Benim de yarın insallah olmayizBenim uzun sure korunmadan sonra ilk denememdi bat yarin isallah adet olmam
Bu degerle zaten kese gorunmez cnm hadi hayirlisi bakalim guzel haberler ile gelSimdi ozel hastanede muayene oldum nr kese ne de baska biraey var kan tahlilimi gosterdim geceden kalmayi vucudunda hamilelik hormonu var pazartesi kan testini yaptiralim sali tkrr muayene edelim dedi.. gec dollenme gibi duruyo dedi folic plus verdi gunde 3 kere bakalim hayirlisi allahim bilir..
Eki Görüntüle 1856514 Kızlar şimdi test yaptm;ilk defa silik bi çizgi çıktı ama emin olamıyorum.Boşuna da heyecanlanmak istemiyorum ama bakar mısınız;ay ölcem şimdi heyecandan ...
Ayy hayirli olsun cok net belliEki Görüntüle 1856514 Kızlar şimdi test yaptm;ilk defa silik bi çizgi çıktı ama emin olamıyorum.Boşuna da heyecanlanmak istemiyorum ama bakar mısınız;ay ölcem şimdi heyecandan ...
Aynen hrmen yarin yaptir cok heyecan vericiAyyy çok heyecanlandım;eşime sölemiyim o zaman.Kesinleşsin de öle söyliyim.İnşallah kan testi de pozitif çıkar.çok saol cnm
Sanirim ben olsan gece acilde falab yaptiririm okadar sabirsizim yani benimde bat yarin ama 3 gundur test yapiyorumYarın da pazara geldi tüh;pazartesiyi mi beklesem-heyecandan ölmezsem tabi :)
Sanirim ben olsan gece acilde falab yaptiririm okadar sabirsizim yani benimde bat yarin ama 3 gundur test yapiyorum
Bugün ilk defa test yaptım kızlar;umutlanmamak için yapmıyordum.benim de tek şüphelendiğim sol kasıktaki batma;batıp batıp çıkıyor...
Anladimm cnmm insallah korkulcak bisey yokturr git yinede ihmal etmeCnm biseyin pesine dusmuodum ben ztn ama ilk defa bu durumlq karsilastim oyuzden merak ettim zaten doktora gidicem ama kotu bisi cikarsa diye korkuyorum
Kizlar benim bu ay da hamilelik olamayacak gibi. Vucudum cok iltihaplandi. O yuzden doktora gidecegim tedavi gormeye. Sanirim hamilelik olmaz ilaclardan dolayi
Bugün ilk defa test yaptım kızlar;umutlanmamak için yapmıyordum.benim de tek şüphelendiğim sol kasıktaki batma;batıp batıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?