Vucudum asiri derecede iltihaplanmisti parmaklarim filan sismisti serum filan kullandim sonra doktorun biri hamilelik olabilir mi diye kan testi istedi megerse hamileymisim bunye de zayiflayinca boyle etki gostermis senin d eboyle olabilir miKizlar benim bu ay da hamilelik olamayacak gibi. Vucudum cok iltihaplandi. O yuzden doktora gidecegim tedavi gormeye. Sanirim hamilelik olmaz ilaclardan dolayi
İnşallah sorunsuz bebişini kucağına alırsınEvet cnm sadece solda kasık batması var ve 2 gün boyunca sarı koyu bi akıntım oldu.göğüslerim şiş ama zaten adeet döneminde hep şiştiği için saymadım belirtiden,şu an çok çok şaşkınım...
Evet cnm sadece solda kasık batması var ve 2 gün boyunca sarı koyu bi akıntım oldu.göğüslerim şiş ama zaten adeet döneminde hep şiştiği için saymadım belirtiden,şu an çok çok şaşkınım...
Gidicem cnm saol ins.Anladimm cnmm insallah korkulcak bisey yokturr git yinede ihmal etme
Hadi hayirlisi haberdar et cnmAmin cnm çok teşekkür ederim;yarın hastaneye gidip kan vermeyi düşünüyorum...
Hayirli haberlerlee gel inşallahh kuzumAmin cnm çok teşekkür ederim;yarın hastaneye gidip kan vermeyi düşünüyorum...
Yok canim benim regl yeni bittiVucudum asiri derecede iltihaplanmisti parmaklarim filan sismisti serum filan kullandim sonra doktorun biri hamilelik olabilir mi diye kan testi istedi megerse hamileymisim bunye de zayiflayinca boyle etki gostermis senin d eboyle olabilir mi
Ovulasyon testi neden yaptın BAT' a yakın?Kızlar merhaba benim bat bugün. Ovulasyon testi yaptım. Fotosunu paylaşıyorum. Fotoyu çektikten sonra daha koyulaştı. Sonrasında akşam üstü pembe lekelenme oldu. Şimdi biraz daha koyu geliyor ama yoğun değil. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Adet belirtim yok sizce ümit var mı
Canlar elim ayağım titriyor reglim 4 gün gecikti bu sabah test yaptım galiba bebeğim benimlee
Hayirli ugurlu olsn bi kan testi yaptir hemnCanlar elim ayağım titriyor reglim 4 gün gecikti bu sabah test yaptım galiba bebeğim benimlee
Bende de bu şekilde çıkmıştı yrn gidip kan testi yaptırayım diye düşünürken gecesinde adet oldum. inşallah sen hamilesindir. çizgin çok belirgin öyle olduğunu düşünüyorum güzel haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 1856514 Kızlar şimdi test yaptm;ilk defa silik bi çizgi çıktı ama emin olamıyorum.Boşuna da heyecanlanmak istemiyorum ama bakar mısınız;ay ölcem şimdi heyecandan ...
Saol cnm inşallah vardır;iimdi hastaneye gidiyorum.Dua edin bnm içinBende de bu şekilde çıkmıştı yrn gidip kan testi yaptırayım diye düşünürken gecesinde adet oldum. inşallah sen hamilesindir. çizgin çok belirgin öyle olduğunu düşünüyorum güzel haberlerini bekliyoruz
Hayirli olsun canimm bende bugun yaptim ama cok silikti cizgi senin cok net belli valla .Dayanamayip kan verdim hemen 1 saate cikacak sonuc hayirlisi olsun isallah hepimiz icinCanlar elim ayağım titriyor reglim 4 gün gecikti bu sabah test yaptım galiba bebeğim benimlee
Olabilir canım benim mesela 2 yumurtalığımda çalışıyor adet bitimi bi yumurtluyorum bi de 11. Gün gibi oluyor testini atabilir misin buraya bakalımKızlar #ovulasyon testinden anlayan varmi ya adet bittikden 2 gun sonra yumurtam olusabilir mi ya
Canim sagol yaa gecen ayda sen cevap vermisdin bana allah razı olsun .. simdi telefondan yaziyorum annemi eve bırakıyorum telefondan resim atmayi beceremiyorum bilgisayardan atabiliyorum eve gecince aticam bakarsan sevinirimOlabilir canım benim mesela 2 yumurtalığımda çalışıyor adet bitimi bi yumurtluyorum bi de 11. Gün gibi oluyor testini atabilir misin buraya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?