Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kizlar benim bu ay da hamilelik olamayacak gibi. Vucudum cok iltihaplandi. O yuzden doktora gidecegim tedavi gormeye. Sanirim hamilelik olmaz ilaclardan dolayi
Vucudum asiri derecede iltihaplanmisti parmaklarim filan sismisti serum filan kullandim sonra doktorun biri hamilelik olabilir mi diye kan testi istedi megerse hamileymisim bunye de zayiflayinca boyle etki gostermis senin d eboyle olabilir mi

İnşallah sorunsuz bebişini kucağına alırsın

Canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Vucudum asiri derecede iltihaplanmisti parmaklarim filan sismisti serum filan kullandim sonra doktorun biri hamilelik olabilir mi diye kan testi istedi megerse hamileymisim bunye de zayiflayinca boyle etki gostermis senin d eboyle olabilir mi
Yok canim benim regl yeni bitti

Ovulasyon testi neden yaptın BAT' a yakın?

Eki Görüntüle 1856514 Kızlar şimdi test yaptm;ilk defa silik bi çizgi çıktı ama emin olamıyorum.Boşuna da heyecanlanmak istemiyorum ama bakar mısınız;ay ölcem şimdi heyecandan ...
Bende de bu şekilde çıkmıştı yrn gidip kan testi yaptırayım diye düşünürken gecesinde adet oldum. inşallah sen hamilesindir. çizgin çok belirgin öyle olduğunu düşünüyorum güzel haberlerini bekliyoruz

Saol cnm inşallah vardır;iimdi hastaneye gidiyorum.Dua edin bnm için

Kızlar #ovulasyon testinden anlayan varmi ya adet bittikden 2 gun sonra yumurtam olusabilir mi ya

Olabilir canım benim mesela 2 yumurtalığımda çalışıyor adet bitimi bi yumurtluyorum bi de 11. Gün gibi oluyor testini atabilir misin buraya bakalım
Canim sagol yaa gecen ayda sen cevap vermisdin bana allah razı olsun .. simdi telefondan yaziyorum annemi eve bırakıyorum telefondan resim atmayi beceremiyorum bilgisayardan atabiliyorum eve gecince aticam bakarsan sevinirim

Bende bekliyorum bu ay 9 haziran son att.Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bütün adet belirtileri mevcuttu 2 gündür ama olmadım.Bu sabah test yaptım çok belli belirsiz 2 çizginin varlığını keşfettim.Acaba yokda benmi istediğimden keşfettim onuda bilemedim..Ne yapsam acaba eşime bile daha söylemedim.Sonra hayal kırıklığı yaşar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…