyi olur dedi.. oyle deyince biraz korktum..
Korkma kuzum onlar hep en kotusunu soyler . Bazi degerler dusebilior kimyasal gebelik gibi durumlarda sen 48 saatte bir kan veroceksin sagliklibir sekilde yukseliuorsa iki katina cikior .hamilesin hayirli olsun
Canım hiçbir belirtim yok senin pekiCanım merak ettim sende durumlar nasıl belirti yada bence hamileyim dedirten bir olay varmı bat' larımız aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?