Tamam canım bakarım tabii :)Canim sagol yaa gecen ayda sen cevap vermisdin bana allah razı olsun .. simdi telefondan yaziyorum annemi eve bırakıyorum telefondan resim atmayi beceremiyorum bilgisayardan atabiliyorum eve gecince aticam bakarsan sevinirim
Yarın sabah tekrarla testi canım bence şahsen ben hamile kalırsam hcg nin kanda düzenli yükseldiğini görmeden eşim dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum 3500 olana kadar beklerim diyorum sabredebilirsem tabii :))Bende bekliyorum bu ay 9 haziran son att.Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bütün adet belirtileri mevcuttu 2 gündür ama olmadım.Bu sabah test yaptım çok belli belirsiz 2 çizginin varlığını keşfettim.Acaba yokda benmi istediğimden keşfettim onuda bilemedim..Ne yapsam acaba eşime bile daha söylemedim.Sonra hayal kırıklığı yaşar diye
Kan testinemi 105 tl istediler canımKızlar hastaneye geldim;özel sağlık sigortam olmasına rağmen 105 tl istediler;yaptırmadım-yarın başka yere yaptırıcam...
Canlar elim ayağım titriyor reglim 4 gün gecikti bu sabah test yaptım galiba bebeğim benimlee
Saol cnm inşallah vardır;iimdi hastaneye gidiyorum.Dua edin bnm için
Adet günü yapıldığında çift çizgi çıkarsa pozitif olabiliyormuş internette okumuştum. Burada da birkaç kişinin bu şekilde gebeliğini öğrendiğini okudum. Bende de çok vardı meraktan yaptım adet belirtim de yoktu. Bir de ovulasyon zamanında hiç çift çizgi olmadı. Gün sonunda adet oldum zaten bu ay kısmet olmadıOvulasyon testi neden yaptın BAT' a yakın?
Canim hayırlı olsun :)) internette Sat ele alındığında 3 haftalik 5-50 değer, 4 haftalik 5-425 .. diye devam ediyo senin sat, bat kaç?Kızlar sonucum geldi;35 .7 ymiş.Sizce nasıl
Hayirli olsun canimm bende bugun yaptim ama cok silikti cizgi senin cok net belli valla .Dayanamayip kan verdim hemen 1 saate cikacak sonuc hayirlisi olsun isallah hepimiz icin
Saol cnm benim;7 sinde adet olmam lazımdı.Canim hayırlı olsun :)) internette Sat ele alındığında 3 haftalik 5-50 değer, 4 haftalik 5-425 .. diye devam ediyo senin sat, bat kaç?
Cnm özele verdim;2 saatte çıkardılarBugün nereye kan verdin ki kuzu acildenmi
Saol cnm benim;7 sinde adet olmam lazımd
Anladım canım daha küçük bebis:) saglikla 2 ye katlar degerler inş canım. . Normal yolla mi gebe kalmıştı?Saol cnm benim;7 sinde adet olmam lazımdı.
Gec dollenme olmustr cnm hayırlı olsun 2 gun snra tekrar kan ver 2 katina cikmasi lazimKızlar sonucum geldi;35 .7 ymiş.Sizce nasıl
Saol cnm;Allah isteyen herkese versin;perşembe doktora gitmeyi düşünüorumGec dollenme olmustr cnm hayırlı olsun 2 gun snra tekrar kan ver 2 katina cikmasi lazim
Amin canim banada verir en kisa zamanda inşallahSaol cnm;Allah isteyen herkese versin;perşembe doktora gitmeyi düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?