Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Isallah bakalim pek okadar hamilelik belirtim yok adet belirtimde yok garip bi durumdayim yani

Bu degerle zaten kese gorunmez cnm hadi hayirlisi bakalim guzel haberler ile gel

Kızlar şimdi test yaptm;ilk defa silik bi çizgi çıktı ama emin olamıyorum.Boşuna da heyecanlanmak istemiyorum ama bakar mısınız;ay ölcem şimdi heyecandan ...

Ayyy çok heyecanlandım;eşime sölemiyim o zaman.Kesinleşsin de öle söyliyim.İnşallah kan testi de pozitif çıkar.çok saol cnm

Benimde yarın ade
Sanirim ben olsan gece acilde falab yaptiririm okadar sabirsizim yani benimde bat yarin ama 3 gundur test yapiyorum

Bencede acile git canim boyle beklemek cok zor biliyorum...
Buarada diger testlerde cikmis miydi...benimde yarin adet gunum sabahtan beri sol kasigimda ani batmalar var yormak istemesemde aklim hep o ani batmalarda...

Kizlar benim bu ay da hamilelik olamayacak gibi. Vucudum cok iltihaplandi. O yuzden doktora gidecegim tedavi gormeye. Sanirim hamilelik olmaz ilaclardan dolayi

Bugün ilk defa test yaptım kızlar;umutlanmamak için yapmıyordum.benim de tek şüphelendiğim sol kasıktaki batma;batıp batıp çıkıyor...

Evet cnm sadece solda kasık batması var ve 2 gün boyunca sarı koyu bi akıntım oldu.göğüslerim şiş ama zaten adeet döneminde hep şiştiği için saymadım belirtiden,şu an çok çok şaşkınım...

Slm kizlar size bi sorunum olucak.benim bat 5 temmuzdu dun test yaptim negatif.ve halen adet olmadim..yarinda olmasam pazartesi doktora gidicem.benim gibi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…