Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Yarın sabah tekrarla testi canım bence şahsen ben hamile kalırsam hcg nin kanda düzenli yükseldiğini görmeden eşim dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum 3500 olana kadar beklerim diyorum sabredebilirsem tabii :))

Kızlar hastaneye geldim;özel sağlık sigortam olmasına rağmen 105 tl istediler;yaptırmadım-yarın başka yere yaptırıcam...

canım bi devlet hastanesinin aciline git Kasıklarım çok ağrıyor hamile olabilirim kanamam da var kan vermek istiyorum Bthgc hemen alırlar Beş kuruşta para vermezsin

Ovulasyon testi neden yaptın BAT' a yakın?
Adet günü yapıldığında çift çizgi çıkarsa pozitif olabiliyormuş internette okumuştum. Burada da birkaç kişinin bu şekilde gebeliğini öğrendiğini okudum. Bende de çok vardı meraktan yaptım adet belirtim de yoktu. Bir de ovulasyon zamanında hiç çift çizgi olmadı. Gün sonunda adet oldum zaten bu ay kısmet olmadı

Evet cnm normal yolla;şubatta denemeye başlamıştık.Denemeye başladığımızdan beri adet döngüm çok düzensizleşti;bazen 35 bazen 30 günde adet oluyordum.Meğersem vücut kendini hazırlıyomuş;3 gün önce sanırım bi sarı akıntım oluştu ve devamlı sol kasıkta batma olmaya başladı.hiç batma olmadığı için şüphelendim ve test yaptım.yani belirti falan hiç olmadı;sadece kasık batması.Allah isteyen herkese versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…